Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad jelzett hiba nem általános.
    Kélek számold meg a földben lévő magokat. A pluszban kapott magokat is!
    Ha 15db. vagy annál több van semmi okod a panaszra.
    Ha kevesebbet számolsz Kérném a farmnevet és az ID számot!

2. tttibike

tttibike Utánpótlás-írogató

Nem a magokat korrektül megkaptam, el is ültettem, csak kivetette a föld, az az átrendeződött a pálya, vetőmagot nem vesztettem, csak kis időt, na de abból van bőven
    részemről az ügy túltárgyalva, igaz szerintem a panasz jogos volt, elvégre elültettem a 15 magot és nem általam került vissza a vetőtáblába 10 mag
    sajnálom, hogy bátorkodtam kis jelentéktelen problémámmal a Moderátor csapatot zaklatni

3. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Sziasztok!

Kezdés után ültettem az event területre.16,50-kor akarok aratni,és semmi,üres a terület.Egy aratás ugrott.Ez mitől van?
    Valcsitanya89 ID: 3247906

4. Kékmadár1

Azért vagyunk hogy segítsünk a problémák megoldásában. Ne sajnálkozz miatta!
    Örülök neki hogy a magok rendben vannak! :)
    Az a kis csúszás meg valóban behozható!

5. janka60

janka60 Járnitanuló

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Segitséget szeretnék kérni.Nem találom a tölgyfán meg a szentélyben amit ki kell váltani az új játékhoz.Köszönöm a segitséget,üdv.: janka ID 6796019

6. Kékmadár1

Szia!
    A korábbi event földterületei voltak kitéve nálad. Ezért látod most üresnek a területet.
    Kélek helyezd ki a földeket és vesd el a növényt.

7. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mit szeretnél kiváltani? kélek írd le részletesen!
    A tölgyön, a baha ültetvényt és az esőerdő területet lehet kiváltani.
    Bővebben a zöld feliratra kattintva olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

A Maja Szentély kamráinak részletes ismertetője.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-882881

8. janka60

janka60 Járnitanuló

1. Köszönöm a választ,akkor szerintem nekem nem kell kiváltani semmit.

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igazad van, de ennek a hibának köszönhetően csak 2 felröppenőm van és ma nem is fogom tudni kiváltani a kitehetőt a csúszás miatt.
    Mindegy...

10. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Nagy a baj az eventél nálam a régi földek jelennek. Abba ültettem el. Vajon ez jó, vagy rossz. Remélem nem kerül vissza a mag ha majd jönnek a hangyák. Nálam nincs ut, hangyát sem látok. Az event kép a tájékoztatóban máskép néz ki

Na elkiabáltam megjött az és a mag is visszakerült amit most ismét elültettem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.19
  11. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Megtévesztő a föld,nem volt leírva, hogy le kell szedni és újra kell rakni.Ismét ültettem a bejegyzésem előtt,így megint nem lesz semmi ez dühítő:mad::mad::mad:

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Valcsitanya89!

Az viszont benne van az ismertetőben, hogy:
    • Úgy működik, mint a többi terület: ELŐSZÖR földeket kell kihelyezni, hogy ültetni tudjunk
    Úgyhogy én mindenképp a régi földre gyanakodtam volna, ha meglátom az eventes területen. Egyébként ez nem jelent semmit, még bőven teljesíthető az event, csak el kell ültetni a kezdőmagokat.

Valcsitanya89 kedveli ezt.
  13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves _Cygnus_!

Tudom, hogy ez nem vigasztal, de én eleve most kezdtem az eventet, ahogy sokan mások is, munkából hazatérve, erdei hangya felröpim nincs egy darab se, faág meg csak véletlenül, mert amúgy túlnyomórészt növényeztem a Bahás területeken....Nem teljesíthetetlen még az event, csak esetleg nem olyan hamar, mint megszoktuk, de az eventes területen alapvetően mindig ilyen.

14. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Köszönöm a választ, de ilyen problémával még nem találkoztam amióta játszom. Soha nem kellett földterületet kitörölni.

15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves böbe4948!

Azért ez a speciális eventes terület nem is számít túlságosan régi dolognak, sem átlagosnak. Itt valóban ér(het)nek minket ilyen meglepetések. Az előző földterületet le kell szedni és kirakni az újat, majd ültethetőek a kezdőmagok. Remélem, hogy a kezdeti zökkenő ellenére majd sikeres eventet tudhatsz magadénak.

16. wanlii

wanlii Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék. A farmom vagyis a Gazda: wanlii ID: 32552048.
    Az történt, hogy a mai napon délután aktiváltam páncél pannit, de már megbántam. Eddig 27 % volt a felröppenő tárgyak aránya( a beadott kupák alapján), páncél panni 5 %-t jelent. Én buta voltam azt gondoltam, hogy a meglevőhöz kapok még 5 %-t, nem pedig, azt, hogy sokkal kevesebb lesz. Lehet, hogy fölülírta az előzőt? Szeretném megszüntetni páncél panni szolgáltatását, a csillagokat nem baj ha nem kapom vissza. Tud ebben segíteni valaki? Mit kell tennem? Köszönöm a választ.

17. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Köszönöm!

PepperPotts kedveli ezt.
  18. cherryqinn

cherryqinn Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam is ugyan az a helyzet sajnos...Egyéb elfoglaltságom miatt csúszással csak 4-kor tudtam elvetni a 10 magot,jövök aratni és 4 földben volt csak növény.Az rendben hogy a vetőtáblán ott a 6 mag,de azért ez nagyon bosszantó.

19. Roberta00072

Roberta00072 Fórum-zöldfülű

az event kezdete óta folyanatos a hiba a területek is eltünnek egyálltalán nire számitsunk?

20. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Ebben a percben ültettem el 5 db magot. Eltünt 19.42 órakor

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.