Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok!
    Amit kérek tőlem elküldtem!
    A képernyő mentést nem tudtam hogyan kell csinálni, lefényképeztem és azt küldtem el.
    Először nem engedte a rendszer mert nagy volt erre tömörítve küldtem el nekik!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Részben.
    A természet feletti kézbesítés dekort, a ma este 22:00óráig tartó, Teliholdas horrorcsomag vásáron meg lehet vásárolni.
    Árnyfény csomag néven találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teliholdas-horrorcsomag-ajánlat.18222/

A többit Jack boltjában kell kiváltani.

3. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Valamiért nem sikerült ezt a képedet elküldeni.

Most azt kellene tenned, amit Csocsoovb Board Adminisztrátor kért az idézésedben Tőled!

Újra írj egy levelet a játék supportjára. (farmról a support ikonját választva --- az Általános kérdések témát megjelölve)
    Jelezd, miért kéred a segítséget: az általad megszokott fizetési lehetőség (megnevezve) tiltásának feloldását.
    Vagyis a megnevezett kártyás fizetési lehetőség letiltásra került nálad, és ezt a lehetőséget szeretnéd visszakapni.

Készítsd egy képernyőmentést a banki oldalad azon részéről, ahol hiányolod a megszokott kártyás lehetőségedet.

A képernyőmentéshez segítséget adok:
    PrintScreen használata, Screenshot készítése:

A billentyűzeted jobb felső részén találhatod a PrintScreen billentyűt. Ennek segítségével a monitoron megjelenő adatokat tudod elmenteni. Kattins a jelzett billentyűre a gépen:

Amint a képernyőmentést elvégezted, képet kell készítened belőle egy képszerkesztő program segítségével az alábbi módon:

Megnyitod a Paint képszerkesztő programot.
    Azon belül a Szerkesztés, majd a Beillesztés opciót választod.

Ezzel beillesztetted a képernyőmentés-képet, akár formázhatod is.

A képet mentsd el úgy, hogy következő lépésnél könnyen megtaláld. Asztalra pl. "banki kép" néven.

A képernyőmentés-kép feltöltése képmegosztó oldalra az alábbi helyek egyikére történhet

http://keptarhely.eu/
    https://kepkuldes.com

Amint a lépéseknek megfelelően a képről látod a feltöltő oldal által készített linkeket, válaszd ki a Direkt link sort, azt másold az egereddel a vágólapra, majd illeszd a supportos levélbe.

Zárd le a mondandódat, és küldheted is a levelet!

Választ majd a regisztrációs e-mailedre kapod a gépi automatikus levelet követően.

Meg kell várnod, hogy a kérelmedet a német központ is megkapja, majd a továbbiakról lesz visszajelzés.

(Természetesen nem lehet a továbbiakban sem a levelezés tartalmát sehol megosztanod! Ez a Te személyes érdeked, valamint a levéltitok betartása is kötelez erre!)

Köszönöm, ha a leírtak alapján jársz el. Bízom a megoldásban, a pozitív fejleményben!

.apa64. kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! Készen vagyok a fényes ösvény eventel !! A fényes ösvény felhősor 1-nél azt írja ki , hogy sajnos ez a dekoráció nincs az eszköztáradban !! Pedig megnéztem , ott van !! A feladatot végigcsináltam !! Mit kell még tennem ? Előre is köszönöm !!

6. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Ki kell tenni területre, adott aratás után teheted a felhőre.

7. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!

A Nelli60 ID: 2744989 farmon teljesen elkészültem a fények ösvénye eventtel , de csak a második felhőt tudtam aktiválni, mert az elsőnél azt írja ki, hogy a felhőre való nincs az eszköztáramban, pedig ha teljesítettm a feladatot , akkor annak meg kellene lenni.
    Kérlek nézzetek utána, hogy miért nem kaptam meg őket. Köszi a segítséget! További szép napot!

Most gondolkodtam el rajta újra.... Lehetséges, hogy ezeket a dekorokat kihelyezés előtt valahova ki kell tenni és párszor learatni????

Utoljára szerkesztett: 24.6.19
  8. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

A dekorok csak a feltüntetett aratásokat követően helyezhető felhősorra.

