Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eyad1970

eyad1970 Fórum-zöldfülű

SZIA! Farmnév: eyad1970, ID:3237682

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A belépési sorozatod 1 nap.
    Ez azt jelenti, hogy a mai ajándékot átvetted, de tegnap nem kattintottál rá Rackó ajándékára.
    Ez látszik az ajándékok alatt, a bal alsó sarokban:

fórumra.png

3. pudlipinty

pudlipinty Fórum-zöldfülű

pudlipinty gazda vagyok ID 39641863 sziasztok nem tudom jó helyre írok e. Több farmom van mindegyik szomszédja _pufóka_ gazda párnapja eltünt az összes farmom szomszédságából ,mivel személyesen is ismerem megkérdeztem tőle ,hogy törölt e a szomszédai közül nemmel válaszolt. Szeretném tudni mi történt. Ha tudtok segítsetek válaszotokkal. Köszönöm szépen.

4. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Sziasztok! A farmnevem:bazsaroka, ID22341357
    A manufaktura1 feladatot megoldottam de nem tudom hogy épületet adott ez a feladat? Régóta van már egy manufaktúra épületem és a műhelyek hozzáadásánál mind a 8 helyem kész. Az a kérdésem hogy kellet volna kapnom épületet és ha igen akkor hol találom.
    Választ előre is köszönöm

5. jancsi47

jancsi47 Fórum-zöldfülű

farmnevem jancsi47 24076963 Arra kérlek nézd meg, hogy hova költöttem közel 400 farmaranyat, Fáradozásodat előre is köszönöm.

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem.
    A manufaktúra gazdaköri feladatok nem adnak manufaktúrát csak a fejlesztésükhöz szükséges építési terveket.

Fajtánként 1-1 raktárházat lehet kiváltani a bölcs tölgyön és a maja szentélyben.
    Valamint, a teliholdas területre lehet gazdaköri feladat teljesítésével raktárházakat szerezni.

Minden további raktárházat farmaranyért lehet megvenni.

Részletesen a zöld feliratokra kattintva olvashatsz a raktárházakról:

Raktárházak
    Vadaskert
    Füvészkert
    Manufaktúra

7. Kékmadár1

Szia!
    A farmnév és az ID szám nem egyezik!
    Kérlek ellenőrizd és a farmhoz tartozó ID számot add meg!

8. Kékmadár1

Szia!
    Az ellenőrző panelon nincs adat a szomszédokról.

De csak úgy nem tűnnek el a listából. Erre még nem volt példa.

9. jancsi47

jancsi47 Fórum-zöldfülű

jancsi47 az ID szám
    24076965 Bocsi elütöttem.

10. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte:
    Sajnos a lámás event egyik feladatát 335 farmaranyért teljesítetted.:(

11. Csubakka96

Csubakka96 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Segítsetek már megérteni hogy mi történik.Amikor most volt az ajándékozási és cserenap,belépem a farmra és látom hogy minden le van törölve.Azután tegnap szerettem volna belépni kidobott hogy már be vagyok jelentkezve.Erre ma este meg belépek,az összes tenyésztős állat eltünt,ami a neon eventhez kell,a csengőpengő elköltve és szép kis tereprendezés lett.Nagyon sokkoló azért.Évek óta megvan,csináljuk.Most odaírtam hogy STOP!Nincs üldözési mániám,de mintha valaki belépegetne és használná a farmot.Volt már ilyen jellegű gond,egyszer már kipakolták.Megírták az adminok tegyek rendőrségi feljelentést és visszaállítják az eredeti állapotot.???.Nem lehet már ezt kideríteni ki és honnan lépeget be és teszi a károkat?.Köszönöm.Csubakka96 ID6874237

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Gyorsan változtasd meg a belépő jelszavad, mert lehetséges, hogy valaki megfejtette.

Csubakka96 likes this.
  13. Furtas

Furtas Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Van egy olyan gondom,hogy a szivárvány pávámat csak 5 millióért engedi kitenni,pedig sokkal magasabb áron lehetne árulni. Mi lehet a gond?

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dinamikus piac működik, ez szabályozza az árakat.
    Valószínűleg Te egy régebbi ajánlatot látsz magasabb áron, azóta pedig csökkent a kereslet rá, így a rendszer lentebb vette a maximum árat vagy pedig most nől a kereslet, de ezt a rendszer csak a tranzakciók mennyiségéből tudja megmondani, és szép folyamatosan emeli az árat.

15. Furtas

De az eggyel előtti pávát 25 milláért tudtam eladni tegnap. Ez meg kb 50 et ér.

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Mint említettem, a tranzakciók mennyiségéből tudja megmondani a rendszer, hogy mekkora a kereslet, és annak függvényében állítja az árat.

Életbeli példa hát ha így jobban érthető:
    Kati néni a piacon epret árul. 500 ft / kg-ért. Sokat elad belőle, mert olcsó, finom. Kati néni meggondolja magát, emel az áron, mert hát neki kell szednie, és szeretne ha jobban kifizetnék a befektett munkáját. Emeli 1000 ft / kg-ra. Ezért az árért sajnos már nem veszik tőle az epret, elkezd fonnyadni/megrohadni. Kati néninek muszáj visszacsökkentenie az árat, hogy ismét pörögjön a "biznisz".
    Kati néni próbálkozhatna babbal is, ha az eper a menő most ;)

Tanulság: Kati néni is a tranzakciók mennyiségéből tudja belőni a megfelelő árat. Ez alapján működik a piac is.

17. Furtas

Azért ez eléggé durva visszaesés :D Na mind1. Köszi

18. 66Ancsa66

66Ancsa66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Nem tudom hol szereztem meg (gondolom a kerekkeréken?!) egy piros böröndboltot. Szépen ki is pakoltam ahogy kell. Csak az a baj vele, hogy fél percenként lehetne szedni. Megkérdeztem a volt mentoromat aki frissítést javasolt. Megtörtént, de nem változott semmi. Most is fél percenként szedhetem. Már vagy 3 napja így van. Ha le akarnám venni akkor csak a lebontást engedi. Átböngésztem itt az utolsó napokat, de nem találtam semmit róla.

Előre is köszönöm a segítséget.

Anikó

19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérünk szépen!

20. 66Ancsa66

66Ancsa66 Fórum-zöldfülű

66ancsa66
    ID: 54525803

köszönöm

Thread Status:
Not open for further replies.