Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A Tp. hozamnál, adott ídőegységre kapott Tp. alapján teszi sorba a rendszer a dekorokat.
    Magasabb Tp.-t adó tárgyak így kerülhetnek a végére is ha hosszú az érésidejük.

Inkább válaszd a Tp. mennyiség kategóriát. De a pontos név ismeretében, akár a kereső funkció, akár az A-Z kategória is megoldás lehet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, a pajtába van 400 db luxus bájitalom, a tenyésztelepen viszont nem jelenik meg.

3. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves klaramagyar!

Azért, mert a luxus bájitalt csak speciális mini-akció keretében lehet használni. Ahogyan azt ide kattintva elolvashatod, a legutóbbi ilyen akció tegnap 22:00 órakor véget ért.

bummka132 kedveli ezt.
  4. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszönöm szépen, ezt benéztem, további szép napot, szia.

5. lacipapa50

lacipapa50 Fórum-zöldfülű

Szeretném megtudni, hogy vásároltam-e valamit farmaranyért a utóbbi napokba /véletlenül/ mert a készletem kevésnek tűnik.
    Lacipapa50 ID : 17238059
    Köszi!

6. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Nyilván nem eléggé egyértelműen fogalmaztam!
    A tp.hozam szerinti sorrend nem helyes, a nagyobb hozamot adók félig össze-vissza vannak, sőt a végére is kerül a nagy hozamot adókból! Pl.most a 22 óránként 6450 pontot adó (2 részes dekor) van a legvégén, még a 24 óránként 100 pontot adó (2 részes dekor) is megelőzi, sőt a tp. nélküli dekorok is!
    Erről beszéltem, és ezért írtam, hogy nem teszi helyes sorrendbe a dekorokat a rendszer! (Egyébként tudom, hogy mi a különbség a csak tp. mennyiség és a tp.hozam között ;))
    Ja, és azért kell nekem (és nyilván sokaknak rajtam kívül is!) a tp.hozam szerinti sorrend, mert a lassan már több száz dekorból mindig a nagyobb hozamot adókat teszem ki!
    Várom válaszodat, üdv.: cirmi54

Utoljára szerkesztett: 12.5.19
  7. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves cirmi54!

Nem csak a TP-mennyiséget és az időt veszi figyelembe, hanem a tárgy méretét is, mert nem mindegy, hogy ugyanazt a TP-mennyiséget 24 óra alatt egy 2*2 dekor adja, vagy 6 óránként egy 1*1 méretű.

Kérlek, hozz egy képet, amin látszik az általad kifogásolt probléma és próbáljuk mi is ellenőrizgetni.

Előre is köszi!

8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves lacipapa50!

Kiváltottál 54 FA-ért egy felhősort az Égig érő paszulyon május 8-án, 20 ó 53 perckor. Még nem pakoltál rá dekort, de megvetted.

9. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Szép napot! Paysafecard-al kapcsolatban van kérdésem. Vásárolnék turbó malmot, de a köv. üzenetet küldi:
    "Fizetés paysafecarddal
    Nem hajtható végre kifizetés abból az országból, ahol Ön tartózkodik. Ha IP-anonimizáló szolgáltatást használ, kérjük, kapcsolja ki, és próbálkozzon újra. "
    Kb. két hete vettem ugyan ezzel a kártyával munkásokat, van még rajta pénz. Azóta semmit nem állítottam be-át a gépen (nem vagyok egy számítógép zseni), nem voltam külföldön, valami ötlet? ID 5025146
    Köszönöm!

10. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves mojzi60!

Lehetséges, hogy proxyt használsz?

Kérlek, ha van rá lehetőséged, próbáld meg egy másik eszközről a vásárlást.

11. mojzi60

Nem tudom, mit kérdezel, elnézést, sima asztali számítógépem van. Tudom egy "analfabétának" nehéz segíteni :music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.5.19
  12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves mojzi60!

Akkor egyelőre azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg másik számítógépről (másvalaki gépéről, vagy laptopról, akárhonnan máshonnan) megvásárolni paysafecarddal, amit szeretnél.

13. mojzi60

Értem, köszönöm.

14. lacipapa50

lacipapa50 Fórum-zöldfülű

Szia! Nagyon köszönöm hogy megnézted, bizonyára félálomba voltam nem akartam ilyet venni!

15. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Mindeninek ilyen gyér a tenyésztés ? Elképesztő .... :( Sok sok táp ... de nagyobb állat ??? Nos az semmi :( :(

16. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kincsembogaram67!

Ez nem igazán segítségkérő topikba való téma, sokkal inkább az állattenyésztésbe való.

Sajnos a tenyésztésre sosincs garancia, kiszámíthatatlan. Legyél türelmes és biztosan összejön az, amit szeretnél!

-ágianyu17- és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  17. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Sajnos a gépem (vagy én!) nem tud képernyőképet készíteni. Azért írtam ide az ID számomat, mert reméltem, hogy rá tudtok nézni.
    Egyébként tudom, hogy hogyan kell kiszámolni a tp.hozamot 1 egységre.(kell hozzá a tp.mennyiség, az idő és a méret is!)
    Pl.most a 22 óránként 6450 pontot adó (2 részes dekor) van a legvégén, még a 24 óránként 100 pontot adó (2 részes dekor) is megelőzi, sőt a csak dekorációs elemek is!
    Üdv.:cirmi54
    Gazda: cirmi54ID: 13455264

18. Varázslat6869

Varázslat6869 Járnitanuló

Sziasztok!

Még nem vásároltam meg a Lombház dekorációt, és mivel már vannak fejlesztéseim is hozzá, meg akartam vásárolni a városban, a gazdaboltban, a felszerelések fül alatt.
    Sajnos egyáltalán nem szerepel nálam a kínálatban!

Ellenőrzést kérek: Varázslat6869 ID:50872358

19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves cirmi54!

Értem, de ettől még nem ok nélkül kértük a képet, nem kell rögtön felcsattanni. Megjelenítési hibára tippelek, megpróbálunk információt szerezni a többi nemzettől, hogy máshol is tapasztalnak-e ilyet. Kis türelmedet kérem.

20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Varázslat6869!

Május 3-án, 21 óra 56 perckor már megvetted, szóval nem is fogod megtalálni a gazdaboltban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.