Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ugyanezért kérnék szépen segítséget, csak én a koboldkinccsel nem boldogulok.

mebajahID: 20240037

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy pici pontosítást kérnék: melyik dekort nem tudod kihelyezni?

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia, Modi! A koboldkincs fejlestéséhez nem találok alapot, e a fejlesztést sem engedi kitenni.
    Köszönöm szépen!
    Előkerült a kis huncut. Órák óta keresem

Othep likes this.
  4. Daniel_Jackson71

Daniel_Jackson71 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszi a választ! Szerintem valami böngésző hiba lesz, mert nemrég hívott egy rokonom, hogy nem tud belépni Firefox böngészővel a farmra, mit csináljon? Mondtam neki, hogy nekem Edge-dzsel működött, azzal ő is be tudott lépni!

5. Othep

6. vicaanya59

vicaanya59 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Az előbb léptem be a farmra ,a "Nyári vakációnál" farmarany ellenében kiváltottam az utolsó ablakot ,ott megkaptam érte az ajit de az utolsókettőre hiába kattintok nem nyílik ki a lakat.Frissítettem ujra beléptem és mégsem. nevem: vicaanya59, ID 1508241

7. norbci16

norbci16 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

8. vicaanya59

vicaanya59 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítsen valaki ha tud! A nyári kalandáriumban az utolsó ajándékot farmaranyért váltottam ki de utánna az utolsó két ajira hiába kattintottam nem nyilt ki a lakat és nem kaptam meg.Az utolsót a "New York talányos tenyészetet viszont megkaptam akkor a másik kettőt miért nem lehet kinyitni?

9. tombenko

tombenko Fórum-zöldfülű

Helló. Ketten játszunk egy router mögül. A piac kicsit furán működik, nekem mindenkit mutat eladónak, a fiamnak viszont csak néhány embert. Az oldalak száma azonos.
    Például kutyatápból Zit8 is, én is 5 oldalt látok. Zit 8 tudott venni három csomagot, én meg meg tudnám venni a maradékot is. Utána ugyanannyi oldalt látunk, de ő csak üres oldalakat. Ez hogyan van?

10. Hápifarm

Hápifarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy miért nem tudom az event növényt elültetni. Mikor rámegyek a magok kiválsztásánál nincs sehol. Viszont a pajtában meg látom, hogy van belőle 10 db. Akkor hogy ültessem el ha a magoknál nincs? Előre is köszönöm a választ.

11. Othep

Szia.

Bár nem írtad, melyik eventről van szó, valószínűsítem, hogy a Nagy hajszára gondolsz.
    Nos, a Porzós kalliandra most csak a Főfarmon ültethető. Sehol másutt.

Kérlek, olvasd át figyelmesen az event leírását: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-hajsza-3-2019-július.18322/

12. Hápifarm

Hápifarm Fórum-zöldfülű

13. Othep

Szia.

Sajnos, csak most láttuk a kérdésedet...
    A fórumon nincsen 0-24 órás ügyelet. Az önkéntes moderátoroknak is kell aludnia.
    Kollégám megnézte, és a 9. napon nem vetted át a szupertápot sem.
    Egy kamrapolcra kerülő 100%-os TP/BTP növelő és egy Teliholdas betakarításnövelő volt a végső ajándék.
    Ne bánkódj miatta. Talán egyik sem annyira pótolhatatlan.

-ágianyu33- likes this.
  14. Othep

Szia.

A farmok több piacra vannak elosztva.
    Nem ugyanazt a piacot látjátok, mert nem egy piacon vagytok.

kelleri likes this.
  15. -FarmerBandi-

-FarmerBandi- Fórum-zöldfülű

Ezeknél is hasonlóan jártam:

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az adatokat, de már okafogyottak.
    A hibát még pénteken kijavítottak.
    Játszhatod nyugodtan a tárgykereső játékokat. A kiírásnak megfelelően működik már.

Puli-tanya and -ágianyu33- like this.
  17. eninyúl

eninyúl Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A horgászós eventtel kapcsolatban kérdezném, hogy hová tűntek a csillagos érméim? Még semmit nem váltottam ki a halboltban.Megnéznétek? Köszönöm. ID: 17572885

18. Kékmadár1

19. eninyúl

eninyúl Utánpótlás-írogató

20. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte. Sajnos rosszul emlékszel.
    Ebben az eventben, még nem kaptál csillagos érme jutalmat.

-ágianyu33- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.