Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mivel a játékban nincs lassulás, így a gépeddel, vagy az interneteddel lesz gond.
    Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,
    így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. MissL

MissL Fórumprofi

Az internet és a gépem is jó, ráadásul az összes többi területen gond nélkül tudok játszani. Opera a böngészőm, nem a róka.

3. Wellwisher

Segítséget kértél.
    Első lépésben kérlek, hogy végezd el a takarítást, amit ajánlottam.
    Kollégám belépett hozzád és az ő kitakarított gépével tökéletesen működik a farmod.
    Tehát vagy elhasználódott, rossz süti, vagy más egyéb "szemét" akadályozza a megfelelő működést a gépeden.

Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

5. Wellwisher

Szia!

Azért nem találod a Hűvös keverőpoharat, mert a Rejtett gyümölcsből 2 darabot váltottál ki, míg a Hűvös keverőpohárból egyet sem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves Wellwisher, szép napot !
    Kérdésem = amennyiben kinn hagyom a mixereket, -tudom már levet nem fog adni, mert lejár az event -,
    de a TP-t elszámolja 14 óra után is ? Köszönöm, ha választ kapok.

7. Wellwisher

Szia!

Sajnos nem tudjuk, hogy mikor futtatják a szkriptet, ami begyűjti a mixereket.
    Így konkrét választ sem tudok adni a kérdésedre, ugyanis ha közvetlenül az event zárással fut a szkript, akkor begyűjti az összes gépet és nem tudod aratni.

-ágianyu33- és Marika312 kedveli ezt.
  8. Marika5353

Marika5353 Fórum-zöldfülű

Segítsre lenne szükségem. Az erdeitísztást nem tudom leszedni 99%-on megáll és nem csinál semmit,frissítettem, ki-be léptem.

ID,25744412 Marika5353 Sürgős lenne,mert 3 pingvint még megkelle etetnem.Köszönettel várom a választ.

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni: https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

10. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

A turmixgépeket törölni kell hogy eltűnjenek?

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen törölheted, mert helyet foglal.

Ha kint marad, akkor is eltávolítja a beváltó szkript. Annak a futási idejét azonban nem tudjuk.

((A saját farmomon töröltem még az event befejezése előtt. A helyüket más dologgal fedtem le.))

mebajah kedveli ezt.
  12. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Ok. Köszönöm!

13. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét kívánok mindenkinek:)
    Nem tudom, hogy normális dolog-e, vagy sem, de amióta nem voltam a kertemben a mixer gépek eltüntek a területről, és a raktárban sem találom őket. Kivéve azt a pár db-ot, amit még az event ideje alatt szedtem le.
    üdv:
    Zsófi
    Zsófi0101ID: 3246475

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Zsófi0101!

Teljesen normális dolog. Lefutott egy előzetes script, ami eltávolította a mixergépeket. A holnapi napon fog lefutni az, amelyik a beváltási értéket jóváírja.

Zsófi0101 kedveli ezt.
  15. Kira620

Kira620 Utánpótlás-írogató

Szia! A válaszodból kiderül számomra is, hogy mi történt a mixergépekkel? Viszont a másik három farmomon még mindig kint van a tisztáson, sőt bedobozoltam őket és újból ki tudtam rakni. Akkor ez most normális helyzet vagy sem? Én örülök neki, mert nem kevés tp-t ad a dobozok aratása, csak kicsit fura, hogy a 4 farmból csak egy farmról tűnt el.

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Kira620!

Van néhány ilyen jelzés már. Kérjük szépen az érintett farmok nevét és az ID-számokat, hogy a Kollégák le tudják ellenőrizni, hogy miért nem futott le azokon az előzetes script.

17. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:)
    Köszönöm szépen a választ. Már csak azt szeretném tudni, hogy mi lesz azokkal, amik a raktárban vannak ?

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Zsófi0101!

Azok is visszaváltásra kerülnek, holnap jön a következő script.

19. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Értem, és nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.
    További szép estét, jó éjszakát kívánok neked:))
    üdv:
    Zsófi

20. Tabbyca

Tabbyca Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem is van 2 farmom, ahol kinn maradtak a mixerek:
    Gazda: Mézmalacka ID: 17617773
    Gazda: Tabbyca ID: 8250574

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.