Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vazze12!

Pontosan hány Gólyafészked volt? Mikor, milyen módon szerezted őket? Mennyi van most? Nincs valamelyik területeden kirakva véletlenül?

2. vazze12

vazze12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Másik problémám hogy vettem jó sok titokzatos csemetét és abból csak 2 új fa lett és hány fát kellene venni hogy legyen benne különleges fa.
    gazda:vazze12 ID:2352541

3. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    Hát ez a szerencsén múlik :) Semmi nem garantálja a különleges fa kifejlődését.
    BÚÉK! :)

4. vazze12

vazze12 Fórum-zöldfülű

1 volt a pajtában utánna vettem egy tenyészetet az kinyitottam farmaranyért abból lett még egy gólya és a pajtából eltűnt.Jelenleg egy van és nincs sehol letéve.

5. Nildia

Szia vazze12!

Ezt én nem tartanám hibának, hogy csak 2 db új fád lett.
    Nincs arra recept, hogy mennyi csemetét is kell venni ahhoz, hogy számodra kielégítő mennyiségű új csemetét kapj.
    Ahogy olvastam az aktuális topikban, volt, akinek 60 csemetéből sem lett új, és volt, aki 1 csemetét vett, és az új lett neki.
    Ha nem vagy elégedett, akkor a Panaszkönyv topikot ajánlanám figyelmedbe, ez inkább oda illik, mint a hibabejelentőbe.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-66#post-134107

patakvera kedveli ezt.
  6. Nildia

Szia vazze12!

Az időpontok még mindig hiányoznak.
    Ami volt az 1 db-od mikor szerezted?
    Utána melyik Titokól alkalmával vetted a Titokólat, amiből a második Gólyafészek fejlődött ki?

7. torjan56

torjan56 Junior szaki

Nem tudom mi a hiba de ha belépek a farmomra egyszerűen nem tudok másik területre menni.Takarítottam és még sem.Már nem játék a játék,hanem bosszúság.

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

9. Szőke_Diána

Szőke_Diána Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem lehet a mesterségek völgyébe belépni, csak egy fehér háttér tűnik fel, semmi más. Már tegnap óta próbálok répás-almás csatnit csinálni, de nem tudok, amíg be nem jön a lekvárfőző. Gyors segítséget, választ várok. Előre is köszönöm!

10. Sutyesz

Sutyesz Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen ma reggel ott volt mind a 9 party pörgetés. Üdv: Sutyesz

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt próbáld meg első körben légy szíves:
    A FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése

12. vazze12

vazze12 Fórum-zöldfülű

Pontosan nem emlékszem de a második gólya a legutóbbi titokólnál az elsőt meg az eventkor adott titokólból lett.

13. Nildia

Szia vazze12!

Egy kis türelmedet szeretném kérni, jelenleg nincs olyan kolléga, aki ezt ellenőrizni tudná.
    Amint az ellenőrzés megtörténik, itt tudatjuk Veled.

14. finca4

finca4 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A kerge kertemnél valamilyen éjszakai háttér van már egy jó ideje. Nem lehet valahol kikapcsolni?
    (finca4 ID37193741)

15. vazze12

vazze12 Fórum-zöldfülű

Rendben van köszönöm szépen.

16. Nildia

Szia vazze12!

Az ellenőrzés alapján a legutóbbi Titokállat alkalmával nem fejlődött ki Nálad Gólyafészek.
    Adott Titokól esemény alatt kifejlődött óljaidról listát a Supporton kérhetsz.
    A visszamenőleges ellenőrzés időben behatárolt, tehát csak egy adott időintervallumot tudnak ellenőrizni.

Supporthoz segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

17. Nildia

Szia finca4!

A Varázslatos téli teleszkóp nevű dekorációs tárgy nincs véletlenül kitéve a Kerge kertedbe?
    Az tud ilyen éjszakai hátteret varázsolni.
    Ezt a tárgyat keresd :

18. Gyöngyvirág

Gyöngyvirág Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma egész nap próbáltam belépni a játékba, de sajnos csak most sikerült. Sajnos a fórumon sem tudtam jelezni, és a supporton sem, mert ide csak a játékból lehet belépni. Szerintem elég rossz, hogy csak a játékból lehet belépni a fórumra. Így a hibákat sem lehet időben jelezni. Ezzel rengeteget csúsztam a játékkal.
    Csak jelezni szerettem volna, hogy erre kellene valamilyen megoldás, hogy ne kelljen belépni a játékba ahhoz, hogy a fórumba lehessen írni. Köszönöm.

19. -aranymag-

-aranymag- Utánpótlás-írogató

Apró, de számomra fontos hibának vélem:
    A beültetett 10 eventgaz-magom az új év miatt elgazosodott, Rackónál esett az eső. Mégsincs legalább 5 utánpótlás-magom, amivel folytatni tudnám az eventet :( Gyorssegélyt kérnék:
    Gazda: -aranymag- ID: 23142673

20. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    Régen be lehetett lépni a játékon kívül is, a régi fórumon. Viszont ezt megváltoztatták, és biztos nem véletlenül.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.