Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Sziasztok! Lehet nem jó helyre írok, de szeretném kérdezni, hogy a nublonos játékban miért nincs nekem se felhősor se AB stb?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minde bizonnyal azért, mert 1-2 éve nem váltottad ki, azóta pedig nem lehet megszerezni.

3. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Ja értem köszönöm a választ!

4. LSIldiko

LSIldiko Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Családunk 3 farmjáról eltüntek a karneválkirálynős event nyereményei közül a Jákafák!
    ID 12169472
    ID 4967619
    ID 53789121

Köszönöm a segítséget!

Helyesbítek, csak az első két farmon nem található

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.11.18
  5. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

6. LSIldiko

LSIldiko Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tanácsot, átnéztem még egyszer. Az egyiken kint voltak a Baha füvészkertben. De az elsőn sehol nincs. Mindent leszedtem a baháról, de eltűnt. A nyereményeket jegyzeteltem, 1 darabnak lenni kellene az ID 12169472 is.

7. |Tamás|

UserId:12169472
    UserName:snhilda
    Ezen a farmon sajnos nincs jákafa.

8. erikbaba

erikbaba Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors segítséget, a CCleaner megoldotta a hibát!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.11.18
    Othep kedveli ezt.
  9. Hesstia

Hesstia Utánpótlás-írogató

Sziasztok 18-as piacon vagyok, és már látható a póni jele. Nem tudom, hogy ez hiba-e, de gondoltam szólok.

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs teendőnk vele a piacon ... a hivatalos majd időben ad információt.
    Nem hiba ez.
    Előfordult már, van olyan, mikor hamarább megjelenik, a malomban is tetten érhető volt már néhány esetben az új állat tápja (vagy láttuk az új fácska termését idő előtt a piacon "szürke" színben). :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Valahogy valamikor rossz kategóriába lett besorolva. Anno amikor érkezett, akkor még jó helyen volt. Továbbítom a központ felé.

Leho69 kedveli ezt.
  12. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Jó reggelt! Olyan segítséget kérek hogy mért nem tudom megvásárolni a prémiumot Maestro kártyával! Hónapok óta ezzel vásárolom! ID11354999 a gazda számom! Köszönöm a segítséget!

13. |Tamás|

Szia!

Kicsit részletesebb leírással fordulj a Supporthoz és bármelyik probléma típust választhatod, csak NE a probléma a megrendelésselt.

14. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Bocsi megit a kéredésért! rtam a Suppotnak a problémámról, szeretném megtudni hogy hol találom meg a választ!

15. |Tamás|

Szia!

Az email fiókodba érkezik meg a válasz minden esetben.

16. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Nálam pedig a vadon állatai felhősor átkerült a haladási sorokba a tenyésztési bónuszsorokból,szerintem ez is valami hiba mert valahogy nem illik oda tekintve,hogy a tenyésztésnél ad 500%-al többet,eddig jó helyen volt . Meg tudná nézni valaki, hogy mi történt.
    Köszönöm.

17. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Megkaptam a prémiumgazda lehetőséget! Köszönöm szépen a segítséget!! További jó munkát!!

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A probléma ismert, továbbításra került.

ljanika6 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni, jelenleg 2 db +1 termésbónuszom él, most ültettem komfortba eventes gazt, a szélekre meg sima 1*1-es területre. Jelenleg 5 db termést ír ki, csatnival az 1*1 területen, komforton meg 24-et katapermettel. Már frisítettem, kiléptem beléptem, de a db számok maradtak, amik így nem jók.
    Megköszönném, ha megnéznétek.
    GA-BI-O-Farm ID: 1508500

20. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sms-ben szeretnék FA rendelni és küldés sikertelen válasz jön vissza. Van most esetleg hiba a rendelésben vagy nálunk van a gond.
    Előre is köszönöm a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.