Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Másik böngészővel is próbáltad már?

2. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Ez igen meghaladná képességeimet! Mikor megszűnt a windows xlp (?), akkor át kellett térni a linuxra. A "rendszergazdám" a Farmerama-t csak a google chrome-on tudta üzemképessé tenni. Szóval itt kell működnie. Viszont halvány emlékképem van arról, hogy évekkel ezelőtt volt egy hasonló jellegű probléma, hogy egyetlen elem nem működött rendesen, és akkor hosszas küzdelem után "Nálatok" sikerült kiakasztani. (egyetlen kocka volt megbénulva) Ennél értelmesebben nem tudom leírni. Én már nem leszek számítógép betyár. Ahhoz túl későn kezdtem ismerkedni a tudománnyal.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Megnéztük olyan farmon ahol épp le érett, sajnos nem repült ki ott sem. Jelezzük a kinti kollégáknak, de a javítás sajnos csak ünnepek utánra várható, így türelmedet kell kérnem.

4. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Kedves Modik!
    Kérlek segítsetek abban, hogy melyik Flash Playerrel működik a legjobban a játék a Mozilla Firefoxon. Segítségeteket előre is köszönöm. Nagyon békés, örömökkel teli Boldog Új Esztendőt Kívánok Nektek és Gazdatársaimnak:D:inlove:

5. zozsa

zozsa Utánpótlás-írogató

Hello :) Az lenne a kérdésem,hogy az Öreg Tölgynél beadtam 140 csillagot a Kakukk tenyésztéshez,de nem találom az Ólat!az Abrakakukk-ra gondolok!A választ előre is Köszönöm Zsuzsi

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kakukkot tenyészteni csak a hozzá kapcsolódó event alatt lehetséges (ól pedig nem járt a rúnához, mert a kakukknak nincs olyanja):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

7. zozsa

zozsa Utánpótlás-írogató

Akkor bebuktam 140 csillagot??? :( :(

8. -East17-

Amit linkeltem ismertetőt, aszerint ezt a két rúnát lehet kiváltani a kakukkhoz:

• "Ajándék: 1 méhecske-kakukk" rúna - 70 csillag
      • 1x Méhecske-kakukk

• "Itt a kakukk, hol a kakukk" kezdőcsomag rúna - 75 csillag
      • 20x Puha kakukk
      • 20x bájital
      • 10x szupertáp
      • 1x egyéni-kifutó
    A méhecske kakukkot a következő event alkalmával tudod felhasználni, a másik rúna nyereményei közül a puha kakukkot szintén.

A bájital, a kifutó és a szupertáp természetesen bármikor felhasználható.

9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kedves Moderátorok! Két problémában kérem a segítségeteket.
    A Firefoxon szoktam játszani, de pár napja a *Dóricica* farmon megakad amikor az ugrik be: "Az alkimista és a természetgyógyász mesterségeket......." nem megy tovább bármeddig várok is. ID 40220515
    Meg tudjátok ezt nézni és ahhoz kell-e, hogy visszamenjek a Firefoxra, mert most a Chromon vagyok.

Jucusfalváról írok ID 4035563 itt azt nem értem, hogy a két farm között kb. 3ezer darab tűzijáték különbség van. A felét indokolná, hogy lehet, hogy legutóbb csatni nélkül arattam, de ezt kétszer nem tudtam volna megtenni. Elképzelhető, hogy nem teszi be a pajtába amit aratok? Meg tudjátok ezt nézni?

Válaszotokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Judit

10. -East17-

Szia!

Az első farmon nem tapasztaltam a jelenséget, gond nélkül beléptet és a területváltások is rendesen működnek.
    A Chrome böngésző flash modulja instabil, okoz hibákat, így egy alapos géptakarítás után inkább a Firefox használatát javasolnám.

A Jucusfalva farmon sokkal több eventnövényt adtál be eddig a feladatba mint a másikon, ez lehet a különbség oka. sajnos az aratásokról nem tudunk technikai információt szerezni, így az nem látható, hogy melyiken mikor és mennyi növényt gyűjtöttél be.

11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, a Firefoxra visszamegyek, hátha most működik Dóricica farm. Szép estét!

12. zozsa

zozsa Utánpótlás-írogató

Oké :) Köszönöm szépen :)

13. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Kedves East17! Átmentem a Firefoxra, kiakad ahogy az előbb írtam - itt a Chromon működik. Most már a Firefoxon Jucusfalva is megakad ugyan ott.
    Az a gondom, hogy ha ott vagyok ahol a hiba van, nem tudom felvenni a kapcsolatot Veled.
    Ha van valami ötleted, hogy mit csináljak, nagyon megköszönném.
    Szép estét!

14. -East17-

Innen ezt elég nehéz eldönteni. Teljes géptakarítás, és a Firefox, illetve a benne található flash plug-in frissességének ellenőrzése. Amennyiben majd mindennel végeztél és sikerült, akkor magát a gépet is indítsd újra (ilyenkor a memóriából is törlődik ami nem kell).

15. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Pici gondom van, mert ezeket nem tudom, hogy kell. Nem akarlak fárasztani tovább az év utolsó napján.
    Jövőre jelentkezem - ezt nem fenyegetésnek szántam :D

Boldog új évet és a többiek nevében is köszönöm a segítséget amit nyújtasz. :)

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbi linkeken mindenhez találsz segítséget.

A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Töltsd le a FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

17. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen, örülök, hogy sikerült megértenünk egymást. BUÉK!

18. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Kedves Csocsoovb! Nagyon szépen köszönöm, majd megpróbálom.
    Boldog új évet! üdvözlettel: Judit

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

BUÉK neked is.:)

20. vazze12

vazze12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem az a problémám hogy a legutóbbi talányos tenyészetnél a pajtámból eltűnt egy gólyafészek.
    gazda:vazze12 ID:2352541

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.