Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Valahol azért csak találkozik mivel-hogy benne van a nevébe."RÉMkáposzta!!

A supporttal nem levelezek,úgy láttam az előző hozzászólásokban Ti továbbítjátok az észrevételt,köszönöm a választ!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, írj a supportnak.

Nem véletlenül kaptad válaszban |Tamás| Board Administratortól ezt a mondatot. A Te érdeked.

Köszönöm, ha megfontoltan cselekszel!

3. erilidi

erilidi Utánpótlás-írogató

Szia!
    A napokban szereztem 3 hóbortos állatok ládáját, ki nyitottam csak sajnos (sietségemben)csak rápillantottam 2 valamilyen majom volt benne és azt hiszem egy zen medve vagy valami ilyesmi .Azóta se találom őket ,hol keressem? Farmom: erilidi ID:32640051

4. mamarygen

Szia!

Az ilyen nevű ládában 1. szintű tenyésztős állatok találhatók, amelyből ládánként 1 db kerül a birtokunkba.

Te zen pandát és 2 db mókusmajmot kaptál a bontásban.

Mindegyik állat a pajtában, a tenyészállatok fül alatt található.

De a tenyészházban a majom és a panda tenyésztési csoportjában is fellelhető, használhatő.

A ládák rejtelmeiről itt találsz hasznos tudnivalókat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. erilidi

Nincs meg ,nem lehet ,,hogy azért nem látom ,mert nincs aktiválva a majom illetve a panda tenyésztés?

6. mamarygen

Hozok egy képet, a farmod pajtáját fényképeztem le.

Szürkés háttérrel látható a kétféle állat neve és a mennyiség. Inaktív a készleted.

Igen, ha kiváltod a két állat tenyésztési lehetőségét, akkor már használhatod is.

eridli.png

7. erilidi

Nagyon köszi!

8. gézengúz2011

gézengúz2011 Utánpótlás-írogató

Segitséget szeretnék kérni! A kergekertben nem lehet kitörölni a forró életelixirt,pedig már csak dekor.Valaki tudna segiteni?ID:26875582

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az lejárt forró életelixíreket csak kézzel, egyesével lehet törölni. A gép nem törli!

10. gézengúz2011

Kézzel sem lehet

Nem jön elő a pipa,amire katt. lehetne.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.3.19
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

A baloldali menüsorban az ásóra kattintva kiválasztottad a törlés funkciót?

12. gézengúz2011

Sikerült,köszönöm szépen!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  13. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy hiba-e de két farmon is úgy jártam, hogy nem tudom kitenni az eventben kapott daru ólat, mert csak piros fejlesztést kaptam, alapólat nem. Mivel a daru alapól nem beszerezhető, ezért gondolom, hogy talán hiba....Köszönöm a segítséget!

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem hiba, ezt így gondolták a játék készítői, hogy az event alkalmával csak a fejlesztés nyerhető.

15. mázli84

mázli84 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget! :)

16. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

Köszönöm - bár elég abszurdnak tartom, hiszen eddig egy alap és egy piros ólat tudtam csak szerezni (már nem emlékszem, milyen eventben), mit kezdek most ezzel a fejlesztéssel?

17. |Tamás|

Jelenleg semmit, de törekedj arra, hogy beszerezz egy alap ólat, és egyből tudod majd használni.

18. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

És szerinted honnan lehet alapólat beszerezni?!

19. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia! Ahogy írtam "a supporttal nem levelezek"! Jó párszor megjártam már a mini játékokkal,még ha az én "érdekem" is,végülis a saját érdekemben írtam Nektek,de ezt is hanyagolom majd és nem zavarlak benneteket a továbbiakban ilyen kérésekkel! Üdv.

20. |Tamás|

Most volt cserenap, vagy titokzatos ólakból is kifejlődhet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.