Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kosaras vásárlás lehetséges csak.

titkos hozzávalók kosár tartalma.png

Hírek menüből indíthatod, ha rászánod magad.

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Jelen pillanatban sincs rajta. Miért mondanám

3. teca1359

teca1359 Utánpótlás-írogató

köszönöm a válaszod

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Pár pillanattal ezelőtt kevertem 25 db (2x10 + 1x5) reszelős kenyeret, és a játéknál csak 21 db-ot találok. A szükséges növényeim a 25-nek megfelelően fogytak.
    Mi törpént? Hova lett 4 db kenyerem?
    Segítséget köszönöm.

Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mai keverésnek a 2x10 az stimmel, azonban utolsónak csak 1 db-ot indítottál és ennyi növényed is fogyott.
    1Finish productionDutyikenyér1-2019-05-31 09:39:23 - 2019-05-31 09:39:28

Galadriel kedveli ezt.
  6. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hát köszi a gyors választ. Én 5-öt állítottam be, de lehet még alszok. :) Megyek iszom (még) egy kv-t. Köszi a segítséget, szép napot!

|Tamás| kedveli ezt.
  7. .apa64.

.apa64. Haladó

Köszönöm válaszotokat!
    Sajnos nem értem még mindig , hogy miért is nem tudok vásárolni amit 8 évig hibátlanul tudtam tenni!
    Úgy érzem itt az ideje, hogy befejezzem a Farmeramat!
    Sajnos nem fogok szaladgálni semmi feltöltés után!
    Van bank kártyám amit más játékban tudok használni itt meg nem!
    Hiába írjátok a bankok nevét ott nem szerepel az ERSTE és ezért nem fogok bankot változtatni!

8. mamarygen

Szia!

Nem szerepel az a bank a listában, aminél van lehetőséged, volt eddig fizetni módod.

Most ezen a felületen az Erste bank nincs jelen.

A banki felület partnereit a központban szervezik annak alapján, mely pénzügyi intézmények kötnek szerződést a játék pénzügyi intézményével.

Ezt el kell fogadni annak a játékosnak, aki érintett.

Amilyen javaslatot kaptál, az nem az volt, hogy válts a játék érdekében pénzügyi partnert!

Egy anonim fizetési módszert ajánlott a Kollégám. Készpénzért tudnál vásárolni olyan bont, olyan fizetési módot, melyet a limit összeg keretében pin kóddal működtethetnél, ha vásárolni akarsz.

Csak jóindulatú volt a segítség. Nem akarsz vele élni. Ez a Te döntésed.

Kérdeztél, utánajártunk a dolgoknak, megírtuk számodra. Mi ettől többet nem tudunk tenni.

9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Már semmit sem értek. MEGJÖTT A HIÁNYZÓ kenyér! Meg a gaz is. :eek:o_O:eek: Akkor lehet nem én aludtam, hanem a szerver?
    Üdv

10. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

sziasztok azt írta az event ismertető hogy a menő forma felreppenő jön fák és állatok aratásából is nekem nem jön se az esőerdőben se a zuhatagok szigetén ott vannak fák és állatok csak a baharamán adott a 24 órás növényre 129 db-ot.ID: 9743712

11. mamarygen

Szia!

Valamit összekeverhettél!

Ez van az event leírásában:
    Felröppenő:

Menő forma

Hozzájutási lehetőségek:

• növények és fák aratásakor röppen fel a Bahama szigeten, az Esőerdőben és a Zuhatagok szigetén

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titkos-recept.18124/#post-1001271

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. .apa64.

.apa64. Haladó

Köszönöm a választ!
    Nem gondoljátok, hogy bankot vált az ember mert valaki úgy dönt, hogy változtat a szabályokon??
    Egészen egyszerűen egyik pillanatról a másikra változtatnak a szabályokon?
    Nem fogom annyiban hagyni az biztos!
    Lehet nem lesz jó vége de nem én kezdtem el!
    Csak a mostani Event kezdetekor szembesültem az egésszel
    Én nem így kezdtem el ezt a játékot anno!
    Csak sajnálatos az, hogy 8 évig őltem bele a pénzt a játékba és még a múlt héten is tudtam úgy vásárolni erre megszüntetik az egészet!
    Nem Ti tehettek róla és köszönöm nektek a segítséget de bosszantó nagyon, hogy még nekem kelljen rohangálni a városba össze vissza feltölteni bármit is hogy játszhassam azt a játékot amit 2011 óta játszom!

13. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok! Elnéztem valamit? Most arattam a Bahamán: süti-mix-ből 30 db-ot, menő-formából 53 db-ot kaptam, holott a beadandók között nem is szerepel menő-forma, és a leírásban sem szerepel mint mostani felröppenő.

14. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Steinmacher!

Részlet az eventismertetőből:

FONTOS! A lentebb olvasható Menő forma felröppenő kizárólag 2019. május 30-án 14:00 órától röppen fel az event végéig, a Sütimixer pedig csak 2019. május 31-én 14:00 órától!!!

Úgyhogy felröppen akkor is, ha épp nem kell, ne bánkódjunk miatta, örüljünk neki, gyűjtögessük, mert kelleni fog.

nagymami2 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Eltűnt 1 db sütőmesék által aratott termék, ezért hiába a szorgos meló a szupertápos állatok, nem tudom befejezni az eventet.
    Illetve a pofátlanság netovábbja, hogy lassan azt várja el az oldal, hogy egész nap a gép előtt üljön az ember, mindenféle "minijátékkal" tűzdelve az event.
    Nem elég hogy fizetem a dolgokat még üljek itt egész nap?
    Kissé messze megy az oldal minden tekintetben!!! :(

Gazda: szivarvany20000ID: 19473108

16. mamarygen

Szia!

Csokoládés finomságot keresel?

Egy db van a pajtában, egy ilyen különleges kiegészítő pedig kb. 4 óra múlva lesz aratható nálad a farmon.

A posztodban megfogalmazott felháborodott mondataidat ne a segítségkéréshez kötve jegyezd le, kérlek!
    Használd a Panaszkönyvet a fenntartásaid lejegyzésére.
    Távol áll tőlem, hogy beleszóljak a játékstílusodba, de csak azokkal érdemes játszani, aminek a lehetőségei elérhető közelségben vannak a szabadidőnkhöz.

Köszönöm!

17. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Olyan lassan tölti be az ajándékozásnál a kiválasztott dolgokat hogy nem győzni kivárni! A múltkor is ez volt!!!!>:(

18. mamarygen

Szia!

Az ajándékozás és kereskedelm mini-event idején nagyon sokan keresnek, kínálnak a központi felületen.
    Sok játékos ilyenkor tér vissza a játékba.
    A létszám aránytalanul jelentkezik az internetes felületen.

Türelemmel, és kitartással lesz azért siker is ...

Tudsz a saját gépeden átrendezni ilyenkor?

Csak a játék felülete legyen elérhető, háttérben ne fusson más web-es felület, face..., zenehallgatás, filmletöltés, levelezés, stb.

Ha van időd, alkalmanként megnézhetnéd a speedtest adatait, az eredményjelző oldalról dátummal, időponttal képet tárolhatsz, majd amikor már van 2-3 ilyen eredményed, elemezhető is az adatcsoport.

19. Liliom44

Liliom44 Haladó

Nem tudok belépni a gazdaköribe, csak sárga panel van a képernyőn.
    ID4820190

20. Tune90

Tune90 Utánpótlás-írogató

Csak sárga felület látszik, ha bemegyek a feladathoz a receptes gazdaköribe
    ID 17222683

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.