Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

8)

2. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom elindítani az eventbe a képzést ,nincs macskatündérem.legyetek szívesek megnézni köszönöm.kukacka17ID: 50240433

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az event indulásánál kaptál 1 db macskatündért, amit az event indításához kaptál.

4. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves borcsa220!

Tényleg nem véletlenül írta Tamás, hogy keresd fel a supportot, ezt itt a fórumon egyikünk sem tudja megoldani Neked. Nem rossz szándékból írjuk ezt Neked, hanem mert onnan várható a segítség.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. borcsa220

borcsa220 Törekvő

S

Szia! Én már ezen is rég túl tettem magam,de csak nálam olvastam azt hogy írjak a "supportnak",előzőeknél ahol ugyan ez a probléma volt,mindenütt azt olvastam hogy "problémádat TOVÁBBÍTOTTUK" ! A továbbiakban nem kívánok evvel sem foglalkozni! Ahogy az időm engedi,vetek-aratok de minden lelkesedés nélkül,annyira nem "mozgat" már meg,ahogy lesz-úgy lesz,kicsit érdektelenné vált számomra!Üdv. és legyen szép napunk bő terméssel!

6. tothnebe75

tothnebe75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Régen játszottam már, most újra kezdtem és meglepődtem,hogy eltűnt a pék üzemem.
    Tudtok segíteni,hogy visszakapjam?

Köszönöm.

Bocsi ezt elfelejtettem
    Gazda: tothnebeID: 36107344

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.3.19
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégáim ránéztek a farmodra.
    A lekvárfőződ 3., a virágkötőd 2., az alkimista műhelyed 1., és a természetgyógyászatod 1-es szintű. Pékséged nincs. Még egy kicsit sütnöd-főznöd kell, hogy meglehessen.
    Amíg a lekvárfőződ és a virágkötőd nem éri el a 3. szintet, nem kapod meg a pékséget, ebből következően az nem tűnt el, hanem soha nem is volt neked. ("A harmadik szakma ingyenesen elérhetővé válik, amint a játékos az első két szakmában eléri a harmadik szintet. ")
    Itt olvashatsz erről többet: Mesterségek völgye

Nagyot változott a játék mostanában. Türelmet és kitartást kívánunk, hogy visszarázódj! :)
    Ebben nagyon sokat tud segíteni a Farmerama Enciklopédia olvasása.

8. tothnebe75

Már csak annyit szeretnék érdezni, hogy a gazdaköri feladatok között is csak akkor találom meg a Péktanonc (Gazdaköri feladat)-ot ha
    az első két szakmában elérem a harmadik szintet?

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen.

10. karolina19970130

karolina19970130 Fórum-zöldfülű

szia van egy kis probémám a tépé csal ezt vettem észre amugy nagyon jó kitünö játék jó vele játszani már 3 éve jáccok vele de lehet több idelye azt szeretném kérni hogy csináljanak valamit mert ez az egész egy csalás

a TP NEVÜ pontok nem megy felfele
    csalást vettem rajta észre nagyon sokat dolgozom rajta de már kiszámoltam és több TP gyül össze amenyit kell még gyüjtenem
    olyan rosz nem tudok haladni nem megy felfele 3 napja csak ott áll egyhelyen
    csinálják meg szépenkérem magukat
    köszönöm szép estét

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.3.19
    Vilmos05 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Semmi csalás nincs benne, csupán ahogy haladsz a szintekkel felfele egyre több és több TP-re van szükség a következő szint eléréséhez.
    Kérlek vidd rá a TP-t mutató csíkra a nyilad (amúgy az csak grafika az a sáv) majd az ott felugró ablakban ellenőrizd a számokat, írd fel. Arass, majd megint ellenőrizd. Látni fogod, hogy számol rendesen.

12. tothnebe75

Sziasztok!
    Bocsánat,hogy ismét zavarok, de továbbra is úgy gondolom, hogy nekem volt pék műhelyem.
    A gazdaköri feladatokban az elvégzett feladatok között megtaláltam a pékek gyöngye feladatot kipipálva,
    és úgy emlékszem,hogy lángost és répás kenyeret is tudtam készíteni.

