Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

Türelmeteket kérjük szépen!
    Ez a karbantartás váratlan esemény számunkra is.

2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Már a felhőmet is aktiváltam, sőt a két plusz virágot adót is, talán mire lejárnak a pihinek is vége.
    Egyre jobban fontolgatok, hogy neki sem állok az eventnek.

3. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Hát igen főleg a event nővény érése is jó hosszú . Tehát minden húzdik akinél megy az arató mert megvásárolta , hát az megint rosszul jár.. :(

4. kampo

kampo Junior szaki

Miért volna váratlan esemény, már lassan megszokjuk!

5. Wellwisher

Sziasztok!

Ez a karbantartás váratlan mindannyiunk számára.
    A türelmeteket kérjük szépen!
    Továbbá mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt.

6. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Ha lesz is event, a 12 órás eventgazzal lehet éjszaka aratni vetni, vagy azután ::: :D

7. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Azért ez Bosszantó!!! Minden Tptadó aktiválva,felhő beüzemelve!! És ezer bocs a a több millió Tp elveszve!!!! Kárpótlást remélem kapunk :music::wuerg:

8. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

Sajnos csak 1 órás farmmunkásom van, amit elindítottam. de közbe jött a "pihi":inlove:

9. margittka66

margittka66 Aktív író

Én is így jártam!:oops:

10. Adrinka27

Adrinka27 Fórum-zöldfülű

nekem is csak 1 órás volt meg van egy 3 órásom :(

11. milieni

milieni Utánpótlás-írogató

Engem is zavar a karbantartás, de nem tudom miért háborogtok, amikor minden egyes eventnél oda van írva, hogy a hivatalos bejelentésig senki ne arasson és ültessen...
    Ez egy játék, természetes velejárója, hogy előfordulnak hibák. A való élet sem tökéletes...
    Türelem türelem :)

12. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok:)
    Szeretném tudni, hogy meddig tart ez a pihenés ??? Sajnos az időmbe nem volt ez beleszámítva és nem volt értesítés sem a leállásról.>:(
    Előre is köszönöm ha valaki tudna erről tájékoztatni.
    Üdv:dalmata10

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

14. -alien28-

-alien28- Fórum-zöldfülű

Én direkt 10 perc kivárással akartam kezdeni az eventet,de a karbantartást(ami nem lett kihirdetve) nem számoltam bele. Én türelmes vagyok,de remélem a kárpótlás sem marad el.

gabika1143 és bündihugi kedveli ezt.
  15. Wellwisher

Szia!

Nem tudok választ adni a kérdésedre.
    Egy váratlan esemény miatt leállították a játékot és karbantartást végeznek.
    Vélhetően egy hiba javításán dolgoznak.

-ágianyu33-, tutitanya és dalmata10 kedveli ezt.
  16. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

....

Kedves milieni!
    Elképzelhető, hogy Neked és rajtad kívül sok játékosnak nem számít a leállás, viszont nekem és rajtam kívül sok játékosnak számít.
    Van akinek az ideje napi szinten pontosan be van táblázva, ezért kérlek az elkövetkezendő időben légy szíves ne oktass ki másokat.
    További szép napot
    Üdv:dalmata10

Szia Kedves Wellwisher:)
    Köszönöm szépen a tájékoztatót.
    Legyenek szépek a napjaid.;)
    Üdvözlettel:dalmata10

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.19
    Ildea, vica696970, bündihugi és 2 más kedveli ezt.
  17. twmmy58

twmmy58 Járnitanuló

Köszi, hogy enniy időt fordítottál rám. Nem egyről beszélünk szerintem. Én fenthagyom a vadasokat telve óllal, és eddig békén is hagyta őket amikor visszaállítást csináltam. Kb három hónapja visszaállítás után ott is vannak, kilépek, visszalépek - na akkor marad a nagy üres semmi a vadasok helyén. És tetszőleges módban vagy az újra elvégzett visszaállítás után adja a mentés szerintit, vagy üresen adja vissza. De szerintem hagyjuk, majd játszok velük.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Senki nem kalkulálta bele a karbantartást, ezért váratlan karbantartást a neve.

-ágianyu33- és zoldliget kedveli ezt.
  19. erika1953

erika1953 Utánpótlás-írogató

Mivel meg volt a hivatalos bejelentés, ez a válaszod nem helytálló. Vagy az nem számít hivatalosnak, hogy megjelenik a játék?

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hivatalos bejelentés az, amit a SuperModerátor, BoardAdmin vagy Team Leader ír a fórumon a Hivatalos részbe.

Az, hogy a játékba megjelent, majd egy bizonyos indok miatt le kellett állítani a játékot, az már másik téma.
    Nem véletlen szajkózzuk amit milliószor leírunk.

Sem a Rackó nyaral eventnél
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rackó-nyaral-tenyésztős-event.17923/

Sem a Mesebeli utazás eventnél nem látok ilyen jellegű írást.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mesebeli-utazás.17917/

HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.