Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A pajtában is kerested a növények címszó alatt?

1075 db van a tulajdonodban a vásárlást követően.

2. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy küldtem egy ajándékot ma az egyik szomszédomnak és levont érte 2 aranyat pedig nem küldtem még ma ajándékot neki előtte illetve az ingyenes ajándékaimból is van/volt még. Lehet ez ügyben tenni valamit? Előre is köszönöm a választ és a segítséget.
    Gazda: seventhdanceID: 31657632

3. norcsi63

norcsi63 Utánpótlás-írogató

Köszönöm gyors válaszod a pajtában megtaláltam. Ez nem ültethető? Mert ott viszont nincs közte.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az első ajándékküldés előtt nem frissítetted a játékot, és úgy küldtél ajándékot, hogy szürke volt az ajándékos doboz. Ezt követően kaptál egy felugró ablakot, miszerint ez az ajándék küldés most 2 farmaranyba fog neked kerülni. Ezt a felugró ablakot te jóváhagytad, és rákattintottál az ajándékozásra. Ezt utólag visszavonni nem lehetséges.
    Ezután frissítetted az oldalt, és immáron a kék ajándék dobozra kattintva ingyenesen sikeresen elküldtél hat ajándékot barátaidnak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok!
    Pénteken bejentettem, hogy ellopták az egyik farmomat. ID- nem tudom neve zsombi0007 - visszaadáshoz kérnek újságárusnál vehető 10 000 ft -os Paysafecard kártya kódját.
    Nem kaptam rá semmi választ, még azt sem, hogy foglalkoznak vele - ez az ünnepek miatt lehet?????????
    Másik kérdésem az lenne: hol és hogyan lehetne megváltoztatni a jelszót????
    ID 19703159
    Köszönöm a segítséget

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A support minden levélre válaszol, a feladó email címére.

Jelszó változtatáshoz itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

7. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget.

8. mamarygen

Szia!

A vetőtáblán is szerepel, ültethető.

Az első kérdésed a raktárakra vonatkozott. Ezért írtam a pajtát.

A vetőtáblában is megtalálható, figyelmesebben keresd, kérlek szépen.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. vargadorcy

vargadorcy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni. Felvettem a kapcsolatot a bankommal a probléma okát az okozta, hogy túlléptem a vásárlási limitem. Havi, heti és napi limit van. Ami helyzetemben kifutott a vásárlások okán.

10. klariszmama

klariszmama Aktív író

Köszönöm szépen a segítséget - megtaláltam- ott nem kerestem

11. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni, megcsináltam a Bahafüvészkert 2. szintet azt hol keressem? Előre is köszi!

12. mamarygen

Szia!

A gazdaköri küldetésben a beszállítások után kapunk építési terveket.

Ezek segítségével a már működő füvészkertek tovább bővíthetők, fejleszthetők első szintre, illetve második szintre.

A füvészkert belső felületén a még több hely kapcsolóval lehet ezt a folyamatot megtenni, ha az egyéb feltételek is a rendelkezésre állnak (barkács, fúrógép pl.)

Ismertető az alábbi linket megnyitva olvasható, kérlek a többi ott szereplő posztot, részletes kifejtést is olvasd át ismételten:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-541229

13. dominika031105

dominika031105 Fórum-zöldfülű

Farmnevem: dominika031105 ID: 23873228

14. réka0723

réka0723 Utánpótlás-írogató

15. mamarygen

Szia!

Ellenőriztem a szigeten az ültetvény 2 területdarabját.

A törlés gombbal sikerült megszüntetni a forgó virág és a víz kijelzésű komfort talaj zavaró képét.

Kipróbáltam magam is, kitehető már arra a részre bármi a bal oldali menüből.

Tedd meg Te, amire szükséged van, azt pakold ki oda.

-ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  16. -Zsuma-

-Zsuma- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A "Bevezetés a ..." event minden szintjét teljesítettem, de a macskatündér és a zombijuh utolsó (?) fejlesztését nem kaptam meg. Segítsetek, kérlek!

Farmnevem: -Zsuma- ID:26593911

17. mamarygen

Szia!

Első menetben fel kellene keresned azt az e-mail-szolgáltatót, ahol a régi címed működött.
    Kérni kell egy időleges feloldást, hogy az ottani levelekből megmenthesd a számodra fontos adatokat.

A farmos e-mail cím megváltoztatását ehhez az időintervallumhoz kellene igazítanod, hogy az új címet használhasd.

Egyéb megoldásként a játék supportjára kell írnod, abban a levélben minden tényt megadva jelezheted, nem tudod a címedet megváltoztatni.

Support elérhetősége:

[​IMG] Általános kérdése témakört jelöld meg!

A válaszhoz a levélben adj meg egy olyan e-mail elérhetőséget, amely gond nélkül a rendelkezésedre áll.

Oda fog írni a Supporter Munkatársunk, a további lépésekhez ott várjad, ott olvasd a választ.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

18. mamarygen

Szia!

Kérlek, írj arról, milyen néven szerepel a két dekortárgy nálad, kihelyezve.

Ha a macskatündéres dekor fejlesztett neve: Felhőugró mester, akkor a legmagasabb szintű a dekor.

Ha a zombijuhos dekor fejlesztett neve: Spártai zombi taposómalom, akkor az is a legmagasabb szintű már.

Ha nem ezen a néven szerepelnek a tárgyak, akkor jelezz vissza, kérlek!

-ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  19. -Zsuma-

-Zsuma- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszodat. Sajnálom, hogy feleslegesen raboltam az idődet, ha figyelmesebben végigolvastam volna a játékismertetőt, egyedül is rá kellett volna jönnöm a megoldásra. A kitehetőknél csak a grafikát néztem, és a sárga nyíl miatt gondoltam - rosszul - hogy még nem teljes a kép.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. chili48

chili48 Törekvő

Szia! 2 db zebrám volt és sajnos az egyiket nem találom!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.