Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Annak sehogyan sem lehet utána nézni, hogy a 3/2-nél miért nem sikerült az az egy, hiszen ezt a rendszer nem tudhatja, így logolni sem tudja. Nálunk csak az látszódik, hogy hány volt jó és hány nem. De 3/2-nél is 35 pontot kaptál (30 + 5 bónuszpont).

2. -T.Anya-

-T.Anya- Utánpótlás-írogató

most lefényképeztem és megkérdezném, hogy a fotot hogyan tudom felrakni, ill hogyan lehetséges, hogy a harmadik tortám, ami nem sikerült alappal és diszitéssel rendelkezik, de máz ( tehát a második lépés) nem található rajta. azt hogyan tudom tudatosan kihagyni. viszont ebben az esetben nem szürke a kihagyott elem, de ha megnézitek a fotot, láthatjátok a máz hiányát

a kép az asztalon van, jpg formátumban és nem tudom beilleszteni a képfeltöltéshez, kérem segitene valaki?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.19
  3. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Ide kattintva olvashatod a segédletet a képfeltöltéssel kapcsolatban.

4. -T.Anya-

kjöszönöm szépen!

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

A kép, amit hoztál, túl nagy méretű, ezért kellett volna csak a linkjét hozni, így muszáj vagyok eltávolítani innen a fórumszabályzat értelmében. Egyébként köszönöm. Viszont láttuk, sajnos ez nem az, amikor szürke az egyik torta-elem, valóban, ezzel nem megyünk sokra a hiba kivizsgálása során, mert itt csak az látszik, hogy kattintottál valamelyik összetevőre, csak rosszul.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -T.Anya-

7. -T.Anya-

beirtam a linket és kérdezném a harmadik tortám milyen mázzal rendelkezik?

8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Rendben, a link már jó, de ismétlem, ezen pont nem az látszik, hogy szürke lenne az egyik torta-elem. Amikor arról sikerül fotót készítened és feltöltened, akkor kérjük a farmod ID-számát is az ellenőrzéshez.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -T.Anya-

most lejátszottam 4 vagy 5 játékot ami ből az alsö 3 vagy 4 hibátlanra sikerült, majd ismételten a második tortáról lemaradt a máz ezt is mellékelem. szürke akkor volt, ha a tortaalap maradt ki, sajnos az elmult pár játékban ezt most nem produkálta, csak a mázhiányt!http://kepkezelo.com/images/i744gjk1jyoujki6rgtw.jpg

10. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Én ezt értem és nagyon kedves tőled, hogy készíted a fotókat, de a mázhiányt az is okozza/okozhatja, ha valaki egyszerűen nem választ mázat a megadott időn belül. Ezért lett volna nagyon fontos a szürke tortaelemes kép. Félreértés ne essék, nem arra akarom használni az idődet és energiádat, hogy hibára vadássz nekünk, de anélkül a kép nélkül egyszerűen tehetetlenek vagyunk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. -T.Anya-

most kimaradt a tortaalap a másodiknál és a máz a harmadiknál és itt a szürke amit annyira vártál!http://kepkezelo.com/images/q5nsnbdshfl9p680k1p7.jpg

ha nem választasz mázat, akkor a tetejére sem választhatsz diszitést mert lejárt az idöd, bár én nem vagyok admin, de a játékot talán tudom játszani, de itt van a szürke képes is!
    Gazda: -T.Anya-ID: 14523244
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] ·

Utoljára szerkesztett: 4.1.19
    pacsírta21 kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Szia!
    Ez volt nekem is az egyik problémám, jó, értem, várok türelmesen, hogy megváltozzon az anakonda grafikája.
    Viszont a másik észrevételem ezzel kapcsolatban, hogy az anakondalak aratáskor nem ad trágyát. Kérem, nézzetek utána, hogy ez miért van. Elég sok ólat raktam ki, nem bánnám, ha növekedne a trágyahalmom...
    Köszönöm!

Gazda: zebrina04
    ID: 11335788

13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Ne fogalmazz így, kérlek, hogy a kép, amit annyira vártam...Azért volt rá szükség, hogy tudjuk továbbítani a Kollégáknak. Sajnálom, hogy ilyen sok mindent kellett kérnem Tőled. Viszont egy ID-számot is kérnék, ahogy jeleztem.

Kukackukac és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -T.Anya-

Kedves PepperPotts!

Nem kértél sok mindent tőlem, de kiragadtál egy dolgot abbol amit leirtam és csak azzal foglalkoztál! kértem hogy produkáljatok olyan tortát amin nincs máz, de diszités van! szerintem nem lehet átugrani, csak akkor maradhat ki, ha letellik az idő! de ha letelt az idö, akkor hogy került fel rá a diszités? ez a momentum mellett végig elmentél, egyszer emlittetted, hogy rosszul kattintottam! mire? a semmilyen tortamázra!sajna ilyen lehetöséget nem látok! sajna az irás nem az erősségem és egy kicsit türelmetlenebb voltam a kelleténél, de többször leirtam, mégis a szürke kép volt a perdöntő!Valószinüleg nem fogtok bemondásra elfogadni valamit, de szerintem a "máznélküliség" is hiba, nem csak a szürke kép!
    Viszont! Megbántani semmiképp nem szerettelek volna, ezért elnézésedet kérem!
    Várom válaszotokat, Üdvözlettel:
    Gazda: -T.Anya-ID: 14523244

Kukackukac kedveli ezt.
  15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Talán nem mindig egyértelmű, de van oka annak, ha 1-1 dologra erőteljesen ráharapunk és nem eresztjük. Hidd el, hogy nagyon fontos volt a szürke tortaelemes kép. A többi nem különben volt az, de ez volt a legfontosabb. Kérlek, hogy fogadd ezt el.

Nem bántottál meg, érzem és tudom, hogy hosszú volt mindkettőnk estéje :) Remélem, hogy Te sem vetted zokon az írásaimat és elhiszed nekem, hogy a problémáddal foglalkozunk és próbáljuk megfejteni, hogy mi állhat az ügy hátterében. Kis türelmedet kérem, a fotót és ID-számot eljuttattam a Kollégákhoz.

Kukackukac kedveli ezt.
  16. -T.Anya-

Kedves PepperPotts!

Tisztelettel elfogadom és örülök, hogy nem bántottalak meg! természetesen tudom, hogy foglalkoztok a dologgal és kiváncsian várom az eredményt!

Ma már nem játszom, mert csak elhasználom a minijátéklehetőségeket.Most az alap és a máz is lemaradt!http://kepkezelo.com/images/rqrtotu4944055ld5dlq.jpg

Csak összevontam a két, egymás alatti hozzászólást. Köszönöm a képet! (PepperPotts)

Kukackukac kedveli ezt.
  17. Eszter.apa

Eszter.apa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egy észrevételem lenne, de lehet hogy már más is járt így.
    Az új anakonda sárga fejlesztést nem lehet rátenni a régi pajtában lévő anakondalakra. A réginek nem változott meg a grafikája mikor kiraktam. Vettem egy új alap anakondalakot ez külön tételkén szerepelt a pajtában egy ilyen egy olyan új és régi. Csak az újra tudtam rátenni a fejlesztést.

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Eszter.apa!

Ez ismert jelenség sajnos. Valóban venni kell hozzá a piros kosárból anakondalakot, arra engedi rárakni.

19. -T.Anya-

Szívesen!

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves zebrina04!

Az ellenőrzést végző Kollégának szüksége lenne arra az információra, hogy milyen anakondalak nem adott trágyát. Alap, sárga vagy narancs? Normál vagy retro? És a régi anakondalak vagy az új?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.