Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KatkaFarmama

KatkaFarmama Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam is ez a probléma már 1 órája, takarítva, gép újra indítva, de csak 55%-ig jut el, aztán nem megy tovább.
    Másik BIGPOINT-os játékkal is játszom, a SkyRama-val, ott is ilyen gondok vannak!
    18 ping ms, 17,23 download Mbps, 1,92 upload Mbps
    Szolgáltató: Invitech
    Üdv: Katkafarmama

Utoljára szerkesztett: 21.4.19
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Melyik net-szolgáltató van Nálad?

Próbáltál másik böngészővel a játékba lépni?

Megnéznéd a pingtesztet? Kérlek, hozd az eredménylapot az ellenőrzésről.

http://www.speedtest.net/

3. mamarygen

Szia!

Megnézted a farmodat egy másik böngészőt használva?

Melyik szolgáltatót veszed, veszitek igénybe?

Elvégeznél egy pingtesztet is? Hozzad kérlek az eredménylapról a képernyőmentést.

http://www.speedtest.net/

Köszönjük, köszönöm.

KatkaFarmama kedveli ezt.
  4. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Járnitanuló

az internet sebességével nincs semmi probléma, nálam is megáll a betöltés 55%-nál már órák óta.

5. mamarygen

Szia!

Segítenél abban is, hogy részletesen leírod azokat az adatokat, amiket másoktól is kértünk, a farmodon tapasztaltaknak megfelelően?

-Takarítás a helyzetre való tekintettel.
    -Másik böngésző kipróbálása. Tények összevetése.

-Net-szolgáltató nevének megadása.
    -Pingtest elvégzése. Az eredmény megosztása kép formájában a topicban.

Előre köszönöm az együttműködésedet!

6. sanell

sanell Utánpótlás-írogató

Elhiszem, hogy mindenhol minden rendben van, de kb. 14 óra óta egyik gépen sem tudok belépni
    se Firefox, se Chrome böngészővel. Szolgáltató Invitel, speedtest szerint minden rendben, meg
    egyébként is minden működik, kivéve a Farmerámát. Pedig én jó ideje épp ezt akarnám csinálni.
    Ja, és a takarítás rendszeres, most soron kívül megtörtént.

millike53 kedveli ezt.
  7. Pityuapu

Pityuapu Fórum-zöldfülű

Nem értem miért kellene más szolgáltató ha eddig működött. Ma reggel 04 órától ezt csinálja. Van amikor elindul van amikor nem találja a honlapot.

8. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Járnitanuló

a gép rendben van, próbáltam chrome-al is, firefox-al is, mindkettő csak 55-ig tölt be.A szolgáltatóm invitel.

9. hauermoncsi

hauermoncsi Fórum-zöldfülű

10. millike53

millike53 Fórum-zöldfülű

Nalam is ez van Inviteles vagyok elment az 50 %, 25 % vege az arato, vetogepemnek nekunk ezt tojta a nyuszi meglepi ajandek
    KOSZONJUK

11. mamarygen

Szia!

Hol olvastad, hogy mindenütt rendben van a játék?

Társaid jelzéseit nem láttad, nem olvastad?

Az Invitel szolgáltatót használók többsége jelezte a gondot itt a fórumon.

Azon a szolgáltatón keresztül nem sikerül a játék szerveréhez eljutni, betöltési problémák miatt.

Azt javasoljuk, kérjen a szolgáltatótól segítséget az, aki érintett.

Számodra javaslom, indítsd újra a modemedet egy kikapcsolás, majd pár perces várakozást követően.

Ha minden hazai internetszolgáltatónál probléma lenne, akkor még több panaszt írt volna a Játékos közösség.

Azon vagyunk, hogy kiderítsük, milyen okok miatt van ez a helyzet az érintett játékosoknál.

ada77201 kedveli ezt.
  12. KatkaFarmama

Sziasztok!

Igen! És minden jól működik, csak a Bigpointos 2 játék nem!
    Teszt eredménye:

18 ping ms, 17,23 download Mbps, 1,92 upload Mbps
    Szolgáltató: Invitech 193.226.200.217
    Datatrans Internet Kft. Székesfehérvár

Nem tudom csatolni a képet, nem látom hogy kell, de el van mentve a gépemen.

