Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Köszönöm - Valóban ha a konkrét néven kerestem rá akkor beadta(tehát meg van!),viszont nem értem,hogy mivel én csak a befejezetlen felhősorok között kerestem ott nem adta be,miért? Hisz a felhő ezek szerint ott volt és mivel nem volt befejezve ezért ott is fel kellett volna tűnnie! (rosszul gondolom?)
    ID: 2812987 TeremtŐ néven - de meg van !

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Nem tudom mi lehetett a probléma nálad. És így utólag nem is lehet már megállapítani ha volt is valami.
    De az a fontos már minden rendben van!:)

3. -Ary-66

-Ary-66 Járnitanuló

Sziasztok!Alig lehet belépni ,le van lassulva minden és ki is dobál.

rebecca-1972 kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Szia!
    Nincs más jelzés ezzel kapcsolatban. Nálad lehet a probléma. Javaslok egy alapos takarítást a gépeden a ccleaner programmal.
    Programról a zöld feliratra kattintva olvashatsz.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

A FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése is nagyon fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

5. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

köszönöm megtaláltam a felhősort , furcsáltam hogy rajta van a dekor elem

6. eraboszi1976

eraboszi1976 Utánpótlás-írogató

Nem tudok belépni! Nagyon lassú!

7. rebecca-1972

rebecca-1972 Fórum-zöldfülű

Lassúlás-belépési nehézség többszöri újratöltés takarítás és frissirés ellenére is !

_katka03_ kedveli ezt.
  8. ejelaci

ejelaci Aktív író

Sokadjára tudtam csak belépni... 30 perce próbálkozom. Mindig megakadt a belépési képernyő 56%-nál... Szerverhiba lehet...

banfijosti és eraboszi1976 kedveli ezt.
  9. eraboszi1976

eraboszi1976 Utánpótlás-írogató

Nekem 55% nál. Igaz nagy nehezen én már meg csináltam. De most megint nem enged be!

mokucibaba kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Sziasztok!
    A problémát már jeleztük a központnak!
    A türelmeteket kérjük a javításig!

11. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Fél ora után tudtam belépni most meg a területek közt is nehezen megy!frissitetem!!!!!!!!!

12. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Szép estét !
    Tegnap 18 óra körűl eltünt 16 kazuárom ! A mühelyben narancs Struccászati TSZ-t szerettem volna készíteni, volt 17 kazuárom, 4 db-ot építettem volna, de nem találom sehol, a manufaktúrában kellett volna még 4 db a meglevő 4-hez, hogy egyforma időben tudjam learatni a strucc tojásokat. Sajnos maradt 1 db kazuárom, a többi barkács ól fejlesztés eltünt, a 16 db. kazuárral eggyütt.
    Amikor észrevettem, frissítettem, újra indítottam stb, mai bejelntkezésem után sem találom sehol, és nemtudom alkalmazni, pedig lényeges lenne az aratási idő miatt is.
    Köszönöm, ha megtalálnátok.
    Farm név: bobszi_0 ID: 1084471

Utoljára szerkesztett: 14.2.19
  13. Kékmadár1

Szia!
    A kazuárok az állatot adó narancs strucckarám építéséhez kellenek. Az ellenőrzés alapján 8db. narancs strucckarámot meg is építettél.

De írásod alapján te terményt adó struccászati TSZ 2. szint: narancs ólat szerettél volna építeni. Ahhoz viszont nem kazuár hanem magasabb szintű virágos strucc kel.

A linkre kattintva mindent elolvashatsz a játékban lévő különböző struccólakról:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...k-és-ólak-a-játékban.16260/page-5#post-885823

14. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Szia !
    Köszönöm a segítséged, mostmár megvilágosodtam. :)
    bobszi

15. 8NITA8

8NITA8 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Valentin-napi retró jutalmazó tárgyak közül nem jelennek meg megvásárolhatónak azok, amiket a tájékoztató szerint a váza ikon alatt a haszontárgy kategóriában kellene keresnem. (pl. rózsaszín kecske, Bálint-napi tyúkocska stb.)

16. tiria123121123

tiria123121123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.van egy kb. 2 hete kezdodo bosszantó problémám.feljon minden nap tobbszor egy hibauzenetem.valami ilyesmi,hogy Figyelem egyes raktárházakból egy teruleten maximum 5 darab helyezheto ki.most nemrég 4-szer ugrott fel ez az uzenet,kb. 2 percen belul.de nem értem mire érti,mi számít raktárháznak.legalább magyarázná el az uzenet.
    tiria123121123

17. Kékmadár1

Szia!
    Ha az eventóából vagy a hírek felületéről lépsz be, a Valentin-napi akció vásárlási ablakába és nem találod, amit vásárolni szeretnél.
    Kélek írd be a kereső mezőbe a tárgy pontos nevét!
    Beírva biztosan előhozza a keresett tárgyat.

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  18. Kékmadár1

Szia!
    Sok gazdánál jelenik meg ez a figyelmeztető rendszerüzenet. Kérlek ne bosszankodj rajta!

Nemrég bővült a raktárházak kínálata. Így van olyan típus, amiből már 6db. lehet a birtokunkban. De a szabályok szerint maximum 5db. lehet egy területre kihelyezni.
    A szöveg arra hívja fel a figyelmünket, hogy ne próbáljunk meg 5-nél több azonos típusú raktárházat kitenni egy területre.

A különböző raktárházakról a zöld feliratokra kattintva olvashatsz részletes ismertetőt:

Gio és Sőrés_Róza_[Rózsika] kedveli ezt.
  19. tiria123121123

tiria123121123 Utánpótlás-írogató

oh oké.koszonom a választ.nekem csak ketto van letéve.de akkor legalább nem keresgélem tovább a hibát :)

20. Birdy2017

Birdy2017 Utánpótlás-írogató

Gazda: Birdy2017ID: 54997144
    Sziasztok!
    Erdeklodnek, hogy meg tudnatok nekem nezni, hogy a mai belepesi bonuszomat mikor arattam le?
    Ugyanis este ejfel elott kileptem, es ma reggel le volt aratva. Nem az ajandek miatt kerdezem, hanem mert rajtam kivul (elvileg) senki nem tudja a jelszavam, mindig ugyanarrol a geprol jatszom, amit egyedul hasznalok.
    Koszonom a segitseget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.