Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sziklaszív

Sziklaszív Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    A fények ösvénye felhősor 1 dekorjait mikor kapjuk meg?
    Nem találom sehol esetleg ha segítenétek...
    Köszönöm előre is.

2. Joegazda62

Joegazda62 Utánpótlás-írogató

hello a kerdes mikor lesz vegre teliholdas aruknak piaca. ennek hianya miatt nem tudom befejezni az eventet. a hiba miatt karpotlas jarna

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A dekorokat biztos megkaptad.

De mivel különleges jutalmazó tulajdonságuk is van. Előbb ki kell helyezni őket területre és aratni őket néhány napig.
    Miután elfogytak a jutalmaik és törölted őket, már kihelyezhetők a felhőre.

Tűzzsonglőr (+) [​IMG]3222150 BTP + az első 6 aratáskor
    1 szupertáp
    1x2Felhőkre** és minden területre
    Kivéve: Teliholdas területek
    Tűzköpő (+) [​IMG]3222250 BTP + az első 4 aratáskor
    TP/TTP betakarítási bónusz S
    Tűztáncosok (+) [​IMG]3222350 BTP + az első 6 aratáskor
    2 Farmarany

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fények-ösvénye.18232/#post-1007061

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem tudunk választ adni a kérdésedre, hogy mikor lesz a teliholdas áruknak piaca.
    Nem mi készítjük a játékot.
    Azonban a jelenlegi teliholdas event semmi olyat nem kér, amit megtermeléssel elő ne lehetne állítani.
    Nem tudom, miket hiányolsz, de pl. a Trutyimalom, a Mályvacukorfa elérhető Jack boltjában, illetve a fa a Városi kertészkedés gazdaköri feladatból is megszerezhető. Végső esetben farmarannyal is kiválthatók a feladatok.

5. Sziklaszív

Sziklaszív Fórum-zöldfülű

megvannak...
    Köszi a segítséget.

6. Kriszti0828

Kriszti0828 Fórum-zöldfülű

Szia. Segítséget kérnék...sehol nem találom a "Növekedő szerelem" dekoromat. Az eventet sikeresen teljesítettem, ez visztont hiányzik a felhőről. Már kerestem minden területen, hátha kiraktam valahová, de semmi. Köszönöm, ID: 21134276

Megvan...jól elbújt a szigeten :)

Last edited by moderator: Jun 25, 2019
  7. Joegazda62

Joegazda62 Utánpótlás-írogató

hello ezzel csak az a problema hogy vagy eventet telesitek vagy a bolra termelek. egyebkent miert kellene nekem farmaranyert vasarolnom ami horror osszegekbe kerul egy ingyenes jatekban
    kulonoakepp a normal es tropusi dolgoknak van piaca ide kellene a teliholdast is csatolni ami megoldhato mivel a tropusi farm auja is meg lett oldva

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játék kezdete óta ilyen szabályokkal működik a teliholdas farmrész!

Mindent magunknak kell megtermelni az alatt a pár nap alatt, amíg havonta nyitva van ez a farmrész!
    Tervezni, aratni, megoldani a küldetéseket, eventeket önerőből.
    Igazi kihívás, igazi farmos tevékenység, még akkor is, ha rémes jelzőkkel használjuk a növényeket, állatokat, ólakat, fákat, stb...

Minimális változások léteznek már, mert pl. cserélni lehet a rémséges fák egy részét, a rémséges ólak közül is van, ami gazdát cserélhet. Rémes -teliholdas dekorok között is vannak, melyek cserélhetők.

A napokban írta az egyik Kollégám a teliholdas témáról:

Ha Te mást javasolsz, azt tedd a megfelelő helyen a fórumunkon!
    Itt, ebben az alfórumban írhatsz javaslatot.
    Kérlek arra, érthetően és pontosan fogalmazz, mindenki azt értse, amit Te.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

9. DánielKratancsik

DánielKratancsik Fórum-zöldfülű

Hali, 1 kérdés. A teliholdas eventeken az Éjféli tölgy terméseit amiket learattam hol találom ? A pajtába sem a rémtermékeknél sem a faterméseknél nem találom :(

10. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nem találom a hátborzongató farmszentély dekoromat! Elképzelni nem tudom, hogy hova lett. Ebben szeretnék segítséget kérni.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

11. Balsamo78

Balsamo78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

2018. március 29.-én került a játékba több gazdaköri feladat is,
    Az oroszlán szeme
    A sziget hőse
    Kézműves konyhaművészet
    Városi kertészkedés
    Tök más testvérek
    Impóctorok
    amelyeket nem találok a gazdakörben. Tudtok segíteni miért nincsenek meg nálam a feladatok?

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pedig a rémtermékek alatt kell lennie, vagy katt a mindenre és használd a kereső mezőt.

13. |Tamás|

Szia!

Ezek a gazdaköri feladatok magasabb szintre érkeztek. Elérted már a szükséges szintet hozzájuk?

14. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat. Mi egy teljesen ismeretlen farmon ugyanezt tudnánk csak csinálni.

Katka54 likes this.
  15. DánielKratancsik

DánielKratancsik Fórum-zöldfülű

Szia, köszi most már látom, tegnap többször is meg néztem, nem tudom hogy vaksiskodtam be >< :D

16. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Köszönöm! És már meg is találtam friss, tiszta fejjel szemmel! Pedig tegnap is végignéztem, mielőtt írtam, vagy hússzor:) És mégsem találtam meg!

17. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia tegnap vettem a Jack boltjába Galócát és nem kaptam meg kérlek nézzutána köszönöm szépen ID33224951 Gazdasszony

18. |Tamás|

Szia!

Dekorációs menüdben rendben megtalálható a dekortárgy.

-ágianyu33- likes this.
  19. csuhi

csuhi Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A fények ösvénye 1 felhősorhoz nem találom a tűzköpő és a tűztáncosok dekort,az eventet teljesitettem.
    Szeretném a segitségeteket kérni.
    csuhi ID:50144677

20. |Tamás|

Szia!

Menüdben nem találod, vagy a felhősor írja azt, hogy nincs a menüdben?

Thread Status:
Not open for further replies.