Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *boszi*

*boszi* Aktív író

Köszi. Ezek szerint sosem tudom meg, mit mondott Röfi Alajosnak... :music:;)xD

2. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Köszönöm, így már minden világos! :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. JUDY1983

JUDY1983 Fórum-zöldfülű

Szia. Tegnap írtam a rendelési ügyekkel foglalkozó supportnak,de nem kaptam ezidáig semmiféle e-mailt,ami alapján megtudnám nézni,a fejleményeket az ügyemmel kapcsolatban.Mit tudok ebben az esetben csinálni?A hitelkártya rendeléssel van problémám,sajnos korábban a régebbi hitelkártya adatokat szerettem volna törölni,hogy vásárlásnál ne zavarjanak,de úgy tűnik azzal együtt le is tiltottam magamat,legalábbis amikor próbálok vásárolni azt írja ki hogy tiltólistára kerültem. Eddig banki fizetés segítségével vásároltam,de kb.1 hónapja sajnos azt a bankot ahol vagyok,nem támogatja a rendszer.Válaszotokat előre is köszönöm.

Gazda:JUDY1983
    ID:7469441

4. mezeivirágok

mezeivirágok Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszodat. Elfogadom lehetséges. 70 év felé az ember már lehet nem emlékszik rendesen. De játszani ezzel nagyon szeretek. Imádom a Virágokat. !!! köszönöm és bocsánat ha tévedtem. mezeivirágok ID:53944946

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.4.19
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Megrendelésekkel foglalkozó Support általában 4-5 munkanapon belül válaszol. Az ilyen jellegű ügyet viszont el fogják utasítani, nem tudják kezelni, így Kérlek keresd fel a sima műszaki Supportot.

6. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, javítottam.

7. exage

exage Fórum-zöldfülű

Szia!
    Még a télen, egyben letakarítottam mindent az egész farmról. Nem emlékszem pontosan, de volt 3-4 Páncél Panni. Előző eventnél kiakartam rakni, de sehol nem találom őket.
    Tudom, hogy nem szabad lenne így egyben leszedni 1-1 területet, mert mindig tűntek el ilyenkor apróságok. Azok nem igazán érdekeltek. Azért ez most érdekelne, hová lettek a Pannik.
    Mert nem tudok róla, hogy osztogattam volna, vagy felhőre raktam volna.
    Köszönöm, ha sikerül valamit kideríteni.

exageID: 19387465

8. |Tamás|

Szia!

2018-10-03 19:44:12-kor -Dory- -nak
    2018-10-03 19:47:52-kor Anikó2014 -nek elajándoztál 1-1 db páncél pannit. Többnek nem találom nyomát a farmodon.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. mesti58

mesti58 Utánpótlás-írogató

Ma reggel vásároltam sms-ben3x105 farmaranyat visszaigazolták a vásárlást de az aranyat nem kaptam meg.Ezek után szintén vásároltam azt meg kaptam.ID 12480613

10. |Tamás|

Szia!

Pontosan mennyi megrendelésed volt?

11. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Üdv.

Nem találtam választ a leírásban, ezért itt teszem fel. Mivel határidős az üres fészek pont dolog, így ennek nem is lesz semmi folytatása?
    Köszönöm.

12. |Tamás|

Szia!

Pontosan milyen folytatásra gondolsz?

13. mesti58

Ezen a farmon 3x 105 farm arany,a mesti5858 farmomon 2x105 farmaranyat nem kaptam meg !!A visszaigazolást a vásárlásrol viszont megkaptam !!

14. |Tamás|

UserId:12480613
    UserName:mesti58
    Locale:hu

Farmodon rendben megkaptad a 3x105 FA-t
    2019-04-03 09:50:45, 2019-04-03 09:51:51, 2019-04-03 09:52:04
    Miután megkaptad a rendelt FA-t, egyből megvetted 5x60 FA-ért a mentoros dekorokat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. mesti58

Köszönöm válaszodat amit nem igazán értek,de mindegy ! Igaz buktam a 5x105 farmaranyat de,ez benne van a pakliban !!

16. |Tamás|

Miért buktad?
    Amelyik farmodról nyilatkoztál, magad is bevallottad, hogy 3x rendeltél rá. Mint írtam, megkaptad, majd elköltötted, és azt is megmondtam, hogy pontosan mire költötted el.

Másik farmod adatait nem hoztad, ahova 2x rendeltél.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Csak megkérdezném :abahamán egyetlen darab felröppenő sem jött...Ez most hiba?

18. [mendy]

[mendy] Törekvő

Sziasztok! Mióta megrendeltem a munkásokat(tegnap óta) azóta nem tudom ki x-elni annyira dolgozni akarnak....csak ki-be lépéssel sikerül eltüntetni öket.

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A szigeti területeken csak ez a felröppenő érkezhet aratás alkalmával:

Virágfüzér

Érkezhet:

• növények, állatok és fák aratásából az alábbi területeken:
      • Baha ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete

HA ellenőrzést kérsz, legyél szíves farmnevet és ID-számot is megadni! Segíteni csak ezen adatok birtokában tudunk.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Van rá lehetőséged, hogy egy másik böngészőben is ellenőrizd a "ragaszkodó" segítőket?

Kérlek, ha tudsz, akkor így is nézd meg a munkagépes szolgáltatást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.