Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok! A problémám a következő: 3 óra előtt kb. 5 perccel arattam, minden bónuszt aktíváltam és a
    kergekertben és a kincses szigeten a kitehetők TP- jei nagyon eltérőek voltak... ami nem szokott előfordulni ilyen formában..
    A kerge kertben lévő kitehetők TP-jét kevesellem...
    Forró elixír a kergén: 285000 a kincsesen pedig: 494000
    Én a kergén kapott TP biztos nem jó... a forró elixír esetében....
    Megnéznétek, kérlek! ?

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrzéshez szükségünk van a farmnevedre és az ID számodra is.
    Ezeket add meg kérlek!

josie kedveli ezt.
  3. josie

josie Fórumlakó

Hát persze. Parancsolj! :josie: ID 3557142

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Köszönöm!

Sajnos a TP aratásokról nem áll rendelkezésünkre adat.
    Viszont az látszik, hogy a bónuszokat nem egyszerre aktiváltad.
    Próbaaratást tudunk csinálni, amennyiben ezt a későbbiekre vonatkozóan szeretnéd.
    Ehhez arra van szükség, hogy a beérést követően jelezd felénk, amikor arathatunk.
    Amint erre a feladatra jogosult kolléga érkezik a fórumra, akkor felveszi Veled itt a kapcsolatot és egyeztettek.

-ágianyu33- és josie kedveli ezt.
  5. josie

josie Fórumlakó

Köszi. Ez nem olyan egyszerű..... A bónuszokat persze, hogy nem egyszerre aktiváltam, hanem 1-2 perces különbséggel..
    a tojástárolóban is egyik bónusz hat a másikra...
    Azért írtam akkor nem sokkal később az aratás után, mert akkor még látszott a különbség, ha megnézted volna
    a forró elixír TP-jét a kergén, és a kincsesen...
    Most már úgy érzem ez már veszett fejsze nyele... Én reggel aratom a kitehetőket, van egy csomó bónuszom, közben event van... tehát időkiesést nem szeretnék.... nem tudom ezt a próbaaratást hogyan lehetne véghezvinni.

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kollégámnak más elfoglaltsága van, ezért én válaszolnék.
    Bizonyára tudod a moderátori tevékenységünket szabadidőnkben végezzük. Nem vagyunk a BP. alkalmazottai. Nem várhatod el se Te sem senki más hogy a nap minden percében ugrásra készek legyünk. Ez a megjegyzésed hogy "ha megnézted volna" igencsak bántó! Pláne úgy hogy Te is csak az esemény után közel fél órával jelezted a problémádat! És akkor is hiányosan ID szám nélkül.

A próbaaratás mindenképpen idő igényes és csúszást okozhat. Ahogy kollégám írta. Te aktiválod a bónuszokat és jelzed itt hogy beértek a dekorok. Ha van jogosult kolléga, belép a farmodra és learat néhány tárgyat. Ellenőrizve a kapott tp mennyiséget.

De ezt Te is megteheted és csak akkor jelzel holnap reggel ha továbbra is fennáll a probléma.

Wellwisher és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. josie

josie Fórumlakó

Szia! Sajnálom, ha így érzed, mert megbántani senkit nem állt szándékomban, hiszen segítséget kértem.
    A forró elixír TP-jére céloztam, mert ott szembetűnően nagy volt a különbség a kerge és a kincses között..
    Nem kellett volna írnom ezért, hiszen illett volna tudnom, hogy a a TP aratásokról nincs nektek adat.
    Próbaaratást nem kérek, majd én holnap megnézem mi a helyzet, és, ha ez a dolog ugyanígy fennáll...
    akkor viszont kénytelen leszek jelezni, vagy abbahagyom az eventet.... és nem csinálok semmit.
    Majd pár nap múlva, vagy belépek, vagy nem.. mert úgy érzem, hogy itt bizony hiba van...erről megvagyok győződve,
    de sajnos én megoldani ezt nem tudom..
    Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Segítséget kértél és mi segítünk is! Korábbi szavaid kissé szemrehányóra sikerültek. De örülök hogy tisztáztuk a dolgot!:)

Ha látod a hibát jelezd kérlek. Lehet időbe telik az ellenőrzés, de mindenképpen a végére szeretnénk járni! És nincs más módja az aratás ellenőrzésének.
    Kérlek azt is jeled ha holnap reggel minden rendben találsz.

josie, KISHONŐR és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. josie

josie Fórumlakó

Köszönöm.
    Örülök, hogy tisztáztuk ezt a félreértést, habár még mindig bánt, hogy ilyen bután fogalmaztam meg a mondandómat.
    Holnap reggel majd jelzem, hogy mi lesz a helyzet a kitehetők aratása, ill. TP-je terén.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  10. HOGEN

HOGEN Utánpótlás-írogató

HOGEN ID: 1729135 Kérlek adjatok tanácsot mit nem csinálok jól! 2-ik szint az eventen. Célba értem mind a két színnel, de nem enged tovább mert azt írja néhány csővezeték még hiányzik. Mi a teendőm? Köszönöm előre is.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Megnéztem, azért írja azt, mert amit összeállítottál pályát, ahhoz 14 hajlított csövet használtál fel, viszont készleten csak 12 db van.
    Jobb oldalt látod, hogy mennyid van, és mennyit tennél bele a pályába. Zölddel van a szám, akkor tudod teljesíteni, ha pirossal akkor nem.

12. HOGEN

HOGEN Utánpótlás-írogató

Köszönöm

13. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! segítségedet szeretném kérni! Az event miatt betettem az ládába a hiúzokat és a cukorka készítőket. Most szerettem volna visszatenni és sehol nem találom őket. Farmnevem keresztanyu51 ID 34351982

14. |Tamás|

15. Csatoili

Csatoili Utánpótlás-írogató

Nem tudom, jó helyre írom kérésemet. Valami nincs rendben a farmommal. A barátaim gratuláltak a színt lépésemhez, de nálam "elakadt" a mutató. Ha rákattintok, mutatja hány tp-t kell még szereznem, ami azt mutatja, tényleg léptem.. De 203 szintnél középen megállt a mutató (csík), és nem megy tovább. ID 13812184. Köszönettel Csatoili gazda

16. |Tamás|

Szia!

Kérlek ellenőrizd az általad megadott User ID-t.

17. Csatoili

Bocsánat, kicsit roszul látok.. ID 13612184. Köszönöm!

18. |Tamás|

Köszönöm.

Ellenőriztem a farmod adatait, illetve be is léptem hozzád.
    2019-05-01 08:53:04-kor léptél szintet 203-ra és jelenleg 3260153089.110 TP-d van. Ez már a 203-as szint közepe, tehát a tp-t mutató csíkod helyesen jelzi ki.

Ennyi TP kell a szint eléréséhez.
    203 - 3.232.199.807
    204 - 3.282.511.951

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

19. Csatoili

Köszönöm szépen, akkor valószínűleg elkerülte a figyelmemet ... Akkor a szomszédaimnak van igaza! Ezután jobban fogok figyelni! Még egyszer köszönöm szépen!

20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia!!
    Nem tudom jó helyre írok e, de szeretnék jelezni, hogy a bekevert mennyiségek darabszána az egyes pályák elkészítésekor nem csökken nálam, szinte végig tudnám vinni az event az eddig bekevert mennyiséggel!! Az üzletben nem látszik a megszerzett érmék száma! Ahogy számolom már az 5. pályát sem teljesíthettem volna!!! Megköszönném, ha megnézitek mi a probléma!

-.Marcsi.-ID: 43602970

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.