Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ugyanezért kérnék szépen segítséget, csak én a koboldkinccsel nem boldogulok.

mebajahID: 20240037

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy pici pontosítást kérnék: melyik dekort nem tudod kihelyezni?

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia, Modi! A koboldkincs fejlestéséhez nem találok alapot, e a fejlesztést sem engedi kitenni.
    Köszönöm szépen!
    Előkerült a kis huncut. Órák óta keresem

Othep kedveli ezt.
  4. Daniel_Jackson71

Daniel_Jackson71 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszi a választ! Szerintem valami böngésző hiba lesz, mert nemrég hívott egy rokonom, hogy nem tud belépni Firefox böngészővel a farmra, mit csináljon? Mondtam neki, hogy nekem Edge-dzsel működött, azzal ő is be tudott lépni!

5. Othep

6. vicaanya59

vicaanya59 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Az előbb léptem be a farmra ,a "Nyári vakációnál" farmarany ellenében kiváltottam az utolsó ablakot ,ott megkaptam érte az ajit de az utolsókettőre hiába kattintok nem nyílik ki a lakat.Frissítettem ujra beléptem és mégsem. nevem: vicaanya59, ID 1508241

7. norbci16

norbci16 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

8. vicaanya59

vicaanya59 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítsen valaki ha tud! A nyári kalandáriumban az utolsó ajándékot farmaranyért váltottam ki de utánna az utolsó két ajira hiába kattintottam nem nyilt ki a lakat és nem kaptam meg.Az utolsót a "New York talányos tenyészetet viszont megkaptam akkor a másik kettőt miért nem lehet kinyitni?

9. tombenko

tombenko Fórum-zöldfülű

Helló. Ketten játszunk egy router mögül. A piac kicsit furán működik, nekem mindenkit mutat eladónak, a fiamnak viszont csak néhány embert. Az oldalak száma azonos.
    Például kutyatápból Zit8 is, én is 5 oldalt látok. Zit 8 tudott venni három csomagot, én meg meg tudnám venni a maradékot is. Utána ugyanannyi oldalt látunk, de ő csak üres oldalakat. Ez hogyan van?

10. Hápifarm

Hápifarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy miért nem tudom az event növényt elültetni. Mikor rámegyek a magok kiválsztásánál nincs sehol. Viszont a pajtában meg látom, hogy van belőle 10 db. Akkor hogy ültessem el ha a magoknál nincs? Előre is köszönöm a választ.

11. Othep

Szia.

Bár nem írtad, melyik eventről van szó, valószínűsítem, hogy a Nagy hajszára gondolsz.
    Nos, a Porzós kalliandra most csak a Főfarmon ültethető. Sehol másutt.

Kérlek, olvasd át figyelmesen az event leírását: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-hajsza-3-2019-július.18322/

12. Hápifarm

Hápifarm Fórum-zöldfülű

13. Othep

Szia.

Sajnos, csak most láttuk a kérdésedet...
    A fórumon nincsen 0-24 órás ügyelet. Az önkéntes moderátoroknak is kell aludnia.
    Kollégám megnézte, és a 9. napon nem vetted át a szupertápot sem.
    Egy kamrapolcra kerülő 100%-os TP/BTP növelő és egy Teliholdas betakarításnövelő volt a végső ajándék.
    Ne bánkódj miatta. Talán egyik sem annyira pótolhatatlan.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

A farmok több piacra vannak elosztva.
    Nem ugyanazt a piacot látjátok, mert nem egy piacon vagytok.

kelleri kedveli ezt.
  15. -FarmerBandi-

-FarmerBandi- Fórum-zöldfülű

Ezeknél is hasonlóan jártam:

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az adatokat, de már okafogyottak.
    A hibát még pénteken kijavítottak.
    Játszhatod nyugodtan a tárgykereső játékokat. A kiírásnak megfelelően működik már.

Puli-tanya és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. eninyúl

eninyúl Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A horgászós eventtel kapcsolatban kérdezném, hogy hová tűntek a csillagos érméim? Még semmit nem váltottam ki a halboltban.Megnéznétek? Köszönöm. ID: 17572885

18. Kékmadár1

19. eninyúl

eninyúl Utánpótlás-írogató

20. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte. Sajnos rosszul emlékszel.
    Ebben az eventben, még nem kaptál csillagos érme jutalmat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.