Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

2. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, a gondom az, hogy amióta a 94. szinten vagyok, ma már másodszor újabb szintlépést jelez a játékom a szomszédoknak (természetesen, a szinteken nincs változás). Különösebben nem zavar, de szegény szomszédaim csak álmélkodnak, hogy havonta 30-40 milliót csinálok (bár úgy lenne:))))
    Farmer nevem : mam5018, ID 23834186
    A választ köszönöm, szép estét:))))

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ezt nem tudjuk ellenőrizni, így érdemileg megvizsgálni sem tudjuk a problémádat.

4. anyus45

anyus45 Fórum-zöldfülű

szép estét mindenkinek,,hú de ujj itt minden alig igazodok el :) volna egy kérdésem anyus45 ID 6467472 a számom az nyulas játéknál nem adta meg a 20 farmaranyam :( a szellem nyulat megvettem hogy legyen egy kis aranyam,de asszem a szellem nyúl lelépett az aranyammal :(mit tegyek ?

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia anyus45!

Kérlek add meg a feladat pontos nevét, annak fokozatát, ahová bedobtál és nem kaptad meg a várt jutalmat.

6. heni018

heni018 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy teljesítettem a gazdaköriben az irány dél feladat 1-ső részét.Ki is írta hogy teljesítettem , meg hát látszik is . A gondom viszont az, hogy az érte járó jutalmat nem kaptam meg.A fák egy részét úgy vettem meg, hogy teljesíteni tudjam egy része megvolt. Nagyon kecsegtető volt számomra a 99000csp.viszont az sehol sincs. Vártam egy jó darabig, majd próbálkoztam frissítéssel, majd egy ki-be lépéssel is de semmi.az összeg nem került számomra jóváírásra.Fogalmam sincs , hogy most mit tegyek.Kérlek benneteket, ha lehet nézzetek utána hogy miért nem kaptam meg.
    Segítségeteket előre is köszönöm : heni018
    ID Címem:52122373

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az összes nyereményt hiánytalanul megkaptad 2014-12-27 18:48:10-kor. 824 ezerről ment fel 923 ezerre a Csengőpengőd.

heni018 kedveli ezt.
  8. konya_ti

konya_ti Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem a következő a kérdésem: a 2 új fatermésből - kökény és japán naspolya - a kökényt hol lehet vásárolni? Én a piac téren csak a japán naspolyát találom, a kökényről semmi sincs...
    Előre is köszönöm a segítségeteket: konya_ti
    ID: 23308005

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A Japán naspolya nem új fa, az előző titokzatos event fája volt, ezért az már piacképes. A kökény ma került játékba, leghamarabb a következő munkanapon lehet piacképes.

10. konya_ti

konya_ti Utánpótlás-írogató

Köszönöm mégegyszer!

11. Dulika

Dulika Utánpótlás-írogató

Szia! Az a problémám lenne,hogy a kincses szigetről miért nem tudom ki törölni a télapó segítőit mivel már csak dekorációként szerepel.

12. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!

Éppen szegfűt nemesítek. Most léptem be a farmra és azt mutatja a nemesítési óra, hogy még 2.58 óra van hátra. Ezt lehetetlennek tartom, mert a legkisebb nemesítést tettem be tegnap késő este és annak 6 óra múlva le kellett volna járnia, nem lehetne még ennyi idő hátra. Megnéznéd, hogy esetleg éjszaka beléptek-e a farmomra? Farmnevem: tényasszony, ID: 16636941

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen bármikor törölheted őket.

Ha nem sikerülne, töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

14. Csocsoovb

Szia!

Ami most fut, ekkor lett elindítva:
    28.12.2014, 06:52:25

Az idő pedig azért volt 3 óra közeli, mert megfelezted szupertrágyával a 6 órát:

28.12.2014, 06:52:27-3

15. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!
    Köszönöm a választ. Nem is tudok mit mondani, csak hogy nagyon-nagyon elnézést kérek! (A reggeli rutin szerint a nemesítés az utolsó lépés a farmon, de ezek szerint egyből azt tettem be, csak erről elfelejtkeztem.) Még egyszer sűrű elnézést kérek!

16. Csocsoovb

Ugyan, nincs semmi gond:)

17. maci0325

maci0325 Fórumprofi

SZiasztok Vásároltam az üj fákbol lett is de a termést nem találom a farmon sem meg a szigeten sem . Kérek szépen segitséget .Köszönöm Lázárné

18. Csocsoovb

Szia!

Már beértek a fáid, learattad őket?
    Pajtában vagy a piacon ellenőrizted a mennyiségüket?

19. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Igen nem találom se a kökényt sem a másik szigetes fát sem . Nézzétek meg kérlek szépen

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Hol ellenőrizted azt hogy nem találod a fáid termését, amennyiben leértek már?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.