Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TnéAndi

TnéAndi Utánpótlás-írogató

tegnap volt nem ma

bocsi összekevertem a mogyorót és a cseresznyét

minden ok

köszönöm a segitséget

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Írtam, hogy tegnap (dátumot is pontosan, óra-perc-másodperc) mit vásároltál, nem földicseresznyét, hanem földimogyorót!
    Nem 20 db-ot, hanem 10 darabot.

Mára a víz, és a piros kosaras kép vonatkozik.

3. picur07

picur07 Utánpótlás-írogató

Szia!
    picur07ID: 53835041
    Köszönöm a segítséget!!
    Üdv:picur07

4. mamarygen

Szia!

A log szerint nem 16 millió csengőpengőért tetted ki a tenyészállatot.

1.649.588,75 csp került a megvásárolt szfinx hiúzért a csp kasszádba.(ennyi értéket adtál meg árként)

Nagyon figyelmesnek kell lenni, amikor ilyen értékes állat eladását kezdeményezzük!

5. picur07

picur07 Utánpótlás-írogató

Azért tartom furcsának,mert az érték megadásánál,közel 9milliós állatot,nem adok el 1millióért,erre azért odafigyelek!!

A zöld csíkot,majdnem teljesen végig állítottam,így nem értem hogy lett egymillió belőle.

Köszönöm a segítséget

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.19
  6. mamarygen

Mi az ellenőrző panel adatai alapján adjuk meg a választ.

Sajnálom a helyzetedet.

Nem veled fordult elő először ilyen malőr. (Ez nem vigasztalhat, de példaként létezik ilyen kihelyezés más Játékosnál is.)

7. Panda46

Panda46 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!!
    Az imént adtam el a Szfinx Hiúzomat a legmagasabb összegért,ugyan hogy lehet hogy csak egy milliót kaptam,és láttam hogy 10millió volt!!!! Majd mikor elvitte,a gép átállította 1millióra.
    Komolyan dűhítő,hogy ez megtörténhet.???!!!??
    Mások is jártak így,biztos nem én vagyok aki magammal kitoltam.

Panda46ID: 6546431
    ÜdvPanda46

8. mamarygen

Szia!

A megadott farmon a szfinx hiúz 10%-os piaci "helypénz" értéke, amit a kihelyezéskor fizettél: 105667.03 csp.
    Időpont: 2019-07-21-én 19:07:02 óra

Az érte kapott csp összeg: 1056670,25 csp

A könyvelés dátuma a logban az eladás ideje: 2019-07-21-én 19:07:16 óra

Mi az adatokat a log alapján adjuk a Játékosoknak.

Egy ilyen értékes állat eladását nagyon figyelmesen kell elvégezni.
    Akár többször is utánaszámolni, leellenőrizni, minden helyiérték pontos-e, amit látunk az eladási ablakban.

9. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok, mégis lehet valami hiba a rendszerben. Vettem Pannit, fizetés után megjelent egy tábla:
    "Ez a csomag jelenleg sajnos nem jeleníthető meg.
    Ennek oka az lehet, hogy már megszerezted ezt a csomagot vagy az országodban ez a csomag nem rendelhető meg."
    Irni kezdtem a reklamáló levelet de megjelent az újabb táblácska, hogy gratulálnak, vettem egy Pannit.

10. mamarygen

Szia!

Elég gyakori a vásárlási felületen a kattintás(megvétel) utáni azonnali ilyen felirat:

felirat.png
    Minden lehetséges mód felsorolt ebben az ablakban. Mi is történhetett.

A banki oldal zárását követően aztán megérkezik a vásárlás ténye, az információs ablakban.

Van, akinél egy frissítést kell végrehajtani, és akkor jelenik meg az üzenet a vásárlás tényét nyugtázva.

