Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Köszi az adatokat.

A speedtest információiból csak egy számot írtál. Legközelebb a teszt futtatása után az eredményről kérünk majd képet is!
    Egyszerű képkivágással csak a szolgáltatott infók kellenének.

Beléptem a farmodra, és hiba nélkül sikerült ezt a fotórészletet kattintanom. (kép lentebb látható)

Javasoljuk számodra, hogyha ilyen lassú a gépeden a játék, napi rendszerességgel takarítsd ki. Különösen fontos ezt végrehajtani, ha mini-játék is van az event feladatai között.

További kérés, ötlet: ki kellene kapcsolnod a farmodon az animációt. Ez, ha működik, nehezítheti a tevékenységet, lassíthatja is a problémás net-szolgáltatás nyomán a játékot..
    Lehetnek pillanatnyi adatszolgáltatási lassulások, a szolgáltatók néha csak utólag ismerik el a gondot.

babucica.png

2. babucica67

babucica67 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ:)Az animációt kikapcsoltam és most lényegesen gyorsabb;)

3. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Őröltem 3 malomterméket, de nem jelenik meg, nem tudom lejátszani. ID számom 39556150. Újratöltöttem, frissítettem, kijelentkeztem - mindhiába. Mit tehetek még...

4. mamarygen

Szia!

Lépj be a memóriás játék felületére és játszd el a megkezdett játékodat.
    2019-05-10-én 18:17:50 órakor indítottad, nincs befejezve még.

bendi2.png

A malom jelzi az elkészült 3 minijáték indításához szükséges kártyapaklikat.

5. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

KÖSZI

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Egyet a 38. lejátszott minijátékért kapunk a másikat a boltban szerezhetjük meg.
    Mindkettő 3 aratásig adja a bónuszt.

Kuzdern, Fatther és kukori80 kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Óóóóó, balsors, ezt teljesen elfelejtettem. Ennyire tyúk egy kakas agya. :D Köszönöm. Töröltem.

Kuzdern és Imi* kedveli ezt.
  8. Betti7979

Betti7979 Fórum-zöldfülű

ID35770604 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vajon miért nem tudom a tenyészterepem kb. 10 órája learatni? Már többször kijelentkeztem és újra belépem hátha ez a gond, de minden más tevékenységet enged, így nem értem hol a hiba.

9. mamarygen

Szia!

Kézzel nem tudod aratni az "elkészült" tenyésztéseket, vagy géppel?

Van aratógéped? Csak azzal tudod a begyűjtést elvégezni!

10. kukori80

Szia Mamarygen, sajnos az aratógép nem fogja begyűjteni a tenyésztést, hiába töröltél. Nekem is vannak gépeim, de azok nem csinálnak semmit tenyésztéskor. Oda a robot kell.

11. mamarygen

Szia!

Megkérlek, olvasd el a tenyésztőrobot farmmunkás tevékenységéről a leírást:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/#post-22147

Ha van minden munkás elemed, akkor természetesen működik a tenyésztést követő begyűjtés, de nem a robottal, hanem az aratógéppel.

Ha viszont csak tenyésztő robottal rendelkezik a játékos, akkor az állatok beszedését a tenyészházból csak kézzel tudja elvégezni.
    A tenyésztőrobot az állatok tenyészházba helyezéséhez nyújt segítséget, szolgáltatást!

Köszönöm, ha pontról pontra leköveted az ismertető és a képek azonosítását a robot működéséről.

12. kukori80

Köszönöm. :) nem vitatkozom, mert ha nincs valamilyen munkása, akkor már nem is tudja hogy mit csinál. Cakát.

Utoljára szerkesztett: 11.5.19
  13. Kleopátra2

Kleopátra2 Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Kb: 15 perce még volt 3 db Hamis tapsi fülesem amit tenyésztésből kaptam, de amikor felszerettem volna tenni a piacra, azt irta nincs elég terményem a piacra.
    Megnéztem ott volt a pajtában kijelezte a 3 db.ot.
    Kiléptem majd be és eltünt a 3 db tapsim pedig a piacra nem tudam kitenni.
    A tenyésztésben az eredmények is eltüntek.
    Kérdésem az hogy hová lettek a tapsik?
    Köszönettel:
    Gazda: Kleopátra2ID: 2089157

14. Linzer72

Linzer72 Junior szaki

Sziasztok! Volt nekem egy olyan nevű gazdaköri, hogy: zsibongó pillangó. Amit most nem találok. Segítségért előre is köszönet.

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a Hamis tapsifüleseket én sem találtam meg.

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a játék supporttal.
    A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy pontosan mi a gondod.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Kleopátra2 kedveli ezt.
  16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A gazdakör keresőjébe beírtad a küldetés nevét?
    Ellenőrizd, hogy milyen kategóriára van állítva a keresőd.
    Állítsd úgy, hogy írótoll és papír legyen a kis ikonon.
    z.png

Érdemes lehet keresned az elvégzett feladatok között is:
    z1.png

Ez a feladatsor a 201. szinttől érhető el.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-875327

Ha biztosan megjelent Nálad ez a feladatsor, de sehol nem leled, akkor farmnév és ID szám megadásával tudjuk ellenőrizni.

17. Kleopátra2

Kleopátra2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen reggelre megint ott csücsült a helyén a három hamis tapsi ( kezdem érteni miért hamisak :) )

18. gtamas45

gtamas45 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Megint nehezen lehet belépni a játékba és lassú is.

19. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Az a gondom, hogy ha a kitehető tárgyaknál a tp.hozamot választom, miért nem teszi pontos sorrendbe a rendszer. Sokszor tapasztalom, hogy a végén vannak a nagyobb tp-t adó tárgyak, vagy úgy kell keresgélni őket (mint példul most az anyák napiakat)!
    Választ várva üdvözlettel: cirmi 54
    cirmi54ID: 13455264
    ·

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs jelzés másutt hogy gond lenne a játékkal.
    Kérlek takaríts ki a számítógépedet, a Ccleaner program segítségével.! Szabadulj meg a felesleges, hibás sütiktől.

Segítséget a zöld linkre kattintva olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Fontos még a FlashPlayer adatinak mentése, törlése:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.