Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sotiris17

Sotiris17 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szerettem volna ma több alkalommal is bájitalt vásárolni, s amikor bemegyek a piacra órák óta azt mutatja, hogy 6 van piacra dobva. Rákattintok, és benne pedig semmi nincs. A másik farmomon viszont látom az eladó bájitalokat! Előre is köszönöm: Sotiris17 55130755

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A farmok nem egy piacon vannak. Több különböző piac között vannak elosztva. Egy adott farm csak a saját piacát látja.
    A Te farmjaid is más-más piacon lehetnek, ezért eltérő ajánlatokat látsz.

A farmjaid piacszámát az alábbi linkre kattintva ellenőrizheted:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...miért-érdemes-venni-eladni.17364/#post-924296

3. Sotiris17

Sotiris17 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, de attól még továbbra is fennáll a probléma. Van bájital és mégsem!

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Ajánlok egy ki és belépést a játékból. Vagy egy másik böngészőből belépve is ellenőrizheted a piaci kínálatot.

Vélhetőleg egy megjelenítési hiba, amit látsz.
    Egy alapos géptakarítást javaslok!

Az alábbi linkre kattintva olvashatsz, a CCleaner használatáról:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint fontos a FlashPlayer sütik törlése:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

5. Vonatos

Vonatos Utánpótlás-írogató

mielőtt idefordulnék szólni előtte takarítok, újrabootolok. engem nagyon zavar, hogy érdemi javítás helyett ilyen hibák miatt nem tudom élvezni a játékot. hiába jelzem, hogy ****, bugot tartalmaz az event, lepasszoltok, mintha nálam lenne a hiba. egyszerűen inkább nem forduol ide, mert csak ezt tapasztalom már évek óta.

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Van száz ember, akinek rendben van a gépe és nincs semmi problémája a tenyésztéssel.
    Akad 2-3 ember, aki találkozik megjelenítési problémával. Egy takarítás vagy böngésző váltást követően náluk sem tapasztalható probléma. Akkor ez a történet miért a játék hibája?
    Lehet, hogy nem szimpatikus a válaszunk évek óta, de attól még igaz. Az esetek 95 százalékában a megjelenítési hibát nem a rossz program (azaz a játék) okozza, hanem az általunk használt eszköz állapota. Ezért fontos a takarítás, másik böngésző, esetleg másik gép kipróbálása. Ha minden erőfeszítés ellenére ezek után is jelentkezik a hiba, akkor gyanakodhatunk a játék hibájára. Ha megoldódik, akkor pedig egyértelmű, hogy a hiba nem a játékban volt.

bindi5454 likes this.
  7. Liviajudit

Liviajudit Fórum-zöldfülű

az fel sem merül benned, hogy már nem is írnak ide, mert tudják, hogy mit kaphatnak és abból nincs megoldás. A hiba egyértelműen a tenyésztési event alkalmakkor lép fel.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nincs ilyen, hogy csak akkor, ha tenyésztési event van... Amennyiben hiba merül fel a játékban, akkor az bármikor előfordulhat, függetlenül attól, hogy tenyésztési event van vagy sem.
    Valóban nincs megoldás, hisz Mi csak tanácsot tudunk adni, hogy mit kellene a felhasználónak megcsinálnia ahhoz, hogy ismét működjön a játéka. Ettől függetlenül nem a játékban van a hiba, hanem a számítógép összegyűjti a sütiket stb, és ez okoz fennakadást.

-ágianyu33- likes this.
  9. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok!Nálam nem működik az eventben a csere lehetőség.Kijelölöm mit mire szeretnék ,aztán semmi.Megnéznétek?köszönöm .
    Gazda: -Aryka-ID: 7618935

10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Nincs egyetlen magod sem, amit be tudnál cserélni.
    Csak a magokból kifejlődött növényekkel rendelkezel.
    A ládákból kapott magok cserélhetők, de a megtermelt növények már csak az eventbe adhatók be, illetve a piacon tudod értékesíteni őket.

-Aryka- likes this.
  11. .kisvirág.

.kisvirág. Utánpótlás-írogató

Köszönöm, gondoltam, hogy onnan nem lehet megállapítani a hiba okát, nálam van a baj. Azért írtam, hogy köztetek biztos van szakember, aki tudja, hogy mi okozhat ilyen kidobásokat. Van amikor, három kattintás után kidob. Kínlódok, de csinálom. Beléptem a *****ba, ott nem jelentkezett ez a probléma.

Last edited by moderator: Jun 18, 2019
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Minden weboldal igénye más és más, illetve azt is hozzá kell tenni, hogy minden oldalhoz más sütik tartoznak, így ebből kifolyólag 2 oldal nem igazán hasonlítható össze.
    Játék rendben működik, amennyiben magad nem tudod a takarítási műveletsort megcsinálni, akkor Kérlek keress fel egy informatikust.

13. schustika

schustika Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy a gyógynövényes eventben eljutottam a felhősorig, elvileg a Hátvakarás tárgyat is megnyertem az 5. lépcsőben, viszont mégsincs a raktáramban. Ki sincs téve sehová, mert már mindenhonnan leszedtem a kitehetőket. Hova tűnhetett?
    Köszi: schustika (ID: 3157585)

14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Házi kedvenc futtatóba tetted.
    A kép a Te farmodon készült:
    fórumra.png

15. szazsu1025

szazsu1025 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Eltünt a malmomból a gyógynövények ereje játék malomtermék előállítási lehetőségem.szazsu1025 ID43228844

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az "Események" fülnél szeretnél malomterméket gyártani?

17. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok, nem találom a "Fukar meglepetés"-emet. Lehetséges, hogy sose volt a birtokomban? :)

ID: 3401546

18. Othep

Szia.

Kollégám megtalálta a menüdben :) .

mitnemértesz.png

mitnemertesz and -ágianyu33- like this.
  19. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok ! Kiváltottam a titokzatosládát 500 pengőért . Bár ne tettem volna ! Ki tettem valami kifejlődött belőle ,de nem találom !

Bocsi az lemaradt ! ID 20260311 Köszönöm !

Last edited by moderator: Jun 18, 2019
  20. Othep

Szia.

Borkimérés dekort kaptál 2019-06-18 18:42:30 órakor.
    Megtalálod a Váza ikon alatt a menüdben.

-ágianyu33- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.