Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lenor

lenor Junior szaki

Sziasztok! A Télapó ajándékai felhősor dupla szerencs kitehetőjét keresem, segítsetek légy szíves . Köszi lenr01
    ID16126162

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Munkatársam a farmodon készítette a képet. Ha Te nem ezt látod. Kélek lépj ki a játékból és belépést követően, vagy egy másik böngészőt használva próbáld meg a beadást.
    upload_2018-12-23_9-19-36.png

3. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Dupla szerencse a zuhatagok szigetén bal felül, méhcsípés szintén a zuhatagok szigetén bal alul.

4. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A farmlegenda felhősorodra van kitéve.

5. Kékmadár1

Szia!
    Az ID már jó! De a saját országod fórumán kell kérdezned. Kérlek a Román fórumra írva tedd fel a kérdésed. Itt nem tudunk segíteni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Köszönöm, megtaláltam! Boldog Karácsonyt Nektek!

7. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    Az összes Télapó ajándéka felhősor kitevőjét megtaláltam, még a Dupla szerencsét is, pedig az a felhőre volt kitéve, de a 2018 novemberi Rackó ajándékot, a Teknőstúrát sehol nem találom. Már 7* néztem végig a 97 oldalas felhősoromat, 4*- 4* a Kerge kertet és a Kincses szigetet, a Házi kedvenc futtatót, a Kísértetjárta kúriát (bár lehet, hogy ezekre nem is lehetett volna kihelyezni), nem találom. A pajtában/raktárban nincs, elajándékozni nem lehet, más területen nekem nincsenek ilyen kitevők. A belépésem 279 nap, tehát az sem lehet, hogy nem vettem át. Kérem szépen segítsetek.

Köszönöm szépen!
    Marcsi0712
    ID:35028376

8. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Sajnos nem találom a Macskaművészet kitehetőt.Kérlek megnéznétek nekem?Előre is köszönöm.
    ID: 50294918
    Békés,boldog karácsonyt kívánok!

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Meg kellett volna kapnod, csak kapkodtál, elfutottál az ajándék elől. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

Marcsi0819 kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Szia!

Kincses sziget tetején található.

11. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen!

12. -Kezdő-

-Kezdő- Fórum-zöldfülű

Sziasztok:)
    Szeretném a segítséget kérni, nem találom kitehetők közül:
    Bio-fűnyíró
    Patkódobálás
    Liccs-loccs!
    Gazda: -Kezdő-ID: 31819223
    Segítséget előre is köszönöm.

13. Pubidu

Pubidu Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Boldog karácsonyt!
    A télapó ajándéka felhősora 3-ra nem találom a kívánságok kútja kitehetőmet. Ránéznétek? Köszi
    Gazda: mariannkukac ID: 20754040

14. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Szép napot mindenkinek!
    Én minden nap kinyitom a napi ajándékokat!Mindig azt írtátok,hogy az nem záródik vissza.Most viszont visszazáródott és nem is a tegnapi,hanem a 18.-i nap.Egyszer már költöttem ezért 6 farmaranyat és nem írtam semmit lenyeltem a békát,de többet nem szeretnék rá költeni.Szeretném ha ez ügyben tudnátok tenni valamit.
    Id:1427113
    Köszönöm!

15. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal az ügyben.

17. |Tamás|

Szia!

Semmit nem tudunk tenni az ügy érdekében, hisz visszazáródó zoknik/ablakok nincsenek.

18. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Tamás!
    Nagyon szépen köszönöm a türelmedet és a segítőkészségedet:inlove:! Legközelebb én is türelmesebb leszek.
    Marcsi0712
    ID:35028376

19. sikepapa

sikepapa Fórum-zöldfülű

Boldog Karácsonyt . sikepapa ID 23378186 , a Patkódobálás kitehetőmet keresném , ha megtalálnátok meglenne az ajándékom . Köszi

20. mucli67

mucli67 Fórum-zöldfülű

A kívánságok kútja kitehetőmet nem találom. mucli67 ID 11097325 Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.