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, előbb ki kell tenned a farmodra és majd csak a törlést követően tudod kitenni a felhősorra. Természetesen érdemes néhány alkalommal learatni, ameddig a különleges adakozó tulajdonsága tart. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mostanában sok bajom van, bocsi!
    Nem találom a Fények 1. felhősor kitevőit, pedig szerintem befejeztem az eventet, mit csináltam rosszul?iciripicirii ID 9001287

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem tetted ki a farmodra őket, nem arattad le őket néhány alkalommal és nem kerültek még vissza a menübe. Ha jól sejtem, ezek a lépések maradtak ki nálad.
    Ezek a tárgyak ugyanis csak akkor tehetőek ki a felhősorra, ha már elvesztették különleges adakozó képességüket.

12. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Köszönöm agyors választ, tényleg erre nem gondoltam! További jó munkát!

Csocsoovb kedveli ezt.
  13. Lillium

Lillium Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Tegnap használtam először az ólbevételi bónuszt, ami 100% és 24 órás. Három db-om volt belőle. Reggel, mikor beléptem használtam még egyet, mert az előzőből már csak 6 perc volt. Most viszont nincs meg a betakarításos bónuszom, és a pajtában is már csak egy van belőle. Olyan, mintha a 6 perc elteltével elhasználódott volna az új is. Most van az arany kategóriában más bónuszom. Mi történhetett?
    Játékos nevem: serte.perte
    id szám:1897037
    Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm!

14. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panel adatai szerint egy ólbevételi bónusszal rendelkezik a farm most, ez az elhasználódó fül alatt látszik is.

Egy ilyen bónusz eredetéről van infó, nyereményként jutottál hozzá: 2019-06-01-jén 09:47:50 órakor.

A felhasznált pár napos visszatekintést megnézve nem volt ilyen bónuszod használatban.

Ez a bónusz rekeszt használ.
    Most más termékekkel van megtöltve a 2 arany rekesz.

15. Lillium

Lillium Utánpótlás-írogató

Kicsit meglep, hogy nem használtam ilyen bónuszt... valamit használtam, az biztos. Megpróbálom kideríteni... Köszönöm az utánanézést :)

16. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Sziasztok! Tudna segíteni abban, hogy a Fények ösvénye evenben minden ösvényt teljesítettem és nem tudom hova tüntek az ábrák amiket a paszuly leveleire ki rakjak. Köszi.

17. mamarygen

Szia!

Erre a felhősorra- Fények ösvénye felhősor1 - olyan tárgyak kerülhetnek csak fel, melyek már elvesztették "egyedi jutalmazó tulajdonságaikat".

A tárgyak, ha a menüben vannak, a név mellett szerepel (+) jel, ez jelenti azt, hogy egyedi jutalmak is tartoznak a tárgyhoz.

Nem érdemes törölni a kihelyezett területekről idő előtt, mert értékesek az adományok... 4 illetve 6 aratást mindenki ki tud várni!

Így ellenőrizd kérlek a tárgyakat a menüben, illetve a kihelyezésnél!

Fények ösvénye felhősor 1.
    • Lezárási idő: 22:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • farm szint x 800 BTP
      • 1 db Flúgos állatok ládája
    • Részben tematikus felhősor, melyre meghatározott dekor elemek és 1 db 1x1-es dekor helyezhető rá. (Tűzzsonglőr, Tűzköpő, Tűztáncosok)
    A dekorok csak a feltüntetett aratásokat követően helyezhetők felhősorra!

Tűzzsonglőr (+) [​IMG]3222150 BTP + az első 6 aratáskor
    1 szupertáp
    1x2Felhőkre** és minden területre
    Kivéve: Teliholdas területek
    Tűzköpő (+) [​IMG]3222250 BTP + az első 4 aratáskor
    TP/TTP betakarítási bónusz S
    Kivéve: Teliholdas területek
    Tűztáncosok (+) [​IMG]3222350 BTP + az első 6 aratáskor
    2 Farmarany
    Kivéve: Teliholdas terület

18. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm! Ráleltem, meg vannak.

19. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Sziasztok !!

A szentjánosbogár eventnél hogyan tudom kivilágítani a kérdőjeles lámpásokat ?? A 12 nagyon érdekelne :)
    Előre is köszönöm !
    Szép napot !!

20. mamarygen

Szia!

Ezek a lámpások kellenek az F betű alakzatához:

12 ábra.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.