Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -T.Anya-!

Köszönjük a türelmedet. A Kollégám ellenőrzést végzett nálad és kérjük, hogy mielőbb fordulj a játék supportjához, ahol részletesen írd le újra a problémát.

A supportot a játékon belül így éred el:

2. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves éccsanya!

Sajnos a probléma, amiről írsz, a dinamikus piac sajátossága. Ide kattintva olvashatsz erről bővebben.

A kereslet és a kínálat, valamint a már létrejött ügyletek alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak. Új piaci áruk (pl. tenyészállatok, vagy új ólakból kifejlődő állatok, új fatermések) kapcsán gyakran tapasztaljuk, hogy eleinte csak ,,fillérekért" engedi őket a rendszer kirakni. Ez egészen addig így megy, amíg be nem indul az adott áru adásvétele, minél több lesz a kínálat és a sikeres tranzakció, annál inkább megy fel az ára. Az, hogy az adott pillanatban nem látszik más felkínált áru a piacon, nem jelenti azt, hogy soha nem is volt. Sokan például éjszakára ütemezik az ilyen nagyobb értékű tenyészállatok eladását-vételét, hogy biztosan ahhoz a gazdához kerüljön az áru, akinek szánják. Te másnap reggel azt látod, hogy nincs más ajánlat, csak 1, de közben az éjjel meg lehetett több tíz tranzakció is ugyanabból az áruból és folyamatosan kúsztatták fel az árat. A piacok számozása pedig nem véletlenül került újra és újra elő a fórumon, kérlek, olvasgass ebben a topikban és nyilvánvaló lesz, hogy nem mindenki ajánlatait látod, ahogy nem mindenki látja a Te ajánlataidat sem. Ennél fogva nem is szükségszerű, hogy ugyanazok az árak legyenek mindenkinél. Tapasztalataim szerint viszont ez hosszútávon kiegyenlítődik, van, aki az egyik növényt tudja drágán eladni, de a tenyészállat ára nála nem kúszik fel, másoknál a tenyészállatot tudják horribilis áron kirakni és a növényeket teszik ki ,,aprópénzért". Hosszú idő, míg valaki megismeri a piac működését és átlátja, hogy nála milyen ajánlatok vannak és mire hogyan reagálnak a játékosok. Megértem, hogy a táncoló medvét nem szeretnéd 5 millióért eladni, én sem szeretném. A piacos topikban viszont tudsz erről egyeztetni más gazdákkal, akiknek hiszem, hogy hasznos tanácsai lesznek erre vonatkozóan.

3. -T.Anya-

-T.Anya- Utánpótlás-írogató

Köszönöm

4. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Normál alap és szerintem régi, mert én nem vettem újat.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a jelzésed, munkatársaim már továbbították a központnak.
    A türelmedet kéjük addig.

6. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Köszi!

7. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Az egyik szomszédomnak nem tudok hetek óta ajándékot küldeni. Azt az üzenetet kapom mindig, hogy túl sok ajándékot kapott. Akkor is, ha hajnalban próbálom elküldeni. Szerintem ez elég valószínűtlen. Tudna valaki segíteni?

8. ladanyika1960

ladanyika1960 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A torta eventnél sokszor ugrik át a játék 1 fázist.nem tudok vissza lépni sem hogy ne maradjon le mondjuk a máz,de volt rá példa hogy magát a torta alapot ugrotta át. Nem tudom ,hogy másnál is van ilyen gond ?nekem 2 farmom van és mind kettőnél elég gyakran előfordul. válaszotokat előre is köszönöm. Gazda :ladanyika1960 ID: 16189966

Pelikánelvtárs és pacsírta21 kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon egyszerű a megoldás: kérdezd meg tőle, mikor mennyi ajándékot szokott kapni.
    Könnyen elképzelhető, hogy valaki kis farmokról megszórja saját magát éjfél után.

10. moric67

moric67 Törzsjátékos

szia párszor nálam is előfordult!
    nem igazán foglalkozom vele
    nálam a szürkeállomány már elment:music:
    egyszer sikerült mindháron tortát eltalálnom:wuerg:

.ladanyika1960. kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Ha lehetséges, készíts erről a problémáról egy képernyőmentést is.

12. cass0129

cass0129 Haladó

Sziasztok!
    Olvastam, hogy többeknél is kimarad egy-egy "fázis" a torta készítésnél. Nekem akkor volt ilyen gondom amikor vezeték nélküli egérrel játszottam, mert az olyan " érzékeny " volt, hogy sokszor duplán klikkelt. Mióta lecseréltem azóta gond nélkül játszom. Aki teheti próbálja ki másik egérrel,hátha jó lesz.

zebrina04 és pacsírta21 kedveli ezt.
  13. VirágVége

VirágVége Fórum-zöldfülű

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.19
    pacsírta21 kedveli ezt.
  14. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

Szia! Nekem vezetékes egérrel is kimaradt, többször.

Pelikánelvtárs és tutitanya kedveli ezt.
  15. cass0129

cass0129 Haladó

Nem a vezeték a lényeg hanem a dupla klikkelés. :p Nálam bevált, hogy lecseréltem az egeret .

Csocsoovb és tutitanya kedveli ezt.
  16. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Csatlakozom, én egeret cseréltem és minden oké:D

Csocsoovb, cass0129 és pacsírta21 kedveli ezt.
  17. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Sziasztok, kicsit össze vagyok zavarodva.
    Az eventismertetöben a BABYBOOM folyamatosan van jelölve több napra.
    De most farmpengetös alatt már nem ezt jelzibal oldalt a kiugró, hanem Boldog Bébik napja.
    Ez ugyanaz?

Bocs, minden oké, elolvastam és ittam még egy kávét:oops:

Utoljára szerkesztett: 5.1.19
  18. Mohály

Mohály Aktív író

harmadik játéknál "ugrik tovább" a tortakészítés. Az első után a harmadik diszítő elem érkezik, emiatt elszúrtam már 4 tortát. Nagyon zavaró!!!!! és tisztességtelen.
    Mohály ID: 9058333

19. Pelikánelvtárs

Pelikánelvtárs Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nekem is volt ilyen gondom, de ma egyelőre nem jelentkezett.

20. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Nálam is sokszor ugrik, plusz sima utalványra kattintok és elvesz egy gyorsítót is FELHÁBORÍTÓ!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.