Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barbor1729

barbor1729 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Mai nap azaz 25-én délben lejáró mikulásos feladatnál az első részt teljesítettem és a kekszes matricát nem található nem tudom sehova kirakni.Ami 16 óránként ad 2411 csengő pengőt.Hol találom?Segítsetek!

2. Viru20

Viru20 Járnitanuló

sziasztok nekem az lenne a kérdésem, hogy az Adventi naptárba kapott felhősorra nem tudok kitenni semmit, mert nem engdi, van több farmom a strandpucit nindegyikre ki tudtam tenni csak ezen a farmon nem, nem tudom, hogy mi az akadálya? kérlek segitsete. ID 43913021 a számom. Mindenkinek Áldozz Békés Karácsonyt kivánok.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia barbor1729!

Az event első ablakában nyerhető event matrica nem ad semmit.
    Az csupán egy matrica, és a matricás albumodban keresd.
    Viszont a második ablak teljesítéséért járó dekor, a Nyugdísaj Mikulás adja a csengőpengőt :

Nyugdíjas Mikulás:

Érésidő: 16:00 óra
    Amit ad: 2412 CSP
    Helyigény: 2x1-es terület
    A Bahama szigetre nem kihelyezhető

Ha megvan a felhősorod, akkor arra nem tetted ki? Azt lezárni csak úgy tudod, ha ez is rajta van.

4. Nildia

Szia Viru20!

Egészen pontosan mit is szeretnél kitenni a felhőre?
    Strandklubot, vagy Strandpacit?
    A Strandklub nem tehető ki a felhőre, a Strandpaci pedig kitehető.
    Nem a Strandklubot próbálnád kitenni véletlenül?

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Miért nem? méretileg pont jó

6. Nildia

Szia ho-hoboy!

Persze, méretben pont tökéletes lenne, csakhogy már a játékba kerülésekor az ismertetőjében is benne van, hogy a paszulyra nem tehető ki :

Kihelyezhető az alábbi területeken:
    Fő farm;
    Szédült szántó;
    Erdei tisztás;
    Kerge kert;
    Bahamarama Kincses sziget;

NEM kihelyezhető az alábbi területeken:
    Bahamarama szigete;
    Égig érő paszuly;

Itt a részletes ismertető is, ahol megtalálod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-35993

7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Kösz a választ

8. zerge49

zerge49 Utánpótlás-írogató

kellemes ünnepeket mindenkinek! Az a gondom, hogy eltűnt a mókus ólam! Beakartam tenni a raktárba, de sehol sincs. Most mi lesz? Végképp annyi?
    Előre is kösz a választ.

9. Nildia

Szia zerge49!

Pontosan mikor is láttad a mókus odudat utoljára? Hol volt akkor?
    Mennyi darabod volt belőle összesen?
    Most nincs a farmod valamelyik területén kitéve, vagy a menüdben esetleg?

10. Lüampa

Lüampa Fórum-zöldfülű

Sziasztok - az a gondom, hogy a tegnapi probléma ma ismét fennáll, és most már nem használ sem süti törlés, sem semmi, a vetőtáblám mindig alapra áll, csak a legfelső sor jelenik meg, ami ugyan nem gond de bosszantó. Tudunk esetleg valami megoldást találni, mert amit tegnap javasoltatok, az sajnos nem jó :(

11. Nildia

Szia Lüampa!

A kolléga által javasolt törlést ma is elvégezted?
    Érdemes ezeket a takarításokat gyakran ismételni, ha a géped igényli, naponta akár többször is.
    Az előzmények törlésén kívül a Flash Player sütik törlése, és mentett adatainak törlése kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Böngésző gyorsítótárának (cache) ürítéséhez, a sütik (cookies) törléséhez segítséget itt találsz :

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Érdemes azt is megnézned, hogy a böngésződ illetve a Flash Playered mikori verziók? Lehet azokat is frissíteni, aktualizálni kellene :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Mindezek elvégzése után is ha gondod van, akkor nézd meg másik böngészőről belépve is a játékot.

12. Lüampa

Lüampa Fórum-zöldfülű

Szia!
    Mint az írásomból kiderülhetett igen, ma is elvégeztem. Nem mellékesen nem arról szól a számítógép, hogy napi szinten 2-3-4x törölgessünk mindenfélét róla, a RAM-nak el kell ezt bírnia a mai világban. Tehát a probléma nem nálam van, ezért kértem, hogy nézzetek utána. A többi farmom pöpecül működik, sosem volt egyikkel sem még csak hasonló gond sem.
    Köszönöm a figyelmeteket és az energiát, további kellemes ünnepet Nektek :)

13. Nildia

Szia Lüampa!

Saját magad adod meg a gondodra a választ, mégpedig : "
    A többi farmom pöpecül működik, sosem volt egyikkel sem még csak hasonló gond sem"
    Te magad is írod, hogy máshol nincs gondod, csak azon az egy farmodon. Ez kicsit sem hasonlít arra, hogy a játékban van a hiba, te sem tapasztalod máshol.
    Belinkeltem Neked a Flash és böngészővel kapcsolatos hasznos dolgokat.
    Itt különösen felhívnám a figyelmedet az utolsó, 9. hozzászólásra, ami pont ezt az esetet taglalja, történetesen minden más farm tökéletesen működik, csak egyel van gond.
    Ide hozom Neked még egyszer, csak ezt az egyet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21605

Kulcsszó : Flash sütitörlés.

( Zárójelben jegyzem meg, hogy én ha szükséges, minden zokszó nélkül söpröm a gépet akár napi többször is, alkalmanként nem több időt rabol el tőlem mint 1 perc, és megkímél a mérgelődéstől. )

14. cat.maya

cat.maya Járnitanuló

Hello, miért nem működik a térkép?

15. Nildia

Szia cat.maya!

Nézd meg egy játékból való ki be lépés után a térképed működését.

16. szalax

szalax Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A kakukkos felhősort(KakukkmamaII,IszapfűrdőzésII,KakukktojásII?Doki küldetése II),nem tudom lerakni.Mindig azt írja,hogy :Sajnos a dekoráció már nincs az eszköztáradban.Pedig mind a 4 megvan.

17. kollar.maca

kollar.maca Fórum-zöldfülű

Jó reggelt, szép Karácsonyt!
    Ma reggelre "megnőtt" a farm.Nem fér teljesen a monitorra,le-,fel kell mozgatni,hogy mindent le tudjak aratni, vetni.Éjjel a pajkos manók csináltak valamit?

18. jetti1980

jetti1980 Utánpótlás-írogató

jetti1980 ID:28369871 Szia érdeklődnék a felhősoron nem tudom aktiválni a kakukkos eventekhez tartozó szintet mert azt mondja "sajnos ez a dekoráció nincs az eszköztáradban"pedig ott van de a doki küldetés II le van stoppolva kérlek segítsetek mit tehetek.köszi

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ahhoz, hogy a Doki I - Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárnod.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A Ctrl gomb lenyomása mellett az egér görgőjével tudod szabályozni a képernyő méretét.

(A Ctrl +- gomb is használható erre a célra.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.