Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Valter nagy tervei event ma 14:00 órakor fog kezdődni.
    Kérlek, hogy 14:00 órakor frissítsd a játékot, hogy megjelenjen Nálad az event felülete és a hozzávalók (kezdő magok).
    Az event leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valter-nagy-tervei.17702/

2. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Saját csomagok
    - nem található előfizetés
    Fizetési adataim
    - nem találhatóak tárolt fizetési adatok
    Vedd fel a kapcsolatot a supporttal, ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged.
    Töröld a személyes fizetési adataidat és a folyamatban levő csomagokat.

Szia Tamás! Csak így sikerült, remélem, nem csináltam nem ide valót.

3. Wellwisher

Szia!

Kollégám távollétében engedd meg, hogy én válaszoljak Neked.
    Ha jól értelmezem, akkor Neked még nincsenek tárolt banki adataid.
    Szeretnél bankkártyával fizetni és azt is szeretnéd, ha ez rögzítve lenne ezen a felületen?
    Az alábbi linket megnyitva találsz segítséget, mely lépésről lépésre leírja a teendőket:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...s-hitelkártyával-mastercard-visa-maestro.775/
    Ne zavarjon meg a Hitelkártya elnevezés, mert amennyiben a kártyád alkalmas ilyen tranzakció lebonyolítására, akkor tudsz vele vásárolni.

Ha sikeresen rögzítetted az adatokat, akkor arra a későbbiekben fokozottan figyelj, hogy Magyarország területén kívül ne vásárolj a játékban banki felületet használva (tehát bankkártyával), mert átvált a fizetési eszköz az adott ország pénznemére.

Kukackukac kedveli ezt.
  4. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Szia! Igen, bankkártyával szeretnék fizetni, de a kérésemnek az volt az igazi célja, hogy akkor vissza lehet állítani
    a csúszkás FA mennyiség fizetését?

5. Wellwisher

Bocsánat, ezt a kérdésedet nem láttam. :)
    Igen, a mentett banki adatokkal is tudod használni a csúszkás FA vásárlást.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok szeretnék egy linket kérni amilyen rajta van hogy mi milyen álat hűllő vagy kétéltű mert nem tudom melyiket tenyészem a linket meg nem találom sehol sem elöre is köszönöm.

7. Wellwisher

Szia!

Itt találod az állatok besorolását.
    Minden kategóriában megtalálod a tenyészthető állatokat.
    Kattints a zöld szavakra!

>>Emlősök<<

>>Madarak<<

>>Hüllők<<

>>Ízeltlábúak<<

>>Kétéltűek<<

>>Halak<<

Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Pulyka

Pulyka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Pár napja minden friss belépéskor, miközben aratok, feldob a rendszer egy ablakot.
    Miszerint:Figyelem!Az egyes raktárháztípusokból csak 5 darabot helyezhetsz el egy időben a játékmezőn.

Oké, tudomásul vettem, immár tizedszerre is :)
    Mivel nem helyezek el semmiféle raktárházat, hiszen: aratok, nem értem, mi ez.

Más is találkozott vele?Esetleg, ez egy beépített automatikus figyelmeztetés és most ez minden belépéskor egyszer megjelenik majd?
    Nagyjából 4-5 napja jelentkezik, de pontosan már nem emlékszem, mikor jelent meg, de feltehetően az új raktárházak frissítéssel jöhetett.
    Annyira nem zavar, csak kíváncsi vagyok.

Köszi!

Pulyka1 ID: 1849770

9. Wellwisher

Szia!

Mivel egy területre csak 5 db raktárház helyezhető ki, de a játékban már megszerezhető a 6. raktárház is, ezért tettek be egy figyelmeztetést, mely felugróablak formájában jelenik meg.
    Ez egy rendszerüzenet és természetesen mások is tapasztalhatják ezt, nem csak Te.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. brnever

brnever Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A Bahama Event növények kezdő csomagja nem jelent meg, így nem tudtam elkezdeni az Eventet.
    Köszi
    ID: 10599767

11. Wellwisher

Szia!

Hol keresed a kezdőmagokat?
    Csak a Baha ültetvényen lehet az eventnövényt ültetni.
    Az eventnövény Totemszázszorszép névre hallgat és a vetőtábla első sorában, az első helyen találod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Daniani19

Daniani19 Fórum-zöldfülű

sziasztok akár hogy frissitek nem engedi a valentin napi szivecskében kinyitni a két utolso ajándékot Daniani19 ID: 53542192

13. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia! Minden szivecske nyitva van előtte? Sajnos ha valamelyiket nem nyitottad ki -van mellette egy kék + jel -akkor azt előtte ki kell nyitnod farmaranyért, utána nyitható a két nagy doboz is!

14. lola57.

lola57. Járnitanuló

Köszönöm! Akkor sajnos így jártam! Majd egyszer meglesz!

15. padlajozsef

padlajozsef Fórum-zöldfülű

sziasztok a valentin napi ajándékokat mindet kinyittam és mégis kettőt is megkellet venni farmaranyért ez már a sokadik jelenség kérném ennek a rendezését köszi.padlajozsef ID23100490

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha valamelyik ajándékon rajta van a kék + jel, annak az aktuális napon sajnos nem történt meg az átvétele. Kizárólag farmarany ellenében lehet utólag átvenni! Semmilyen más módon nincs!
    Minden alkalommal megkérjük a gazdákat, akár naponta többször ellenőrizzék belépve az ablakba, hogy megtörtént-e az aktuális napi ajándék átvétele.
    Visszazáródni sem tud az ajándék! Ilyen nincs, nem történhet meg.
    Tudom bosszantó. Felejtkeztem meg róla én is, és nem volt mit tenni. Nem a napi rutin műveletvégzés része, így sajnos kimaradhat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Eddig ilyen jellegű gondom nem volt-ezért írok ide! Tegnap 02.13.-án vásároltam egy Randevú felhősor csomagot 899Ft.-ért paysafecardon keresztül. Jelen pillanatban sem jelenik meg nálam a felhősor! Hova kellene írnom ez ügyben? Van megrendelés számom is amit ha kell megírok(ha tudom hova,kinek)! Köszönöm a segítségek és szép napot

18. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok tegnap vettem egy randevú felhősort és ahhoz kaptam dekorációs elemeket és nem tudom hová lett a felhő . tudtok segiteni ?

19. Kékmadár1

Szia!
    Ha megvásároltad biztosan meg is van a felhősorod!
    Kérlek használd a paszulyág kereső funkcióját! Figyelj arra hogy a összes felhősor legyen kijelölve, és kezd el beírni a felhősor pontos nevét: "Randevú felhősor"
    Ha így sem lelsz rá a keresett felhősorra, az ellenőrzéshez farmnevedre és a hozzá tartozó ID számra van szükségünk!

20. Kékmadár1

Szia!
    Fanevet és ID számot kérnék az ellenőrzéshez!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.