Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ez nem volt szép! Azért van így, mert van akinél megvan az a dekor(bár mellesleg maga az illető is megkereshetné), s van akinek nincs.
    De állj már meg egy pillanatra. Ezek a moderátorok azért vannak itt,hogy nekünk segítsenek.. S ezáltal megfosztják magukat a családdal töltött időtől. + Ezért semmit nem kapnak. Ezt csak szabadidőben végzik... De jön a karácsony. A moderátoroknak is!
    Pici empátia...
    Én is 2 napig kerestem a dekorokat, de meglettek...

Utoljára szerkesztett: 21.12.18
    Kukackukac, Kékmadár1 és Katka54 kedveli ezt.
  2. obaka_san

obaka_san Fórum-zöldfülű

Farmnév: obaka_san ID: 12171811
    A belépési sorozatom 606 nap, de nem találom a Méhcsípés dekorációt sehol sem.
    Meg tudnátok nézni nekem?

3. etele611

etele611 Fórum-zöldfülű

Név: etele611
    ID: 44584889
    Sziasztok!
    A Bőséges piknik kitehetőt nem találom, pedig 774 belépésem van rackonál.
    Valamit én ronthattam el?
    Légyszi nézzétek meg, Előre is köszi.

4. .zoli74.

.zoli74. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mivel nem találom a patkódobálás dekoromat, pedig 557 nap belépésnél tartok.
    Gazdanevem: .zoli74.
    ID szám: 17709877

Előre is köszönöm, ha megnézitek!
    Zoli

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

6. rencsike19762009

rencsike19762009 Fórum-zöldfülű

Szia!! Nem tudok TOJÁSTOJÓ TERÜLETET létrehozni.. :( Miért? Köszönöm

7. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

8. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

9. Csocsoovb

10. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves norianyu!

A Kollégám ellenőrizte Neked, a Teknőstúra nevű dekor a menüdben van.

11. Forest58

Forest58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ezúton szeretném megköszönni a support összes dolgozójának a segítséget, gyorsan megtalálták,ami elbújt és gyorsan megkaptam, aminek meg kellett volna lennie, de sose volt :) Írjatok nekik bátran, segítenek :)

PepperPotts kedveli ezt.
  12. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Sziasztok! Mi ez a rendkívüli karbantartás? Meddig fog tartani? Még jó, hogy rengeteg egyéb dolgom lenne, épp még működik az aratóm is, erre nem tudok belépni a farmomra!

13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves KicsiVid!

Körbekérdeztünk a Kollégákkal, de nincsen információnk rendkívüli karbantartásról és mindannyiunknál működik a játék hibátlanul. Kérlek, frissíts, ha az sem működik, akkor próbáld ki a játékot másik böngészőből, töröld a sütiket és legutolsó mentsvárnak mindig ott van a géptakarítás.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nekem most többször is amikor "új" területre mentem, 99% töltöttségnél elakadt a betöltés. Először a KergeKert, újra beléptem, most a Baha első területe.
    Inkognitó módban vagyok úgyhogy a sütik és egyéb követő- és tárfoglaló fájlok elvileg minden kilépéskor törlődnek.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni: https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

panyacs kedveli ezt.
  16. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia! Megcsináltam mindent amit leírtál és nem tudom hogy azért e de minden jól működik:)
    esetleg másnak is hasonló problémái vannak ajánlom elvégezni ezeket a dolgokat;)
    többszöri géptakarítás nem segített szép estét és mégegyszer köszönöm:inlove:

Kékmadár1 kedveli ezt.
  17. littleanett1

littleanett1 Fórum-zöldfülű

Szia Kedves Admin!
    Kérlek segítsetek megtalálni a Bőséges piknik kitehetőt, sehol nem találom.A többi mind megvan. ID: 13353773
    Nagyon köszönöm

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Sajnos ezzel a dekorral nem rendelkezel.

19. littleanett1

littleanett1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen. Mit tudok tenni hogy meglegyen? Egyáltalán hogy lehet hogy nem kaptam?

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.