Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Leszedtem a tenyészterepedet.
    Így sajnos nem tudod most megnézni, hogy miket kaptál.
    Az aratógéppel próbáltad a műveletet végrehajtani?
    fórumra.png

Mindenképpen javasolnék egy teljes géptakarítást, hogy megfelelően működjön minden funkció a játékban!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget kérek. Tegnap kész lettem a neon ólas eventtel. Ma a raktárházakba akartam betenni a neon óljaimat. A hóddal végeztem, és meglepődve tapasztaltam, hogy a másik három állatnál csak 1-1 neon ólam van
    ferencmajor ID 18011373

3. Wellwisher

Szia!

Az event teljesítésével minden állatból megkaptad az 1-1 neonólat.
    Ezen felül:
    A neonparádé láda bontásából ezek lettek:
    3 neon hódól
    1 neon kaptár

A neon ólak ládájából ezek lettek:
    1 neon denevéról
    1 neon pandaól
    1 neon kecskeól
    1 neon struccól

Ezek alapján minden rendben van a neon óljaiddal, hiszen az újakból 4 hód, 2 kaptár, 1 páva és 1 elefánt kell, hogy a tulajdonodban legyen.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a segítséget. Nem az aratógéppel próbáltam, hanem mechanikusan kézzel. Nagyon érdekes, mert 2 farmmal játszom és a másikon minden gond nélkül sikerült. Még egyszer köszönöm.

5. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Sajnos egész héten nem voltam mindig 100-as. Így, hogy leírtad, emlékeztem is rá.
    Ne haragudj hogy feleslegesen dolgoztattalak, elnézésedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Wellwisher

Semmi gond!
    Azért vagyunk a háttérben, hogy segítsünk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. textilmánia

textilmánia Törekvő

Tegnapi eset alapján megjött a support válasz a farmarany vásárlásra nem lettem tőle boldog már csak azért sem mert ugye vissza jön a vissza igazoló sms , hogy köszönjük a vásárlást .Azt írták hogy nem történt ilyen megrendelés szóval ha nem farmaranyat akkor mit rendeltem 762 ft ért ? Elég régóta ezen a telszámon rendeltem farmaranyt és ezen a kódon nem igazán értem hogy mi is történt valójában csak elszomorodtam egy kicsit .

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Keresd fel a mobil-szolgáltatódat, érdeklődj arról, hová és mikor (pontos időt megadva) számlázták a tőled kapott pénzt, megrendelést. (rész-számlát kérj, mert ez bizonyíték a fizetés tényéről)

Annak a pénznek elő kell kerülnie.

Ha van fejlemény, akkor annak függvényében jelezd majd az illetékes helyre.

Semmiképpen ne itt, a fórumon, kérlek!

Itt mi nem tudunk a pénzügyi kérdésekkel foglalkozni. Annak van hivatalos részlege!

Kérlek, így járj el!

Együttműködésedet előre is köszönöm, köszönjük!

9. mamarygen

Szia!

Az adataid segítségével az ellenőrző panelről könnyedén bejutottam a farmodra. (A gépemen Mozilla firefox böngésző működik, friss, új telepítésű)

Már Te is benn lehettél, mert ültettél is.

A képet 14:53 órakor készítettem a farmod egy részletéről:

NSári.png

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Modik! :)
    Elolvastam a most frissen kiadott Ládás válogatás kiírását, és azt észleltem, hogy hibás a Ládák rejtelmei ... link. Visszaléptem az archívumba a múlt havihoz, mert gondoltam, hogy esetleg nálam van megjelenítési hoba, de nem, mert az rendesen betöltött, és azt jelent meg ami kell. Megnéznétek, hogy esetleg tényleg hibás a link?
    Ezt írja ki rákattintáskor:

A webhely nem érhető el

A(z) xn--%20%20%20%20ldk%20rejtelmei%20-%20ismertet-todb281c szerver IP-címe nem található.

• Próbálkozzon a Windows Hálózati diagnosztika futtatásával.
    DNS_PROBE_FINISHED_NOMAIN

További minden jót és szép hétvégét!:)

Utoljára szerkesztett: 7.6.19
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Megnéztem a tájékoztató linket a hivatalos kiírásból. Valóban nem működött. (ilyen az, amikor a "fórummotor makacskodik")

Javítottam, kicseréltem!

Köszönöm az észrevételt, a jelzésedet!

-ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Köszönet az intézkedésedért! :D:inlove:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. amitakarszD

amitakarszD Utánpótlás-írogató

Legyen szép napotok!
    Nem tudom elfogyasztani a répás-almás csatnit. A polc megvan, az ikonok szürkék. Bocs, a kamráról van szó. ID34475149, farm név: amitakarsz:D. A segítséget előre is köszönöm.

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minden gond nélkül tudtam aktiválni Neked a csatnit.

Kérlek végezz el egy alapos gépkarbantartást.

15. Lionking31

Lionking31 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A kamrában a polc mutatja miből mennyi van. Az ikonok szürkék. A takarítás meg volt. A sütiket is töröltem. Farm név: Lionking31, ID:12387683. Nem vagyok számtek zseni. Ha tanácsot adtok, részletes leírást kérek, hova kell kattintani. Az idősebb korosztályhoz tartozok. Amit tudok a számító gépen innen- onnan ellestem vagy meg mutatta valaki. A segítséget Köszönöm.

16. mamarygen

Szia!

Nincs gond, de előbb ki kell választani a polcon azt az ikont, amit használni akarsz.

Ekkor már az alsó 3 gomb is zöldre vált, vagy ajándékba küldöd a napi limitből,vagy elfogyasztod, vagy piacra viheted közvetlenül is.

belépés esetén:

megirn1.jpg majd az aktiválás után megirn2.jpg

17. kockahas1

kockahas1 Fórum-zöldfülű

Szép napot:) az lenne a problémám, hogy feltörték a citromail email címemet, nem tudok belépni oda. Na már most szeretném a farmeramai email címemet megváltoztatni, de nem tudom, mert a régire nem tudok belépni és visszaigazolni a szándékom. Mit tudok ilyenkor csinálni? Eddig különösebben nem foglalkoztam az email fiókkal, mert csak a kártyás vásárlások után kaptam oda emailt.

ID: Gazda: kockahas1ID: 39862080

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek keresd fel a játék Supportját.

19. eyad1970

eyad1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nekem az a problémám ,hogy a napi ajándékoknál mindig egy nap késés van!Minden nap játszok a játékkal és másnap látom ,hogy 1 nappal elmaradt,ez múlt hónaban is igy volt. miért?mikor tudom biztosan hogy megnéztem!

20. Wellwisher

Szia!

Ezt így nem tudom Neked megmondani.
    Bizonyára valahol elcsúszott az ajándék átvétele 1 nappal.
    Farmnevet és ID számot kérek szépen az ellenőrzéshez.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.