Ez nem rendszerhiba, inkább a net sebessége az, ami ilyen helyzetet teremt.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. apranax41

apranax41 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ..nagyon le van lassulva a játék ...jó lenne ha végre már jó lenne ....

petone2011 kedveli ezt.
  12. Panda46

Panda46 Utánpótlás-írogató

Bocsánat,amikor eladtam,tudom mit csinálok,10millió cspengőért adtam el,majd mikor megnéztem a saját stand-ba,hogy ellenőrizem hogy elküldtem,már csak 1millió volt az eladott összeg,ezt nem én állítottam át,hanem a rendszerben lehet a hiba,hiszen elnézést,de nem gondolja hogy becsapom,és most olyat állítok ami nem igaz??
    Ha én hibázok,higgye el,nem jönnék ide leírni a problémámat,hanem csendben mérgelődnék,de ez nem így történt.
    Kérem a segítségét,mert nem gondolnám hogy én hibáztam.
    Ha ezt végül nem áll módjában megváltoztatni,csak annyit írjon meg,hogyan tudom innen törölni magam,mert akkor befejeztem itt.
    Üdvözlettel:panda46

13. mamarygen

Szia!

Tudnál adatokat adni?

Hogyan működik a játék nálad?
    Minden adandó tevékenység kezdetén belépsz a játékba?
    Vagy megnyitott a játékoldal a nap folyamán, és csak átlépsz arra az oldalra?

Mikor takarítottad a gépedet a ccleaner programmal?

Naponta egyszer, vagy alkalmanként, ha fontos teendőid adódnak? Akár többször is egy napon?

Ha csak átlépsz a játék oldalra, az nagyon megnehezítheti a gyors tevékenységet, mert a gyorsítótár sok elhasznált internetfájlt felhalmoz, akadályozza ezáltal a farmos működést, munkákat.
    Érdemes az előzményeket törölni.
    A sütikészletet frissíteni, letörölni, hogy ne akadjon össze esetleg egyhibás tartalommal.

Kérlek, segítsd a tények feltárást az adatok leírásával.

Köszönjük előre is az együttműködést.

_katka03_ kedveli ezt.
  14. mamarygen

Nem feltételeztem semmit a beírás alapján.

Ellenőrzést végeztem a megadott adatok alapján.
    Majd leírtam, mit tartalmaz a log.

A tanács volt a saját javaslatom, mert én is játszom, szoktam eladásokat intézni.

A lehetőségeink az adatok szolgáltatására terjednek ki. Emellett segítségnyújtás is a munkánk része.

Nem tudja senki semmissé tenni a vásárlást! Sajnálom.

Itt olvasható, miben lehetünk a játékosok segítségére:
    Admin feladatok, hatáskörök, lehetőségek

Ezen a linken található információkat kellene elolvasni. De kérlek arra, ne hirtelen felindulásból lépj!:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/felhasználó-fiók-farm-törlésének-lehetősége.489/

15. 20zeno13

20zeno13 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a részletes válaszod, már sikerült "learatnom".

16. _katka03_

_katka03_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A játék élvezhetetlen, lassú, akadozik nem akarja betölteni még a fórumot sem. És már délelőtt sem volt jó.

17. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    Tegnap szerettem volna bedobni az utolsó feladatba a paprikákat, már csak a felhőért futottam versenyt az idővel. Learattam de már bedobni nem tudtam, mert eltűnt a feladat. Lehetséges lenne, hogy segítsetek abban , hogy utólagosan kérhessem a jóváírását a felhőnek? Tudom, hogy nem az utolsó pillanatban kell beadni, majd 10 éve játszom veletek és szeretem a játékot. Vendégeink voltak este grillezés közben mégsem mondhatom senkinek, hogy menjetek haza mert le kell aratnom , mindjárt vége az eventnek....
    Farmnevem:
    Gazda: narancsvirag72ID: 21072809

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A játék és a fórum használhatósága nem kapcsolódik szorosan össze. Ha az egyiknél hiba van, attól a másik még tökéletesen működhet.
    Ha nálad mindkettővel gond van és a problémád nem tömeges méretű, akkor biztos lehetsz benne, hogy nálad van a gond.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner-546.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Utólagos teljesítésre nincs lehetőség, hiába szeretnénk segíteni neked. Ez nem jó szándék kérdése: egyszerűen nem megy.

Nem véletlenül olvasható az alábbi idézet több event ismertetőben is:

Sajnálom :(

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia Csocsoo!
    Nagyon köszönöm a válaszod. Majd legközelebb jobban figyelek. További szép nyarat és jó játékot!

Csocsoovb kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.