Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Köszi a segitseget, erre nem gondoltam, tehat a regit el lehet felejteni.

2. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves GabiLaci!

Nem ok nélkül válaszoljuk a takarítás, sütik törlése, másik böngészőből való kipróbálás verziókat. Amíg más játékosnál nem fordul elő ugyanaz a hiba, addig a Központban nem tudnak mit kezdeni a problémával. Ha tudjuk rekonstruálni a hibát, ha több bejelentés érkezik ugyanarról a dologról, ha vannak fotók, logok, amik alátámasztják a hibát, azzal már lehet mit kezdeni. Ha egyetlen bejelentéssel mennénk, majd kiderülne, hogy a játéknak semmi baja, csak a játékos nem használ mondjuk vírusirtót 2 éve, akkor szerinted mennyire vennének komolyan minket utána? Muszáj végigmenni ezeken az alap dolgokon. Mi annak csak örülünk, ha valaki számára ez alap, de hidd el, sokan tartanak ott, hogy a ,,milyen számítógéped van?" kérdésre azt a választ adják, hogy ,,fehér". Ezzel semmi gond nincsen, természetesen nekik is a legnagyobb örömmel segítünk. Ezt kizárólag azért írtam, mert fontos megérteni, hogy akármilyen ügyfélszolgálat esetében végig kell menni az alapkérdéseken, mert nem ismerjük sem a játékos informatikai tudását, sem pedig a számítógépe karbantartottságát, állapotát.

Az aktuális problémával kapcsolatban pedig: Kérjük, hogy mielőbb készítsetek mindhárom farmon képet az elkészült - hibás - tortákról és azzal a fotóval forduljatok mindhárom farmról a játék supportjához.

A supportot a játékon belül így lehet elérni:

Othep kedveli ezt.
  3. TNT25

TNT25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem az a gondom, hogy befejeztem a szülinapi eventet, de nem tudom tovább folytatni a
    játékot, pedig még maradt és lesz is tortautalványom.
    Honnan és hogyan lehetne a játékot folytatni?

Üdv. TNT25

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Én úgyanúgy csinálom mint eddig és működik. Próbálj frissíteni egyet.

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves TNT25!

A frissítés tényleg bejöhet, meg egy másik böngészőből való kipróbálás is. Ha egyik sem vált be, akkor kérünk farmnevet és ID-számot az ellenőrzéshez.

6. feroka52

feroka52 Fórum-zöldfülű

Még mindig nem tudom learatni a tenyésztéseket, pedig már az előbb is próbáltam.Tudom, takarítsak, stb.

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, s ezeket megtetted?

8. TNT25

TNT25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Frissítés után valóban folytatható. Köszi a segítséget.

Üdv TNT25

9. kittikitti82

kittikitti82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, vettem farmaranyat telefonon keresztül, de nem kaptam meg. Tudtok segíteni? kittikitti82 ID: 6023864

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ilyenkor egy frissítés, ki-be lépés nem árt. :) Próbáltad?

11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A központban tudnak róla. A türelmedet kéjük a javításig.
    Ha módodban áll keres más vásárlási lehetőséget.

12. elida53

elida53 Haladó

Üdv. A mai belépési búnusz 3 Party pörgetést ad(na), de én csak 1-et kaptam.U ha egyáltalán azt az egyet ma kaptam és nem valami maradék volt) Megnézhető a megszerzett nyeremények listában is, hogy csak egyszer pörgettem Party-t és nincs több a menüben.Felh.név : elida53 Id: 6135062

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ekkor kaptad meg Rackónál az ajándékot:
    2019-01-06 05:56:43

Ekkor pörgetted el az ajándék jegyeket:
    2019-01-06 06:04:08
    2019-01-06 06:03:41
    2019-01-06 06:03:33

Itt a kép a farmodról, hogy pontosan mit is nyertél:
    kerék.PNG

Így az állításod nem felel meg a valóságnak, sajnálom.

14. elida53

elida53 Haladó

Bocsi.Én is most vettem észre, ahogy tovább pörgettem a listát.Nem szoktam a Party-kal kezdeni, de úgy látszik most ezt tettem és elfelejtettem.Mégegyszer bocs.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nincs semmi gond :)

16. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok. Nekem ma reggel olyan problémám adódott, hogy a kiválasztatott alaptorta után rögtgön a tetejét hozta. A középső rész kimaradt. Kettőt csináltam. Nem folytatott tovább, mert csak igy kukába kerül.

17. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Jaj nagy a baj a torta készitéssel. Most csináltam egyet az sikerül a második inditásánál 3 db kész torta érkezett a számláló ment, de semmit nem kaptam.

18. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia nem találom a Tojásfözés-idözitö kitevöt a Cukrázda kint van de ezt a másikevent adót nem találID33224951om válaszod köszönöm szépen Gazdasszony

19. Kékmadár1

Szia!
    A tojásfőző-időzítőt csak közepes és nagy eventkosár vásárlásakor kapunk.
    Vásároltál ilyen kosarat?
    Tortabónuszt a Tojásfőzés-időzítő dekor is adományoz.
    Ilyen dekort a közepes, nagy, óriás cukrászkosár is tartalmazza.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szülinapi-lakoma-event-2019-január.17563/#post-953177

20. Kékmadár1

Szia!
    Ha megint jelentkezne a probléma kélek készíts képet róla!
    Kérlek jelezzétek melyik böngészőt használjátok?

Képkészítéshez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

Írj a játék supprtjának az általános kérdések témakört választva. Részletesen írd le a problémádat!
    A tőle kapott levélre válaszolva csatolni tudod az elkészített képet.
    Válaszát a regisztrációs e-mail címeden olvashatod majd.

Segítség a support eléréséhez:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.