Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! 5 magcsomagot gyártottam! A malom azt mutatja, még van 36 mperc, És ezen meg is állt a tudománya, se jobbra-se balra! Vmit elrontottam! Ha van egy kis bekukk időtök nézzétek meg legyetek szívesek! Domos52 ID: 14286674 /többet nem enged a malomba rakni, mint amennyi alapanyag kell hozzá!/ Köszi előre is!

2. lola57.

lola57. Járnitanuló

Nem emlékszem rosszul, mert biztos hogy volt anakondám 2 minimum , de az lehet hogy a színre rosszul emlékeztem, Tovább nem vitatkozom, veszek magamnak csp-ért alapólat! és levonom a talnulságot!

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám ellenőrizte a malmodat.
    Semmi gondot nem talált.
    Az 5 db magcsomagot bekeverte a malom.
    Miután kiválasztod a 4 virágot, akkor fog "kizöldülni" az indítógomb.
    imgpsh_fullsize_anim (1).png

Domos52 kedveli ezt.
  4. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

Az Akció-nál Vrágkötős kosarak szerepel.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a jelzésed! Valóban hiányzik egy betű!

robeszka74 kedveli ezt.
  6. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

502 Bad Gateway?bár melyik oldalra szeretnék belépni a fórumon ezt írja ki.Ez mit jelent?

7. Kékmadár1

Szia!
    A fórum sajnos akadozik! A hibát mi is tapasztaltuk.

A problémát már jeleztük az illetékeseknek. A türelmedet kérem a javításig!

Lieber0414 kedveli ezt.
  8. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Köszönöm szépen:)

9. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Nagyon köszi, így jár az aki nem olvas alaposan!!!!!!:wuerg:xDxD

10. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Szia!Nem tudom hogy jó helyre írok, de vásároltam egy Mesés virágok megacsomagot és mindent meg kaptam kivéve 125 Kacsa Kata turbótrágyát. Nem tudom ebben az esetben mi a teendő.Légyszi nézz utána ID22341357 Válaszodat köszönöm

11. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Rendben megkaptad a 125db Kacsa Kata turbótrágyát. Így lett a készleted 3232db.

12. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Köszönöm szépen a választ!

13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni,hogy kb 13 -15 óra utáni ideig boldogított bennünket az 502-es kódú hiba.
    Most még mindig itt ugrál a nagy fekete téglalap és 502-es hibát jelzi.
    Tudtok róla vagy másoknál is fennáll még ez?
    Mikorra várható a javítása?
    Elnézést ha nem jó helyen kérdezem,de már itt is 2x felugrott, mialatt ezt a hsz-t írtam.

14. Kékmadár1

Szia!
    A hiba még mindig fennáll sajnos! Mások és mi is tapasztaljuk percről percre.

Az illetékeseket már a hiba kezdetekor értesítettük róla!

Azt sajnos nem tudom megmondani meddig tart a javítása. Csak bízni tudunk benne hogy mihamarabb visszatér minden a rendes kerékvágásba.

genka53 és osztrak12 kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Kékmadár1!
    Azt olvastam már 13 óra után,hogy tudtok a hibáról és jelentettétek is. Köccike és ezért nem is jeleztem akkor.
    Most 22 óra 08 perc. Ma már remény sincs rá,hogy megcsinálják,mert még jelenleg is fenn áll ez a probléma. Zavaró és dühítő is,de türelmesen várunk akkor,hisz már lassan megszokjuk,hogy karbantartás után mindig valami hiba van.
    Jelenleg 9 órája van ez a hiba. Remélem,hogy kapunk valami kompenzációt.
    Ezen hsz írása alatt 3x volt eddig,tehát nem ritka csoda.
    Szép álmokat, ha már nem aratsz ma!

Koppi és Bonzó1945 kedveli ezt.
  16. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia!
    Kérdezni szeretném, hogy jelenleg valószínűtlen gyár 7 amit elértem a gyárfejleszténél. Nálam ez lesz a max ezek szerint valamikor nem tudtam megszerezni 3 fejlesztést? Pedig úgy emlékszem ezen a farmomon az összes megvan.
    Köszönettel
    Narancsvirág72
    ID: 21072809

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Írásod nem tartalmaz kérdést, leginkább panaszt, ezért ha szükségét érzed, ismételd meg azt, ide kattintva: Panaszkönyv

Rosszul tudod, hogy a játékosok véleménye senkit nem érdekel, hiszen a panaszok jó részét továbbítjuk...

Javaslom az event csevegőjének olvasását is, jó pár hasznos taktika született a felröppenők mennyiségének növelésére...
    Egyet kiemelnék: Nappalra 5 óránál hosszabb érésidejű ól használata, éjjelre növény. Mindezek éréscsökkentők használatával.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos arra nincs kapacításunk, hogy Gyár megjelenése óta megrendezett valamennyi eventet átnézzük, hol nem szereztél fejlesztést.
    Ha te megadsz eventet, ahol szerinted kimaradhatott egy fejlesztés, arra rá tudunk nézni.
    Pl. a Sütemény a sötétségből eventnél, ha rosszul választottál, nem kaptál függönyt...
    Azonban nem sok értelme van régmúlt eventeket bogarászni...
    Onnan már úgysem tudsz fejlesztést szerezni.
    Jeleztük a Központnak mi is, és más országok moderátorai is, hogy lenne igény a pótlás lehetőségére.
    Figyeld a Hivatalos közleményeket a fejleményekért.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Sziasztok Technikai okokra hivatkozik a sms-es vásárlásom, mikor lesz szabad?

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos erre mi a fórumon nem tudunk Neked választ adni.
    A banki felületet mi nem látjuk, így azt sem tudjuk ellenőrizni, hogy hol a hiba.
    Kérlek vedd fel a kapcsolatot a játék supporttal.
    A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy pontosan mi a gondod.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.