Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    Nagyon szépen KÖSZÖNÖM!!!
    Hi!

2. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

1. Mariska45-vagyok a segitségedet kérem .A Karneválkirálynő event felhőre nem tudom kirakni a rávalókat .Mindig visszadob a játékhoz. ID2290690 Kérem hogy válaszoljon valaki. Hamarosan lezárul a játék ,és hiába dolgoztam

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Amelyik felhőt a karneválos két felhő nyereményből már megszerezted, azt lehet is használni azonnal.

Kérlek, keresd meg, melyik az a felhő, amelyre fel tudod helyezni a tematikus tárgyakat.

Lehetőségek:
    - Összes felhősor kiválasztása a felhősoros csoportokból, majd a nagyítóra kattints. A szűrő felületére írd a felhősor nevét, a rendszer előhozza számodra. (két felhő közül kell választanod, a nevükben ott a megkülönböztető szám is)

- Befejezetlen felhősorok kategóriája is választható. Ott könnyebb lehet a kijelölés, mert kevesebb felhősort tartalmazhat ez a csoport.

- A felhősor egyedi kategóriás csoportját is választhatod, azzal is elérhető a kívánt felhősor.

Karneválkirálynő 2019 felhősor 1.
    • Lezárási idő: 165:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 3.750 TP
      • 100% TP bónusz a farmos területek aratásakor Hatóidő: 24:00 óra
    • Tematikus felhősor, csak meghatározott dekor elemek helyezhető rá (Csillagvarázs, Karneváltánc, Móka, móka, móka).
    Karneválkirálynő 2019 felhősor 2.
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 550 TP
      • baha szint x 400 BTP
    • Tematikus felhősor, csak meghatározott dekor elemek helyezhető rá (Csillagvarázs, Karneváltánc, Móka, móka, móka).

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...neválkirálynő-2019-március.17772/#post-972974

A kép a farmodon készült:

mariska.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Hooker78

Hooker78 Utánpótlás-írogató

Üdv nektek
    A kérdésem az lenne ,megtudnátok nézni a felröppenöm igen kevés volt ebben az eventben szerintem ID: 11880789 Hooker78.
    Köszönöm

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Melyik eventre gondolsz?
    Párhuzamosan két event futott.
    Megnéztem a felröppenőidet.
    Minden aratásod alkalmával mindkét event felröppenőjéből kaptál.
    A felröppenők mennyiségét leginkább az határozza meg, hogy azt miből kaphatjuk.
    Másodsorban pedig a hosszabb érésidő több felröppenőt eredményez.

Hooker78 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. settenke

settenke Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

Nekem csak egy krédésem lenne:
    Már egy ideje mindenre duplén kell katitntanom, pl. ha a framról a Bahafarmara akarok menni, vagy az elején Rackóra, vetésnél kiválasztani mit akarok, aratásnál.stb.
    Ez miért van? settenke gazda ID: 1756697
    köszi előre is

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nézz utána kérlek, hogy a gépeden az egér beállításai milyen értéken vannak.

Azt csak magad tudod állítani, módosítani.

Az is előfordulhat, hogy maga az egér görgője elpiszkolódhatott (kitakarítható), vagy esetleg "elöregedhetett" a kis szerkezet... Cserélni kellene?

8. Hooker78

Hooker78 Utánpótlás-írogató

az óltörténetekre gondoltam,van egy másik farm is és az volt érdekes hogy ugyanazon a syinten van kevesebb ol kevesebb fa van kint ,ugyanazt vetettem és kb 1,5 ször több felröppenö jött ott.de nem érdekes csak bosszantó hogy az ember csinálja rendesen és még a felhősor sincs meg a felröppenő miatt (ami nem az én hibám).
    öszönettel ,üdvözlettel Hooker78 gazda[/QUOTE]

9. Cséve_Boglárka_

Cséve_Boglárka_ Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem is hasonló problémám van, mint a hozzászólás írójának, és több gépen, különböző egérrel(laptop, asztali gép) is megpróbáltam már, mindenhol fennáll ez a probléma. Sőt másik játékban is benne vagyok (skyrama) ott is ugyanez a helyzet, ráadásul nem lehet a képet sem húzni. Ezért valószínűleg nem az egerekkel lehet a baj... Köszönöm előre is a választ!

10. Ágica109

Ágica109 Aktív író

Sziasztok.A bahán a most induló event növények nincsenek pl nádsíp meg a többi.

11. Wellwisher

Varga_Zoltánnné kedveli ezt.
  12. .ladanyika1960.

.ladanyika1960. Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A bahán induló event nem ad sem felröppenőt sem nincsenek ültethető event növények sem . Más is járt így?

13. gyurci24

gyurci24 Fórum-zöldfülű

sziasztok én se kaptam evetnövényeket

14. Wellwisher

Sziasztok!

Ma nincs eventnövény!
    Ebben a 24 órás feladatban CSAK felröppenőt kell gyűjteni és a metronóm nevű tárgyat, valamint a pajtából növényeket kér a feladat.
    Kérlek, hogy az event ismertetőjét olvassátok el!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tengeri-szimfónia-24-órás-gazdaköri-küldetések.17798/#post-975238

15. tapasztalat59

tapasztalat59 Utánpótlás-írogató

Nem kaptam meg a kagylószólót!

16. Wellwisher

Szia!

Frissítetted a játékot az event indulásakor?
    A raktáradban, a váza ikon alatt kerested a többi dekor között?
    Ha így sem találod, akkor farmnevet és ID számot adjál légy szíves!

17. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

hello a mentorok aruhazat hol talalom?

18. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a kalózok barlangja miért van lelakatolva. Elkerülte valami a figyelmemet?

19. tapasztalat59

tapasztalat59 Utánpótlás-írogató

tapasztalat59 ID11986120

20. indigo13

indigo13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Nincs bahaman kezdő növényem sem az esőerdőben sem az ültetvényen.
    Mi lehet a gond?
    Előre is köszönöm válaszotok.

.dina1. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.