Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Minimaci!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a közbenjárásodat és azt, hogy hoztad nekünk az információt! Sokat segítettél ezzel minden érintett játékostársunknak.

ada77201 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. sanell

sanell Utánpótlás-írogató

Negyed 8 óta ismét jól működik minden.

PepperPotts kedveli ezt.
  3. -Miki83-

-Miki83- Utánpótlás-írogató

Sorry! Nem Inviteles vagyok.A játék nálunk sem működött órák óta.55%-nál megállt.Minden extra nélkül láss csodát mostanra helyreállt.Nagyon díjazom hogy hiba esetén mindig a játékos a hibás.

4. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves -Miki83-!

Még véletlenül sem írta egyikünk sem sehol, hogy a játékos lenne a hibás, úgyhogy kérlek, kerüld ezt a hangnemet, mert nem szolgáltunk rá.

Próbáltuk végignézni, hogy mi okozhatja a gondot. Sok idő volt, míg eljutottunk egy konkrét netszolgáltatóig, de túl sokféle volt a hibalehetőség is. Amennyiben visszaolvasod az összes segítségkérő topikot, észreveszed, hogy a bejelentők mindegyikénél Invitel vagy Invitech netszolgáltató volt, így derült fény az összefüggésre.

Ha felhívsz egy netszolgáltatót, hogy nincs neted, ott az ügyfélszolgálat se azzal kezdi, hogy köszi a jelzést, azonnal kiküldünk valakit, aki megszereli. Végigmegy bizonyos paneleken, mert sok minden okozhatja a gondot és csak azután küldenek ki szerelőt, hogy minden, könnyebben orvosolható hibafaktort kizártak. Ez teljesen normális és ésszerű dolog, ettől ez még nem a játékosok hibája és mi nem is írtunk ilyet.

rozo52 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. amilonia

amilonia Utánpótlás-írogató

Sziasztok nálam semmi festés nem müködik csak számol 2 napja csak eddig nem értem rá köszönet.. :)

6. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves amilonia!

Beragadtál egy minijátékba, mert nem készítetted el a tökéletes mintázatú tojást. Addig nem enged újat kezdeni, amíg ezt nem fejezed be. Kattints a nyuszira, mert akkor megmutatja, hogy milyen tojást vár tőled, amíg nem pingálod pont olyanra, addig nem fogsz tudni továbblépni.

-ágianyu33- és rozo52 kedveli ezt.
  7. amilonia

amilonia Utánpótlás-írogató

nagyon köszi de az a baj , hogy a kék piros háromszögü festést nem tudom megcsinálni erre én is gondoltam de elöször ment most hiába huzom rá nem marad ugy visszaugrik akkor légyszi segits abban mit rontok ott el.. mert arra kettöt kell ráhuzni a pirosat és a kéket :)

na úgy látszik nagyon fáradt vagyok nem tudok koncentrálni sikerül.. :) bocsi hogy zavartalak bennetek sokat dolgoztam kereskedelem :) mindent elmond :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.19
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kattints a piros majd a kék színre és utána a tojásra.

Az alábbi linke kattintva képekkel és videóval is illusztrált segítséget találsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hímes-tojás-festő-event.17937/#post-990539

9. .Gabica78.

.Gabica78. Utánpótlás-írogató

Sziasztok..A Mesterségek völgyében eltüntek a mühelyeim.Csak egy maradt meg,a Pékség..Eltünt a Lekvárfőző az Alkimista és a Természetgyógyász....Előre is Köszönöm a segitséget.... .Gabica78. ID:15822249

10. Kékmadár1

m
    Szia!
    Kérlek lépj ki a játékból! Majd ismét belépve ellenőrizd a mesterségek völgyét.
    Érdemes lehet egy másik böngészőt használva is megnézni mi a helyzet.

11. .Gabica78.

.Gabica78. Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen...Ezt fogom tenni..További szép estét--

Rendben van... Köszönöm :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.19
    Kékmadár1 kedveli ezt.
  12. bogyoka20

bogyoka20 Utánpótlás-írogató

sziasztok bogyoka 20 gazda vagyok id:13084611 a mi nap vasaroltam a renzo valdemar boltban 350 zsetonert szantalfa magot es sehol sem talalom kerlek segitsetek meg talalni mindenhol kerestem.Koszonom

13. Kékmadár1

Szia!
    Szantáfa xxl. vásárolhattál.
    Bahás területen belépve, a fás menüben találod.
    Mivel Valdemár boltjában vásároltad, egybe van építve az alap fával. Üres területre kell kitenni. Lebontás után már külön kerül a menübe, alap és fejlesztése.

14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Magát a fát vetted meg, a bahán keresd a fás raktárban :)

15. Zombi1956

Zombi1956 Fórum-zöldfülű

Szisztok!Farmpengőért 600 vásároltam zuhatagok szigete területet a600 farmpengőt a játék elvitte de területet nem kaptam!

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Területet nem kapsz, hanem gyakorlatilag kigazolod Zuhatagok szigetének egy részletét.
    Úgy, mint a Szédült szántót.
    Ha erre gondoltál, és még nem vált tisztává a területed, lépj ki- be a játékból.
    Itt többet olvashatsz kicsit a Bahamákról:

17. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Egy hibát találtam a bónuszlexikonban.

[​IMG]NosztalgiafilmTöbb tp25%13:0024:00Valdemár vidámparkjából több alkalommal lehetett kiváltani.
    A táblázatban az érésidő 24 óra és a hatás időtartama 13.

Ezzel szemben a helyes információt ez alapján kell beírni:

Nosztalgiafilm
    Érési idő: 13:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 2401 TP/BTP + 25% TP bónusz 30 percen keresztül
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

18. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük a jelzést!
    Továbbítom az illetékes kollégának!

19. Zombi1956

Zombi1956 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget!

20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Paysafecard kuponnal vásárolok. Azt szeretném megtudni, hogy ha nem elég már az összeg, de még pár száz forint van rajta, mit lehet vele kezdeni? Nem lehet esetleg két kódot beírni és a kevesebbet is felhasználva a másikkal pótolni? Lehet, butaságot írtam, akkor elnézést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.