Valamin tegnap a Vega konyha feladatba beadtam a 9000 salátát és kaptam ajándékba aratógépet 24 órásat amit nem találok.

Köszönöm a segítséget előre is. (Gazda: tothnebeID: 36107344)

13. Apafej99

Apafej99 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Valami oknál fogva eltűntek a számok.Nincsen semmi szám mármint miből mennyi van és mennyi idő van az ültetésből.
    Apafej99 játékos név de a többit nem tudom mivel nincsenek számok.

Utoljára szerkesztett: 16.3.19
  14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A pékek gyöngye egy gazdaköri feladat. Csak a neve hasonlít, de semmi köze a mesterséghez.

A vega konyha feladatban kapott aratógép azonnal indult. Ha még nem telt le a 24 óra, a farmod felső sarkában lévő kombájnra kattintva használhatod is.

A pékségre sajnos rosszul emlékszel. Eltűnni nem tud.

A lekvárfőződ már 3. szintű, ha a virágkötőt is felfejleszted a 3. szintre, automatikusan megkapod a pékséget is! csak rá kel majd kattintanod és elkezdheted annak fejlesztését is!

BackOffice és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden bizonnyal megjelenítési hiba.
    Kérlek lépj ki és vissza a játékba.
    Ellenőrizheted egy másik böngészőből belépve is hogy mit tapasztalsz.
    Valamint egy alapos takarítást is érdemes elvégezni a gépeden a CCleaner programmal.

16. Apafej99

Apafej99 Fórum-zöldfülű

Már próbáltam kétszer ki lép de semmi.

Köszi meg oldódott.

Utoljára szerkesztett: 16.3.19
  17. vargadorcy

vargadorcy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap óta próbálkozom, de nem tudom megvásárolni a rémséges farmer csomagot, és szupertápot sem. Mindig azt írja, hogy próbálkozzak később. Mi lehet a gond?

Gazda: vargadorcyID: 7802572

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Apafej99!

Kérlek, engedd meg, hogy a Kollégám helyett én válaszoljak.

Pontosan hol tűntek el a számok? Nem arra gondolsz esetleg, hogy ha a földdarab fölé viszed az egeret, akkor már nem látod, hogy mennyi idő múlva érik be és hány db növényt ad? Bocsánat, hogy barchobázok, de én nem értem egészen pontosan a problémát, ezért megpróbálom körbejárni.

Ha ez a hiba, akkor ez megoldható lenne a grafikai beállításokban:

A 3-assal jelölt beállításokban a Standard beállítások fülön rögtön az első mondat: Földek animációja. Animáció: itt be vagy ki állapotnál van a pötty? Át kéne rakni arra, hogy ,,be", majd kilépés, belépés és kiderül, hogy ez megoldotta-e.

19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves vargadorcy!

A Rémséges farmer csomag csak ma 10 órától megvásárolható, így tegnap semmiképp nem tudtad volna megvenni. Ennél viszont több információra van szükségünk ahhoz, hogy segíteni tudjunk.

Pontosan milyen lépés után írta ki Neked ezt az üzenetet (,,próbálkozz később") a rendszer? Egy másik böngészőből is kipróbáltad a vásárlást és ugyanez történt? Ha nem, akkor megtennéd, hogy kipróbálod? Melyik szupertáp-csomagot próbáltad megvásárolni és milyen fizetési móddal? Honnan indítod a vásárlást, hírekből vagy eventórából?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. vargadorcy

vargadorcy Fórum-zöldfülű

Szupertáp csomagból az akció keretében csak egy van amit bankkártyás vásárlással lehet vásárolni, már tegnap sem sikerült. Beteszem a kosárba, fizetésnél minden kitöltök és miután leokézom, hogy fizetem utána írja, hogy próbálkozzak később, vagy másik fizetési lehetőséggel, azzal is sikertelen volt. Hírekből és eventórából is próbáltam. Google chrome-t használok. Expolernél is ugyanaz a helyzet.
    "A tranzakciót sajnos nem lehetett végrehajtani.
    Kérjük, próbálja meg ismét.

Próbálkozz újra az alábbi kényelmes fizetési módok egyikével"
    Az nem lehet hiba, hogy nincs elég pénz a kártyámon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.