Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rózsa5757

rózsa5757 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Mobilon nem engedi a játékot tegnap óta.Photon Browser-en játszottam.Ha a villámra kattintok nem aktiválja.Valaki tud megoldást?

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

3. edward68

edward68 Fórum-zöldfülű

nekem is eltünt 3 rejtélyes ólam. tudjátok, olyan ami 4 óra múlva látszik, hogy milyen ólat nyertem. fel akartam állitani, ezért leromboltam a guano gyáramat,hogy legyen helyem. mire visszamentem az ólaknak hült helye volt.

jaj bocsánat ld55831843 edward68

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.19
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Hogy segíteni tudjunk kérlek írd le:
    Pontosan milyen ólakat keresel? Mi a nevük?
    Mikor szerezted és milyen módon? (vásárlás, nyeremény, stb....)
    Mennyi ólad volt, mennyi van meg, és mennyit hiányolsz?

5. rózsa5757

rózsa5757 Fórum-zöldfülű

6. janiszuzy70

janiszuzy70 Utánpótlás-írogató

valamiért akadozik a játék.valaki tudja miért?

7. Kékmadár1

Szia!
    Nincs más jelzés a játék akadásáról.
    Lépj ki és be a játékba. Próbáld ki egy másik böngésző használatával a játékot.
    Valamint egy >>CCleaner<< takarítás is ajánlott. Függetlenül attól mikor takarítottad a gépedet.

8. janiszuzy70

janiszuzy70 Utánpótlás-írogató

nem csak a játék akadt hanem ide sem engedett belépni

9. Kékmadár1

A farm és a fórum két teljesen eltérő felület. Ha mindkettővel probléma van, vélhetőleg a számítógépen vagy a kapcsolati útban van valamilyen probléma.
    Továbbra sincs tömeges jelzés se a játék se a fórum problémájáról. Problémád mindenképpen egyedi lehet

10. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Valami tényleg nincs rendben. Miután befejeztem a keresést (90 mp-es idő előtt) lefagyott. Újra belépésnél újra kezdte a játékot, de már csak 70 mp idő volt hátra. Ezt többször is csinálta. Ez másik farmomon történt.

Ezen a farmon a 10 tárgyast játszottam és ugyanúgy lefagyott a játék végén. Persze mindez tisztítás után.

szöszi50 kedveli ezt.
  11. AgyRex

AgyRex Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is lefagyott 2 farmon is tárgykeresés közben a játék is és ugyanabban az időpontban a fórumot sem lehetett megnyitni, vendégjátékos módban sem. Tisztítottam én is, a gép sem frissített, minden egyéb oldal tölthető volt. 1-2 perces kimaradás volt esetenként, de az többször is.

12. Vavyan1

Vavyan1 Járnitanuló

Nem egyedi a probléma - csak eddig nem jeleztek a farmertársak.
    Nálam is vannak lefagyások, egyéb más problémák is.
    Még soha ilyen rossz nem volt játszani. A tárgykeresés -10 db- végén totál lefagyott a gép. Többször is - 5 játékot játszottam. a pontok jóvá lettek írva, de az ajándékok nem. a programot minden esetben újra kellett indítani. Kérlek nézzetek utána, hogy mi történt az ajándékokkal, illetve azok jóváírásáról. Papír - értesítés -nincs, nem volt róla.
    Átgondolandó lenne a jövőben a játékok, eventek számát lecsökkenteni, mert így ez nagyon nem jó - sőt.... nem akarok vulgáris lenni, pedig talán egy kicsit megkönnyebbülnék.

szöszi50 kedveli ezt.
  13. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Sajnos ezek a problémák nálam is jelentkeztek!

szöszi50 kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Sziasztok!
    Köszönjük a jelzéseket!
    A türelmeteket kérjük!

Zs.Patrik1 kedveli ezt.
  15. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok! sajnos lefagy a játék hiába csináltam meg 95 pontosra nem adja meg ha frissítek onnan folytatja és kapok érte 75-öt pontot !

szöszi50 kedveli ezt.
  16. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni,. Nem találom a "Datil paprikát adó automata"-t.
    Leehet, hogy meg sem szereztem? Sajnos a sok eventbe belekeveredtem.

Makacs5 ID: 50083568

Köszönöm

17. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    A kincses szigeted bal alsó sarka környékén keresd, ott nézz körül!

18. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Szia Mamarygen!
    A Firefoxban, ha a paszulyt aratom, akkor mondja, hogy egy weboldal lelassítja a böngészőjét, mit kíván tenni... - azon kívül, hogy "üvöltök" a méregtől, semmit... - behívtam a Chromban, ott ugye, folyton engedélyezni kell a flasht, a firefoxban is, persze.
    Eddig nem volt vele gondom. Most a nagy gépről írok, de tegnap a laptopot használtam, hátha nem ír ki ilyesmiket, de ugyanígy kiírja. A laptop nincs agyonpakolva mindenféle okossággal, mint a nagy gépem, tehát nincs túlterhelve. Egyébként minden pályámon ez a gond.
    Az ID Gazda: BernulaTamiID: 49848997

19. Zs.Patrik1

Zs.Patrik1 Utánpótlás-írogató

szia Zs Patrik1 vagyok A játék szörnyü, akad nagyon játszani esélytelen, csak aratogéppel érdemes használni A probléma nem csak nálam van ID40097009

szöszi50 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Köszönöm az információkat.

A gépen, laptopon milyen tevékenységet folytatsz farmozással egyidőben, közösségi oldal használata, levelezés, zenehallgatás, filmnézés, egyéb háttér munka?
    A játékban az animációk bekapcsoltak, mozog a farm minden "lakója" ólak, műhelyek, dekorok, raktárházak?
    Érdemes lenne egy időre lekapcsolni, kikapcsolni a beállítások menüjében. A háttérzenét is, a hanghatásokat, effekteket is.

Kizárásos alapon kellene "nyomoznod", mi az, ami a zavart kelti a saját gépeken.
    Melyik weboldal az, ami mindig "közbeszól".

Ellenőrizném a farmodat, de egy paszuly egyetlen felhősorának aratása próbából is kárt okozhatna. (Emiatt nem avatkozom ebbe bele)

Több farmon játszol?

Gondolom, számodra természetes, hogy az egyik farm munkavégzése után takarítasz, hogy a sütik ne zavarják egymást, ne akadjon össze két farm külön sütikészlete.

Van a ccleaner programnak egy analizáló eleme, érdekességként jegyezd le magadnak, mennyi az a törölhető mennyiség, ami farmonként jelentkezik, ha végeztél az egyik játékkal. Majd a másik adatait is figyeld meg.
    Hátha valami kiderülhet.

BernulaTami és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.