Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milieni

milieni Utánpótlás-írogató

Azzal kezdtem a mondandómat, hogy engem is zavar a leállás... Az én időm is be van osztva 0-24-ben. Minimálisat tudok a játékkal foglalkozni, sokszor egyáltalán nem, vagy csak szűkösen tudom befejezni az eventeket. A gyerekeim a legfontosabbak, nem az, hogy itt lógjak a gép előtt és bosszankodjak...
    Nem kioktatás volt, pusztán a tényeket közöltem. Akinek nem inge... :)
    Ettől függetlenül tényleg mindig hivatalosan szólnak, ha bele lehet fogni adott eventbe.

Matold és gabiszi kedveli ezt.
  2. Cirmike70

Cirmike70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt már inkább nem kérdezem, meddig tart a karbantartás... Csak épp mielőtt kidobott a játék, előtte váltottam be pár pillanattal az 1 órás munkás kuponomat, ami már lejárt eközben a karbantartási munkák miatt és igy használni sem tudtam... :(

3. milieni

milieni Utánpótlás-írogató

Köszönöm, erre próbáltam célozgatni én is, de hát... :)

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos váratlan ez a karbantartás, muszáj volt leállítani a játékot.
    Természetesen egyből jeleztük a központnak az ilyen jellegű dolgokat, azonban első körben a hiba elhárítására koncentrálnak.

zoldliget, -ágianyu33- és Cirmike70 kedveli ezt.
  5. Cirmike70

Szia! Köszönöm szépen a választ. Jó lenne ha a hiba minél előbb megoldódna. További szép napot kivánok!

6. Negedi

Negedi Járnitanuló

Gond a dekorok aratásánál.
    Hiába szedtem le a dekorokat, újra ott volt, mintha nem is csináltam volna semmit. Remélem az eredeti állapotot teszik vissza.

7. |Tamás|

Szia!

Hiba ismert, sajnos pont ezért van ez a váratlan karbantartás.

zoldliget és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. memi08

memi08 Utánpótlás-írogató

most üljünk a gép előtt folyamatosan, mert aki nem veszi észre, hogy sikerült kijavítani a hibát az lemarad.

9. |Tamás|

Szia!

Sajnos nem tudjuk megmondani, hogy a hibát mikorra sikerül javítani, azonban az event végdátumát biztosan módosítani fogják.

zoldliget és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. memi08

memi08 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

11. Cirmike70

Sziasztok! Még mindig tartana a karbantartás? :(

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igen, még tart a karbantartás!

Te is látod, ha a farmra szeretnél bejutni.

13. Cirmike70

Igen, csak nem voltam folyamatosan a gép közelében ezért kérdeztem. Köszönöm a választ és remélem sikerül a hibát minél hamarabb megoldani.

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Tudod, a frissítési gomb - a böngésző címsorában a környilas ikon - minden esetben a pillanatnyi állapotot mutatja, amennyiben kattintjuk.

környíl aktuális oldal újratöltése.png

Cirmike70 kedveli ezt.
  15. Cirmike70

Jó rendben, köszönöm szépen! Szép napot és minél hamarabbi játékot kivánok magunknak! :)

16. thomastic

thomastic Utánpótlás-írogató

Alakul !!!!

17. thomastic

thomastic Utánpótlás-írogató

Nálam megy !

18. Nyuszkó48

Nyuszkó48 Utánpótlás-írogató

Nálam nem szedi le a tojásokat most sem!

19. szaszipanni

szaszipanni Járnitanuló

Nem lehet a munkásokkal learatni, vagyis sokszor lehet és hozzá is adja az ismételt TP-t

20. saci35

saci35 Járnitanuló

Bahamán nem szedi a fákat, csak a TP-t írja jóvá, de annyiszor, ahányszor arartom!! Nem lesz ez így jó :-(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.