Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

|Tamás| Board Adminisztrátor a Számodra írt válaszában beidézte a helyet, ahol a problémád megoldásában kapsz segítséget.

Az idézésben is látszik, a játék supportját kellett volna felkeresned.

[​IMG] A megnyíló felületen az Általános kérdések témacsoportot kell megjelölni, leírni részletesen a gondodat.

A support válasza a megadott e-mail címedre fog érkezni.

Mi a fórumon nem tudjuk megoldani a gondodat. Ez a support hatásköre.
    A jelzett ügyiratszám a payment support által adott számsor.

A játék supportja más összetételű számsorral azonosítja a beérkezett jelzéseket.

Support ismertető :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Köszönöm szépen a választ.
    Lehet számotokra teljesen egyértelmű melyik support a játék support és melyik a payment, melyikük milyen számot ad. Számomra nem, mivel mindenhol csak support megnevezés szerepel. Így egyértelmű volt, hogy ahol nem tudok fizetni és azon a felületen látom a support megnevezést akkor oda írok. Egyébként a payment support a műszaki supporthoz vagy a fórumra irányított, játék support szóba sem került. De most az ábra alapján írtam oda is. Valahol valamelyik supp. csak megoldja a gondom,..... vagy max. nem fizetek többet elő a prémiumra. Ez sem rossz megoldás :)

3. mamarygen

A kapott linken olvasható a tájékoztató, a részletek megismerhetők.

A leírásban:
    Kétféle support tevékenykedik a játékosok érdekében.

1. A payment support a megrendelésekkel foglalkozó support -> a kiválasztott sor a kapcsolatfelvételi lapon:

probléma a megrendeléssel.

kapcsolatfelvétel.JPG

2. A játék supportja (műszaki supportnak nevezik a payment munkatársai a levelezésben)

kapcs típusai.png

Általános kérdések

Probléma a játékkal

típusú jelzésekkel érkező bejelentések vizsgálatával foglalkozik.

4. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Nem tudom, hogy miért emlékeztem rá. Meg voltam győződve róla, sőt, anyámra meg mertem volna esküdni és mintha a dekorok között is akkor, mindjárt megnéztem volna, hogy mejött-e. Néztem a tranzakcióimat, én sem találtam. kb.898 Ft-ra emlékeztem.de legalább nem kell feleslegesen keresgetnem. Köszönöm, hogy utána néztél.

5. Kubicarancs

Kubicarancs Fórum-zöldfülű

Sajnos ajándékként nem tudok terméket küldeni egy szomszédomnak sem,mert nem jelenik meg a szomszédlista.

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Termékeket ajándékba a pajtádban található Éléskamrából tudsz küldeni.
    Az alábbi képen a 3. számmal jelölt ikonra kattintva tudod elküldeni a polcon előzőleg kiválasztott terméket.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Nálam eltűntek az akébiafák se a raktáramba se kint a bahán ,nem találom őket , pedig volt belőle , de hova lettek , kérnék egy kis segítséget, vagy szándékos?????;)

8. mamarygen

Szia!

A fa neve, amit keresel: Ötlevelű akébiafa, képe [​IMG] (Nem titkos, nem megvehető fa a szigeten)

Így sem találod?

Amennyiben segítséget kérnél, akkor az "Eltűnt tárgyak keresése (ól, fa dekorelem) topicban tedd meg a bejelentésedet, kérlek!

Fontos, hogy adj adatokat a kereséshez!

Ezt a hozzászólást vedd alapul, amikor a lehető legtöbb információval rendelkezve megírod a kérésedet. Segíted ezzel a "nyomozást" a leghatékonyabban.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

9. kariatida

kariatida Törzsjátékos

Sziasztok!

Úgy 5 perce megszereztem a Kérem a labdát dekort, amikor zárni akartam vele a felhőt, azt írta, hogy nincs meg.
    Visszamentem a feladathoz hátha.. de nem. Jelzi, hogy teljesítettem. Frissítettem, ki-beléptem, de nincs meg.
    Vajon hova lehetett?
    Megköszönöm, ha utánanéznétek.
    Farmom: kariatida
    ID:14681158

10. babi358

babi358 Fórummogul

Köszönöm valóban nem így kerestem ,hogy ötlevelű, de most megnézem így is ,köszönöm,és válaszolok. Szia

Megvan!!!!!!! Köszi!!!!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.3.19
  11. mamarygen

Szia!

A "Kérem a labdát!" dekor könyvelt a farmod logjában.

De sajnos nem látszik. Ezért nem tudtad felhelyezni a felhőre.

Kiegészítés:

Várnunk kell arra, hogy a dekor láthatóvá váljon!

Türelmedet, türelmeteket kérjük!

Utoljára szerkesztett: 22.3.19
  12. bond

bond Junior szaki

sziasztok, nekem ugyanez a problémám... megyek a supporthoz

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.3.19
  13. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, egyelőre várj.

Ne menj még a supportra!

Köszönöm.

14. bond

bond Junior szaki

bocsánat, most néztem ide vissza, de már írtam régen, ...

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Kiváltottam a Divatmóka kitehetőt (zöld pipa van rajta) és a pajtában nem találom, nem tudom sehova kirakni. Légyszíves nézzétek meg hogy mi lehet a hiba. Már többször frissítettem. Előre is köszönöm.
    ID: 17687038

Gio kedveli ezt.
  16. mamarygen

Szia!

Sajnos ez a dekor és egy másik kitehető tárgy is hibás. Nem láthatók a menüben.

Türelmet kérünk a hiba elhárításáig!

Ez a közlemény most jelent meg:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kincshegyek-event-dekoros-hibája.17856/#post-981621

Gio és kukori80 kedveli ezt.
  17. mamarygen

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

19. Babyshark69

Babyshark69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Vaqn egy kis problémám a kipörgetett hat órás +1 termény bónuszommal!Nem adja a + 1 termést!A csatnim viszont rendesen működik !Legyetek szívesek segítsetek,mert már így is sok időt veszítettem a bónuszombol!

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan milyen bónuszt pörgettél ki?
    A bónuszrekeszek felső sorában tudod ellenőrizni hogy pontosan mire hat.
    Vannak csak növényre csak fákra csak ólakra ható bónuszok is.

Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kénék.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.