Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Mi lenne,ha egyszer simán menne minden ! Miért kell ennyi eventet egyszerre összehozni ! Már volt rá példa ,akkor is belefulladtak>:(
    Aktiválva vannak a szupertrágyához a bónuszok,félig el van vetve a mag és ilyenkor mi lesz ?????

Cincilke, fcsilla, zigus és 2 más kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

aemilia és inanna11 kedveli ezt.
  3. papuska

papuska Fórum-zöldfülű

Tud valaki , valamit , hogy meddig tart a karbantartás ? Köszönöm a választ

4. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok,kezdődik a szokásos, kidobás a játékból,majd "bocs,pihi-szuszi"! Agyrém!

-róka01- és inanna11 kedveli ezt.
  5. Zsuzs57

Zsuzs57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok azért jó volna ha értesitést kapnánk a karbantartásról még el sem lehetett a 6 órás növényt ültetni ,

6. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Karbantartás!!!! " Körötte csend, amerre ment és néma tartomány....... Igy az igazi

7. zigus

zigus Törzsjátékos

Sziasztok..Elindult az event na mondom kiteszem a segítőket ...erre karbantartás ...gratula....

8. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

engem még mindig kidobott többször is

Cincilke kedveli ezt.
  9. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Üdvözletem küldöm a rendszergazdáknak! Ha nem megy valami, nem kell erőlködni! Még a rendszernek is túl sok ezek az egyszerre induló nem is tudom mik, ezek már nem EVENTEK!:mad::cry:>:(:wuerg:

10. hajni40000

hajni40000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok gazdák! nekem tele a hócipöm, kevés játékot inditottak el még legalább 3-om kimaradt nekik. nincs gond a kosarak ott vannak még bütykölnek addig a karunkra akasztjuk és megyünk velük , hátha valami ..... beleraknak nekik.

11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia!
    Ha technikai szünet van miért nem tudok a fórumra irni ?, csak olvasni tudom.

Mi a megoldás ? mit kell tennem, hogy irni is tudjak a fórumba technikai szünet alatt?

Utoljára szerkesztett: 21.6.19
    Cincilke kedveli ezt.
  12. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Csatlakozom, nem lehet egyszerre ennyi eventet indítani. Mi is emberek vagyunk és kikapcsolódni szeretnénk, nem éjjel-nappal a gép mellett kornyadozni. Az egyik farmomon a "kis pihi" után úgy sikerült a 10 kezdő magot elvetnem, hogy a drága pénzen vett munkások az eventes helyett kétszer is orchideát vetettek, amit ki kellet kapálnom és a végén kézzel szórtam el a magokat. Igen mérges vagyok.

zigus kedveli ezt.
  13. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok! Csatlakozom a többi gazda felháborodásához,tényleg vicc,hogy nem kevés pénzt és időt ölünk bele,csak a problémák vannak! Pl. nekem is eltünt a 3db-os növénybónuszom,amit beraktam 24 órára,eltünt a játékhoz kapott 1db feladat!

Cincilke és zigus kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Ribiszke és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek pontosan írd le mi az ami eltűnt? Mi a neve a bónusznak és mi a neve az eltűnt feladatnak?
    Az ellenőrzéshez farmnévre és ID számra van szükségünk.

16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Utoljára szerkesztett: 20.6.19
    -vadocka70- kedveli ezt.
  17. HellEart

HellEart Törekvő

Üdv

Nincs láng dekorom ami az event indulással megkellet volna kapnom!

Gazda: HellEartID: 43384535

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Belépéskor mindenki megkapta a dekort.

Ez a dekor a raktáradba kerül. ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon).

Az event kezdését követő első belépéskor megkapod a Lángszentély dekort.

Ez a dekor a raktáradba kerül. ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon).
    A dekort célszerű az event kezdetekor kihelyezni, mert aratásnál az eventbe szükséges egyik beadandót, a Füstölőport adja.
    Farmos és bahás területekre helyezhető ki.
    Nagyon fontos, hogy a dekor aratásából érkező füstölőporral tudod kiváltani az egyik felhőt és a rávaló dekorokat, ezért a dekor aratása elengedhetetlen ennek a felhősornak a megszerzéséhez!
    A dekorról és fejlesztéseiről bővebben egy következő hozzászólásban, a dekorok ismertetésénél esik szó.

19. RicsikeAlex

RicsikeAlex Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vettem 3 békát a létrakészítő műhelybe, el is indult a létra gyártás, viszont az lehetséges, hogy utána eltűnnek a békák?
    Köszönöm a választ előre is! :)

20. HellEart

HellEart Törekvő

Mint irtam....Nincs a menümben,ki sem helyeztem....kicsit erősebb segitséget kérhetnék? :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.