Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Megértem, hogy rosszul érint a dolog, természetes, hogy mindenki szeretné 100%-ig teljesíteni az eventet. Minden tőlünk telhetőt megteszünk hidd el, viszont a döntéseket nem mi hozzuk. A hibát jeleztük, dolgoznak a problémán, és a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a korábbi eventek kapcsán ha hiba merült fel, az valamilyen formában kompenzálva volt.

Mogyi kedveli ezt.
  2. Mogyi

Mogyi Aktív író

Köszönöm, kedves Dragonfly ! Reménykedek és várok .

Dragonfly kedveli ezt.
  3. Feribácsi58

Feribácsi58 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

Nevem Feribácsi58 , ID:51894934

Új vagyok, most 6. szintű. Próbálkoztam pénzt csinálni. Adtam el a piacon tápot és trágyát is, de az érte járó pénzt nem kaptam még egyszer sem. Jelenleg olyan kevés pénzem van, hogy nem tudok tovább próbálkozni. Utána néznétek, hogy hol követtem el hibát ?
    Köszi

4. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

ellenőriztük, jelenleg a trágya az,amit sikeresen eladtál a piacon. Javaslom amíg a többi dolgot nem vásárolják meg, addig ne vásárolj.

Megpróbálok néhány tippet adni,amiket én alkalmazom:

1. Mikor szintet lépek, és új növényt kapok, akkor 1 db-t veszek csak a magtárba, picit lassabb a mennyiségi növekedés, de olcsóbb is.
    2. Piacnál ha el szeretnék adni, megnézem milyen áron teszi ki a több játékos és ahhoz szabom az én áraimat, hogy azért a lista elején helyezkedjen el és ne kelljen sokat várni arra,hogy megvegyék.
    3.Ne árulj nagy tételbe, ha kis tételeket teszel ki 50-100 db hamarabb megveszik ( de ez az én személyes tapasztalatom:) )
    4. Nézd meg a gazdaköri feladatok, mi ad csengőpengőt, és próbáld ahhoz termelni a növényeket.

Ha ezeket betartod, szépen lassan növekedésnek indul a csengőpengő készleted.

Remélem tudtam segíteni :)

5. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

...na ja....de én maximalista vagyok, ha elkezdem akkor szeretem a szintem szerint befejezni! A kicsi ráhagyással se lenne kész 100 %-ra:cry:
    A hiba az hiba....miért nem lehetett a Hírek fülre kiírni, hogy vigyázz, mert csapda!
    Tetszett ez az event, de most kénytelen leszek átértékelni-.-

zodijulianna és -kesudió- kedveli ezt.
  6. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

fentebb már írtam, gondolom olvastad, hogy megértünk titeket, a legtöbb amit most tehetünk, hogy várunk. Amíg nincs pontos információ arról hogy mikor lesz javítás vagy hogy lesz e kompenzáció, addig nem kell eltemetni az eventet :)

7. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Az lenne a kérdésem, hogy feltöltöttem egy képet avatarnak, de a kép szélét levágja a kocka, amiben megjelenik (nem ez a gond). Van ott egy lehetőség, hogy húzzam arrébb a képet, ami nekem jó is lenne. De amikor rányomok a mentésre, akkor szerverhibát ír ki. Ez ismert probléma, vagy nekem nem sikerült csak?
    Tehát a képet fel tudom tölteni, látszik is, csak odébbhúzni nem tudom. :)

8. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Igen, olvastam:)
    ...de a megértéssel nem megyek sokra, és a várakozás meg kifejezetten idegesít, én még véresen komolyan veszem ezt a játékot, bevállalom, hogy függő is vagyok.
    Köszi a választ, várok (nem türelmesen):oops:

Clauriel és kariatida kedveli ezt.
  9. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

weiszhaar kedveli ezt.
  10. -Susulyka-

-Susulyka- Utánpótlás-írogató

Nem vagyok egy nagy informatikus, de úgy vélem valahol a rendszer rögzíti ki mikor mit csinál a játékban..szerintem a legegyszerűbb megoldás lenne annak a párezer gazdának " kiutalni " mára egy új Rackót és kész

weiszhaar és Clauriel kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Még dolgoznak az avatar feltöltési problémákon - így várjunk ezzel még egy kicsit.

12. Ilona69

Ilona69 Járnitanuló

Sziasztok!Lehet hogy nem jó helyre írok,de most induló eventhez Rackótnál megettem a tortát,amit később ktudtam meg,hogy nem kellett volna,most nincs egy db.sem,állítólag 30db.-ot kaptam volna.Mit tegyek most?Lesz még tortám?!Ilona69 ID:50467083

13. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Most hogy már megjelent az eventablak, most látom, hogy hiába lapozok a feladatok között, csak sorban engedi beadni. Az utolsó 3 feladathoz hiába van a 2. szint megadva, ha az első feladathoz 18. szint elérése szükséges. Így akkor sokan Kiesnek a játékból,akik esetleg a tortákat beadhatták volna. Nálam legalábbis nem zöldülnek ki a lámpák, a beadáshoz, csak az első ablakban. A kis farmomon akkor el sem kezdjem az eventet? Mert tortáim azok lesznek, de ha nem tudom őket beadni, akkor hiába az egész. Erre szeretnék választ kapni.

14. Csocsoovb

Szia!

A menüben nézted a dekor elemeknél?

15. kedit0505

kedit0505 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A legutóbbi Fraggle felhősort megvettem, és a rá való 2 db hiányzó kitehetőt is.
    Két farmra utaltam a számlámról, az egyik farmra megkaptam, a másikra nem. Az akció utolsó napján küldtem el, az igaz, de akkor az egyik farmra miért kaptam meg? Farmom: Gazda: kedit0505 ID: 25408763 .
    Írtam már a supportnak pénteken, be is csatoltam a levelem mellé az utalási visszaigazolást, de sajnos semmi válasz nem jött tőlük.
    Tudtok segíteni, hogy miért nem foglalkoznak ezzel?

16. Csocsoovb

Szia!

Mint minden esetben, a küldetések szinthez kötöttek.

A kis farmokon való tevékenységedet nem firtatnám, miért vannak (annyian amennyien) és miért nem érték még el a 18. szintet, amelyet egy ügyes kezdő játékos két nap alatt túlszárnyal.

De akkor most itt a lehetőség: rá kell hajtani, és simán el lehet érni a 18. szintig event ideje alatt.

17. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Koszi szepen, akkor majd kesobb korrigalom a kepet.

18. Csocsoovb

Szia!

Ezt a problémát a payment supporton kell jelezned:
    A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)

A kérdésedre csak ők tudnak érdemi választ adni, kérlek légy türelemmel.

19. kedit0505

kedit0505 Utánpótlás-írogató

20. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
    Mogyi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.