Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Phedra

Phedra Fórum-zöldfülű

Szia!
    A support felületen nem nincs ilyen hiba lehetőség, tehát nem tudom ott jelezni a problémát. Feljön egy új ablak, ahol ki kell tölteni az adatokat, illetve kérdésekre kiválasztani a válasz lehetőséget, de a hibánál nincs túlfizetés vagy hasonló lehetőség.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ne a fizetési problémás lehetőséget válaszd, mert akkor a payment suppra fut be a megkeresés (ez amikor az adatokat tudod csak kitölteni). Ezt kint Hambrugban intézik, és nincs magyar személyzet erre a célra.
    Bármely mást választhatsz, akkor hozzánk fut be a megkeresés, és mi továbbítjuk megfelelő formátumban megfelelő emberhez.

3. tavaszvirág

tavaszvirág Fórum-zöldfülű

tápióka49 ID sz 13997957 a második napon tévedésből nem nyitottam meg a játékot és most a megjelenő pluszra kattintva nem tudom leadni a szükséges farmaranyat.Kérem a segítségeteket.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kicsit furán érzékeli az egér a gombot, a kék plusz jel tetejére mutass, ott fog érzékelni. Grafikailag látod is, hogy hol "mozdul" meg a kék gomb. Beléptem hozzád, kipróbáltam, simán elő tudtam hozni a farmarany megerősítős ablakot.

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Segítséget kérek, nem tudom , hogy hiba-e. Ma reggel kinyítottam a 7. ajándékot a naptárban. A többi farmomon automatikusan lekattant a lakat az alatta lévő bónusz ajándékról ami + 1 termést ad a növénynél.
    Ezen a farmomon a lakat ott maradt . Holnap szerettem volna indítani.
    Megtudnátok nézni, hogy nálam van a hiba vagy a többi farmon nyilt korábban. Esetleg én néztem be valamit ?
    ID számom : 3894802

Üdv: Zsuzsa

6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A 4. napozóágy nincs kinyitva sajnos.
    A kép a Te farmodon készült:
    fórumra.png

zsuzsa-mama és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. prenee

prenee Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom másnál is van gond a belépéssel vagy csak nálam, de kb. 20 percig tartott mire beengedett a játék. A bahán elkezdtem aratni, de kapcsolódási hiba miatt kidobott és most megint nem enged be, 55%-nál megáll. A net jó, a gép "takarítva".
    prenee, ID: 27338138

8. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

SEGÍTSÉG!
    Nem tudk belépni a játékba. Eljut 55%-ig a betöltés és nem megy tovább. Nem tudom elkezdeni az eventet! Segítsetek! Mi lehet a baj?
    ID: 13524731

Szintú ugyanez a helyzet!

9. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

Nálam is ez a gond,

10. BBke

BBke Fórumlakó

Sziasztok!
    Szerettem volna venni egy Ebédszünet Felhősor csomagot, de ezt a hibaüzenetet kapom:
    Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg. Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg.
    Tudtommal korábban nem vettem ilyen felhősort... nem tudom, hogy mi lehet hiba.

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az előző felhősor vásárnál is volt ilyen gond pár percig... de megoldódott....
    Mivel én is ezt az üzenetet kapom a rendszertől... azt kell mondjam legyünk türelmesek:music:

12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!
    Kiváltottam a bahán a szitakötőt és nem találom, mi lehet a hiba, nincs az ólaknál!

13. Wellwisher

Sziasztok!

Jelenleg nincs jelzés nemzetköziben, hogy belépési gond lenne a játékban.
    Reméljük, hogy csak egy rövid, átmeneti zavar volt.
    Ki és belépéssel frissítsétek a játékot.

14. Wellwisher

Szia!

A türelmedet kérjük szépen.
    A hiba ismert, már dolgoznak a javítását.

15. Wellwisher

Szia!

A hozzáférési jogot váltottad ki a kamrában, nem a szitakötő-tavat.
    Az ólat a Gazdaboltban tudod megvásárolni.

hagymácska44 kedveli ezt.
  16. peti.pepe.2000

Ez a válasz? Most komoly? Leírtzk szerintem elég érthetően, hogy nem tudunk belépni. És még MINDÍG NEM TUDOK BELÉPNI! Ezt még hányféleképpen magyarázzuk? A hiba nálam továbbra sem múlt el. Csináljanak már valamit! Nem igaz.... >:(>:(

17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Ó- én lüke, köszönöm a választ!

18. Wellwisher

Szia!

Próbálunk utánajárni a problémának, de a türelmeteket kérjük.
    Nem általános a hiba, ezért nem tudom azt írni Neked (és másnak sem), hogy ismert a hiba, dolgoznak rajta.
    Felvettük a kapcsolatot a központtal, de nem tudok Neked érdemleges választ adni, hiszen nincs a birtokomban ilyen.

19. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ez most vicc, hogy az egész játék megdöglött?! Bár igaz, hogy event kezdéskor mindig ez van!
    Miért van mindig ez?
    A gép patyolat tiszta, friss..., nem azzal van a gond! Ha nem a szerver elérés időtúllépés miatt el bob mindent! Talán le kéne már cserélni a
    **** pedálos szervereket valami ütősebbre...:-(

20. peti.pepe.2000

Rendben és értem. Tudod, az a bosszantó számomra hogy nem tudom elkezdeni az új eventet. Eddig soha nem volt ilyen problémám.
    Köszi azért a választ! Próbálok türelmes lenni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.