Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Legyél kedves egy másik böngészőből megnézni a farmodat egy próba erejéig.

Ha vannak munkásaid, akkor azok az ideiglenes eventes területen is dolgoznak!

Jelezd kérlek, mit tapasztaltál a böngésző váltást követően?

2. mamarygen

Szia!

Azonosító adatok hiányában nincs hol ellenőriznünk, hol vannak az elültetett magok. (farmnév és ID-szám)

Pótold a hiányosságodat, kérlek!

3. mamarygen

Szia!

Legyél kedves egy másik böngészőből megnézni a farmodat egy próba erejéig.

Ha vannak munkásaid, akkor azok az ideiglenes eventes területen is dolgoznak!

Jelezd kérlek, mit tapasztaltál a böngésző váltást követően?

4. elida53

elida53 Haladó

Üdv. Két farmot viszek.Az egyiken az eventismertető általi földelosztás van : 31 nagy 9 közepes 16 kicsi, középen ösvények,kék nyilak.Viszont a másikon nincs se ösvény,se nyilak és elfér 44 nagy 5 közepes 14 kicsi terület, ami jóval több, mint az előző farmnál.Ez hogy lehet ? És miként tudom az elsőről is eltüntetni az ösvényeket és a nyilakat, hogy több helyem legyen ?

5. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Felháboritó elültettem a 10 magot és legnagyobb meglepetésemre el tünt 5 föld terület. Miért nem jelezték ha elindult, hogy ne ültesünk?

6. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok!
    Nagyon lelassult a játék,a munkások is alig működnek az eventes területen!!!

7. vermat

vermat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elültettem a 10 magot, átléptem máshová, jó hogy visszaléptem, mert 5 eltűnt és újra tudtam ültetni. De már megint valami van????

8. elida53

elida53 Haladó

Üdv. Újra írok.Az előbb említett 44 nagyos terület frissítés után eltűnt és elöjött a 31 nagyos ösvényes terület.Micsoda kavarás.

9. kincsemfarm

kincsemfarm Járnitanuló

A hangya ösvény lényegesen kevesebb ültethető területet eredményez,valamint az elvetett magból 5 darabot újról kell vetni.Álljunk meg a vetegetéssel,míg nem rendeződik a dolog???

10. vermat

vermat Utánpótlás-írogató

Ja, és mit kell a tölgynél rúnát kiváltani, mert nem találok ott semmit?

11. mamarygen

Szia!

Az első farmos területfelosztás a valós!

Az nem kell törölni, hogy több földet helyezhess ki rá! Ezzel a területtel lehet csak az eventet játszani!

A másik farmodon hibás a megjelenítés!

Legyél kedves az aktuális oldal újratöltése gombot használni, majd a még régi lefedésű részeket is eltávolítani az ideiglenes eventes részlegből! Kézi leszedéssel megoldható.

Ezután helyezd ki a leírásban ajánlott rajzolat szerint a földeket. (most a kezdésnél csak a 2x2 terület legyen lefedett).
    Vesd majd el így a magokat.

12. mamarygen

Szia!

Írj kérlek pontos adatokat, mi a problémád?

Milyen rúnát keresel?

13. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Mit kell a tölgynél kiváltani, mert nem találok ott semmit. A szentélyben sem találom amit ki lehetne váltani. Káosz az egész.

14. mamarygen

Szia!

Az event probléma nélkül indult, elérhetővé vált az ideiglenes játszórészleg.

Neked kell megtekinteni, mi is van azon a területen. Valami szokatlan észlelsz?

A leírásban is szerepelt, a földeket nekünk kell kihelyezni.
    Ha nálad már kint volna, az még a régi leosztás.
    Ezt el kell tüntetni törléssel, hogy a hangyaösvényes pálya álljon a rendelkezésünkre.

15. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Több mint 1 órája elültettem a 10 magot. Most látom egy föld sincs kinn minden zöld, a 10 mag a megvan. Kezdhetem újra. A munkások már működnek. Vicces.

16. tttibike

tttibike Utánpótlás-írogató

sziasztok
    uraim a prémium tagságot nem azért fizetem, hogy a 15 magból 5 maradjon a földben,
    megoldható, hogy a 15 elültetett területem egyszerre érjen be és szerintem úgy volna fer, ha az első ültetési időm lenne a mérvadó

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérnék farmnevet és ID számot az ellenőrzéshez.

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ugyanaz a helyzet mint másoknál. Elültettem, öntöztem, trágyáztam a kapott 10 magot. Most ránéztem, hogy mikor érik és csak 4 mag van a földben - az egy óra múlva be is érik. Nekem ne kárpótlást adjanak 2 hét múlva, az 50 magot akarom 1 óra múlva.

Amúgy tudom mi történt: az event indulásakor - legalábbis nálam - nem az az eventes terület jelent meg, amit Beko az ismertetőbe betett, hanem az előző event felülete. Ha lett volna időm csevegőzni, akkor beírtam volna, hogy nálam le voltak a földek is rakva.
    Most pedig az ismertetőben szereplő felület van, természetesen földestől amit nem én pakoltam ki.

ID: 25923796

19. tttibike

tttibike Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítő készséget, de hagyjuk, látom általános a probléma
    Talán valahol én hibáztam, mert gyanakodhattam volna mikor a kihelyezett földeket a munkások csak részlegesen művelték meg, én balga segítettem nekik és kézzel beültettem, igaz meg sem álmodtam volna, hogy a kint lévő földterületek, csak illúziók, olyan valósnak tűntek

Kékmadár1 kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A magok nem vesztek el. 6db a vetőtáblán megvan.
    Ültesd el őket kérlek! Kicsit több mint 2 óra telt csak el, még bőven teljesíthető az event.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.