Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon ügyesen megcsináltad a csövezést, azonban a jobb alsó sarokban a zöld "lejátszás" gombra ha rákkatintasz, akkor fog elindulni a shake a csövekben, és akkor fog csökkeni a csövek száma.
    Jelenleg az első pályát kellene teljesítened, a többi még le is van zárva.

2. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Jézusom, ennyire szenilis nem lehetek.... És mégis!! :) Köszönöm Tamás, férfiasan bevallom erről megfelejtkeztem!:):oops::cry:

3. josie

josie Fórumlakó

Szia! A reggeli aratásnál minden rendben volt.... a kitehetők már jól adták a TP-t.:)

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a visszajelzést!
    Örülök hogy rendben van minden!:)

5. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! elolvastam figyelmesen a linket és a vadasparkban megtaláltam a hiúzokat. Köszönöm szépen a segítséget!!!

6. zgyuszi12

zgyuszi12 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Arra emlékszem hogy aznap bebodtam a terményt(nem tudom melyik feladatba, lehet kicsit összefolyt már), és az idő helyén hogy hány órás aratógépet kaptam ott egy százalék jel szerepelt! Ebben biztos vagyok, furcsálltam is. Az biztos hogy nem kupon volt, hanem aratógép! Többre nem emlékszem! Nem is az aratógép érdekel, de a kép itt van előttem..és biztos hogy aznap volt!
    Köszönöm a segítséget!

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ismét ellenőrizte:
    Jórészt terménybeadásos feladatot teljesítettél. azok között nincs olyan ami % formában adna valamit is.
    Az ellenőrző panel nem tartalmaz adatot, hogy bármelyik beadásodnak is munkás lettek volna a jutalma.

8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nem biztos, h ide kelle írni ezt, de nem találtam jobbat, szóval szintet léptem és elértem a 200. szintet. Kaptam valami olyasmit, h "minden gazdák legjobbja", vagy nem biztos hogy ez volt a pontos neve. Kérdésem, h mit jelent ez pontosan? És abban is kérnék segítséget, h hol lehet megtalálni a szintekhez tartozó TP mennyiségeket!
    Köszönettel: Éva0315ID: 44903957

Szépkertecske kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A mérföldkőnek nevezhető szintlépésedhez gratulálunk, gratulálok!

Egy dekor volt az ajándékod, amelyet a szintlépéssel kaptál a rendszertől.

A 200-as szintet elérő játékosok szint-ajándékként megkapják a Minden gazdák legjobbika dekort.

Az Enciklopédiában fellelhető a szintlépés,tapasztalatpont ismertetője.

Ezt a linket megnyitva olvashatod az adatokat, további lehetőségeket a haladáshoz tájékozásként:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

Éva0315 kedveli ezt.
  10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm szépen a kedves szavaidat és a gyors válaszodat! Minden jót kívánok!

11. micimacso

micimacso Járnitanuló

Szia! Ma Rackónál paszulypatrónus volt a jutalom, de valamiért nem aktiválódott.Üdv:micimacso

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az tegnap volt. Ma 10 szupertrágya a jutalom. :)

13. miranda7979

miranda7979 Járnitanuló

Sziasztok.Valaki küldjön már egy linket a cookiek törléséről mert csak forog a sok virág....Lassan elszédülök...:wuerg::pElöre is köszönöm.

14. |Tamás|

Szia!

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség << ITT >>

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

genka53 és Gio kedveli ezt.
  15. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. icu1965 ID:24479957 vagyok és van egy olyan gondom hogy a bahamán volt 5+2 talányos fám. 4-et leraktam az 5-ből farmarannyal megnéztem hogy mi lett belőlük és mikor a többit le akartam rakni nem volt egy sem. Ha kérhetem utána néznétek hogy mi a gond?. Előre is köszönöm. Szép napot sziasztok.

16. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem a farmodat, annak a 4 db-nak látom csak a nyomát, amit sikeresen le is arattál.

17. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

Hello valaki adjon már infot hogy a lombház meddig fejlesztheto és hogy mit ad?

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

éccsanya kedveli ezt.
  19. icu1965

icu1965 Utánpótlás-írogató

Igen azt írtam is hogy 4db-ot farmarannyal megnéztem hogy mi lett belőle csak az a gondom hogy talányos fám összesen 7db. volt és csak 4 tudtam lerakni a többi eltűnt.Meg néztem azóta sincs talányos fám pedig még 3db-nek lenni kellene.

20. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!
    Kérem szíves segítségeteket: a mostani eventnél kiváltottam a felhőt és az összes rátehető elemet, viszont a pajtámban nem találom a turmixforrást, így nem tudom a felhőre helyezni.
    Köszönöm, ha utána tudnátok nézni.
    BelkaMimiID: 34296681

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.