Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Result ID
    8098370891
    PING ms
    17
    DOWNLOAD Mbps
    39.36
    UPLOAD Mbps
    5.97

Szerintem ez nem kevés, és nem megy

És most ismét megy

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.19
  2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Igen, ez valóban nem okozhatja a lassulást, vagy leállást.
    Nálam semmi hasonló nem tapasztalható, a játék tökéletesen működik.
    Holnap megpróbálok a kollégákkal egyeztetni, hogy mi okozhatja a problémát a Te gépeden.
    Addig a türelmedet kérem szépen.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. A fura az, hogy egyik pillanatról a másikra jön a hiba és ugyanilyen gyorsan el is múlik. A farm összes területén használhatatlanok a gépek ilyenkor.

rozecska kedveli ezt.
  4. Merzsike

Merzsike Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A Bahamán letöröltem a kagylószólót, és nem került vissza a váza alá, sehol nem találom. Voltak rajt fejlesztések is. Legyetek szívesek megnézni, és tanácsot adni, hol keressem. Előre is köszönöm.
    MerzsikeID: 5368805

5. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Szerintem egy frissítés megoldja a gondod.

6. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt! Segítséget kérnék! Egy kagylófejlesztéssel kevesebb van, mint kellene. Megcsináltam a két gazdakörit, de csak 3 fejlesztést találok, pedig négynek kellene lenni. ID számom: 18727481

7. Merzsike

Merzsike Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Valóban kagylóduet néven van, így sikerült kiraknom. Nagyon szép napot kívánok! :)

8. een13

een13 Fórum-zöldfülű

Nem találok egy kagylófejlesztést, pedig tudtommal mind a két gazdakörit megcsináltam eddig. Mi lehet a gond?
    ID: 29443864

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján az első napon a 3/3-as részt nem teljesítetted.

10. |Tamás|

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján az első napon a 3/3 gyémánt részét nem teljesítetted.

11. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Köszönöm a választ! Nagyon bosszant, mert minden beadandóval rendelkeztem!

12. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én vagyok Klarissza1954. Jó kis gubanc keletkezett. Utána néztem a farmomon. Egy érdekes megállapítás! Egészen eddig azt hittem, hogy kis betűvel kell írni a felhasználónevemet. 2011 óta játszom ezt a játékot. Amikor belépek a farmomra kis betűvel írt klarissza1954 felhasználónévvel lépek be. És évek óta így lépek be. Most derült ki - mikor (WF)Glopers volt olyan kedves, hogy küldött nekem egy mocsárciprust-, hogy kis és nagy berűvel is van klarissza1954. Ekkor bementem a Saját fiókomba, ahol a regisztrált farmnevem nagy betűvel Klarissza1954.
    Van másik kis farmom is. Próbaként itt meghívtam szomszédnak kis betűvel klarissza1954-et. Mit ad Isten! 1-es szinten lévő erősen bepirosodott farm jött fel. Aztán küldtem innen napi ajándékot kis betűvel klarissza1954-nek. Persze nem kaptam meg. Előfordulhat olyan, hogy valamikor a kezdetekkor (2011-ben) véletlenül megnyitottam ezt is? A tavalyi évben volt olyan is, hogy moncsicsi62 gazda küldött nekem cserenapkor ajándékot, de nem kaptam meg. Meg talán voltak mások is. Segítségetekkel nem férhetnék hozzá ahhoz a fiókhoz, illetve meghaphatnám azokat amik odakerültek. Utána pedig törölni kellene. Abban az időben csak citromail-es emailem volt. Ez is talán segít abban, hogy az az 1-es szintű ki által lett regisztrálva.
    Előre is köszönöm a segítséget!

13. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal. Fórumon biztosan nem lesz rá megoldás.

Wolf[Black] kedveli ezt.
  14. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Köszönöm szépen, hogy megnéztétek! Ettől féltem én is, hogy ez lesz az eredmény. Tegnap reggel aratás után tuti megcsináltam, még a tüzijátékra is emlékszem, de elképzelhető, hogy utána rögtön kiléptem és a rendszer nem mentette el a beadást. Sajnálom, mert így majd nem fogom tudni a dekort a tojásos területre kitenni. :(

Ahogy töröm a fejem rájöttem, hogy én hibáztam. Egy másik farmon is én csináltam meg a gazdakörit, na ott lett meg reggelre a felröpi és azt csináltam végig. Itt meg meglett estére, csak nem volt még a metronóm learatható és így beadható. Reggel meg szerintem már be se mentem, mert megfeledkeztem róla. Szóval én vagyok a hibás! :(

Utoljára szerkesztett: 9.3.19
    Döbi65 kedveli ezt.
  15. een13

een13 Fórum-zöldfülű

een13
    ID: 29443864
    Nem találok egy Kagylószóló fejlesztést, pedig emlékeim szerint befejeztem a gazdaköri feladatokat. Mi lehet a gond?

Döbi65 kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

Az első napon az utolsó gyémánt részt nem teljesítetted.

17. devifer

devifer Utánpótlás-írogató

szia

köszi a választ!

ajándékoztam egy hólyagfát nem tudom hogy azt lehet volna
    Meg tudhatnám hogy lehetett volna küldeni ha igen hogy férhet hozzá akinek küldtem
    Ha nem férhet hozzá még akkor hogyan kaphatom vissza

18. |Tamás|

Szia!

Kaukázusi hólyagfa jelenlegi cserenap alkalmával ajándékozható.
    Olyan ajándékozható csak, ami a másik fél számára elérhető.

osztrak12 kedveli ezt.
  19. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Szia!
    Én sem találom az egyik Kagylófejlesztést. Zavaros emlékeim szerint mind a két 24 órás gazdakörit teljesítettem.
    Megnéznétek?
    Döbi65
    ID: 2015019
    Köszönöm!

20. |Tamás|

Szia!

Kagylóduett 3-ad van. Ez a 4. fejlesztés, jelenleg ennyi a maximum ami elérhető.

Döbi65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.