Nagyon köszönöm!
    Üdv.: Katkafarmama
    ID: 55690866

Utoljára szerkesztett: 21.4.19
  13. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Itthon vagyok, a szolgáltató UPC és tökéletesen, gyorsan működik minden.

PING 15ms, letöltés:197,39Mbps feltöltés:19,06Mbps

jah és itthon firefox a böngésző

Csak összevontam a hozzászólásokat, így ráadásul egy helyen van minden információ. (PepperPotts)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.4.19
  14. gyöngyanyó

gyöngyanyó Utánpótlás-írogató

Szia!
    Inviteles vagyok , nem müködik nálam sem.

15. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Én is Inviteles vagyok. Minden rendben működik, csak a farmomra nem tudok belépni.

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Játékosok!

Nagyon szépen köszönjük a türelmeteket és hogy segítettetek nekünk feltárni a hibát!

Folyamatosan Invitel, Invitech (egyébként korábban közös cégcsoport) internetszolgáltatókkal kapcsolatban merül fel a játék lassulására, nehézkességére vonatkozó probléma.

Kedves EBK1 játékostársunk is amint UPC-re tért át, azonnal megoldódott a hiba nála.

Kérünk titeket, hogy mielőbb vegyétek fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, mert ez sajnos nem játékban lévő hiba, még akkor sem, ha ennél az egy játéknál tapasztaljátok is a lassulást, ez kizárólag internetszolgáltatóra korlátozható hibakör.

17. csepelszigetfarm

csepelszigetfarm Fórum-zöldfülű

Szia
    én is megnéztem . -szintén invitel Ping 34 letöltés 14.83 0.93 Mbps

18. KatkaFarmama

Sziasztok!
    Nálam megjavult magától. Már jól működik minden, nem tudom mi volt a gond.
    Köszönöm!
    Üdv.:
    Katkafarmama

PepperPotts kedveli ezt.
  19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Játékosok!

Nincsen rá garancia, hogy azonnal orvosolja a problémát, de egy lehetséges megoldás az Invitel/Invitech szolgáltatóknál lévőknek

Ezt a leírást teljes egészében Csocso készítette, tőle másolom Nektek:

,,Egyes hálózati problémák gyorsan javíthatóak egy igen egyszerű lépéssel: DNS gyorsítótár törlése az esetek nagy részében megoldja a problémát. Ezt a következőképpen hajthatjátok végre:
    • Zárjátok be az összes nyitott böngészőt és alkalmazást a számítógépen.
    • Futtassátok a Windows parancssorát rendszergazdaként.
    • Nyissátok meg a Windows parancssort, melyet a Windows Start menüjének keresőjében az alábbi paranccsal értek el: cmd
    • Ha a keresőmezőbe beírtátok, hogy cmd, nyomjátok meg a Ctrl + Shift + Enter gombokat a billentyűzeten.
    • Miután a parancssor ablaka megnyílt a következőt kell írni:
    • ipconfig/flushdns
    • ...majd nyomjátok meg az "ENTER" gombot. Egy pillanat múlva, a Windows egy hasonló üzenetet jelenít meg:
    • A DNS-feloldási gyorsítótár törlése sikeresen megtörtént.
    • Miután az üzenet megjelent, a DNS gyorsítótárból kitörlődik az összes hibás bejegyzés.
    • Ezután már csak a számítógépet kell újraindítani.
    Ne feledjétek, hogy a parancssort rendszergazdaként kell megnyitni, annak érdekében, hogy a DNS tárat sikeresen törölni tudjátok."

Részletesebben ide kattintva olvashattok erről.

20. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Az Invitel hibabejelentésemre azt az információt adta, hogy külföldi szerverhálózatban van a hiba, és dolgoznak az elhárításán. Addig a fórumot sem nyitotta itt meg, és több más online játékunk sem működött. Úgy tűnik, a hibát elhárították. Tehát nem géptakarítási, és nem BP hiba volt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.