Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

EraZoli és Amira09 kedveli ezt.
  2. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem is hasonló a problémám...

EraZoli kedveli ezt.
  3. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Ugyanezt akartam írni, nem vásároltam még eddig, most akartam. Miért nem tudunk?

EraZoli kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szervusztok!
    Egy kilépés majd visszatérés után ellenőrizzétek legyetek szívesek a vásárlási lehetőséget.

Az akciók elő és második oldalán pár perce már látható a két ajánlat.

Köszönjük a türelmeteket!

-ágianyu33-, Amira09 és -Anyu- kedveli ezt.
  5. turórudi48

turórudi48 Járnitanuló

Sziasztok! Vettem egy kis farfelpörgető csomagot SMS-ben, hol találom meg,hogy ki tudjam tenni? ID számom: 51797467. A segítséget előre is köszönöm.

6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sikerült! Köszönöm!

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kis szintlépő csomag
    Ára: 359,-Ft
    SMS-sel történő vásárlás esetén 762,-Ft
    250 %-kal több TP (farmos területek) betakarításkor 168 órán át
    250 %-kal több TP (teliholdas területek) betakarításkor 168 órán át
    65 db szupertrágya
    65 db Kacsa Kata szupertrágyája
    30 db Kacsa Kata turbótrágyája

A Tp bónuszok azonnal indulnak - ellenőrizhető, látható a címer ikon alatt, a bónuszos rekeszek felett.

A többi csomagtartozék a saját készlethez íródott jóvá.

Vásárlási idő: 2019-07-23-án 14:37:38 óra

8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! A 11815-ös hozzászólásban jeleztem a tp. sáv hibáját ( nem mutatja a nagyösszesen tp-t illetve, hogy mennyi van a szintlépésig). Akkor a segítségeddel meg tudtam nézni, illetve pár percig működött is. De azóta szintén semmi. Gondoltam, várok, míg az eventek zöme véget ér, hátha ez a gond. De most sincs változás. szemike50 vagyok, az ID számom: 21087860 Előre is köszönöm.

9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az egér mutatóját a zöld haladási sávra állítva vársz néhány pillanatot?
    Ekkor meg kell mutatnia egy buborékban ezt:

Szemikefarm.png Szemikebaha.png

Mindkét kép a Te farmodon készült most.
    Mozilla Firefox böngészőből léptem be Hozzád.

szemike50, -ágianyu33- és Sauvage kedveli ezt.
  10. szemike50

Köszönöm, így most tudom hol tartok. A zöld sáv minden milliméterét próbáltam, várok bőven, de semmi. Ilyen soha nem fordult elő, évek óta játszom, eddig nem okozott gondot. Én is a Mozilla Firefoxot használom. Már az egér cseréjén gondolkodom, de semmi másnál nincs gond.
    - Kipróbáltam a Microsoft Edge ( ha jól írom) böngészőt, ezen tudom használni a tp-s sávot. Még megnézem a Chrome-t.
    - Igen, itt is működik. Nem lehet, hogy a Flasch Player -rel van gond? ( Na, én a nagy szakértő!!! Úgy se tudom, mit kellene csinálnom.)

Utoljára szerkesztett: 23.7.19
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ellenőrizted másik böngészőből mit látsz a tp sávodon?

Ha ott sem látod javaslom a következőket:

takaríts ki a gépedet a CCleaner programmal.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Töröld a flash sütiket az alábbi link segítségével.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Kérlek a műveletek elvégzése után jelezz vissza az eredményről!
    Együttműködésed köszönöm!

szemike50 kedveli ezt.
  12. szemike50

Köszönöm. A fenti hsz.-ban írtam, hogy más böngészőkkel működik. Sajnos, az általad írt dolgok nekem kínaiak, az unokáimat szoktam rá megkérni, de most egy darabig nem jönnek. De, ha kíváncsi leszek, megnézem máshol. Köszönöm az eddigi segítséget.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Igen. Most már látom.
    Válaszom írásával közel egy időben egészítetted ki vele a hozzászólásod. Így válaszom írásakor még nem láthattam.

szemike50 kedveli ezt.
  14. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! A tenyésztésnél nem fogadja el, ha egyszerre többet szeretnék azonos fajtából betenni a tenyészterepbe, csak egyenként engedi.

Másik farmnál engedte.....

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Farmnevet és ID számot nem adtál az ellenőrzéshez, ezért csak tippelni tudok.
    Ez a jelenség akkor szokott előfordulni, ha nincs aktív tenyészrobotod.
    A képen láthatod, hogy hol kell keresned ezt a munkást a tenyészterep megnyitását követően:
    fórumra.png

16. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Köszönöm szépen, van tenyészrobotom, valami pillanatnyi hőhullám lehetett....

17. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget, megtaláltam.

18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A kikötői bazárnál beadtam a baloldali sávban kért dolgokat, minden eltűnt. Lehet kétszer beadni?
    Farmnév: -orgona-
    Farm ID:3939461
    Köszönöm a segítséget!

19. Árnyék9

Árnyék9 Utánpótlás-írogató

Tudom sokan írtak már az ólak betakaríthatatlanságáról, de nmekem is muszáj, mert szörnyű. Mozzilában játszom évek óta most töröltem újratelepítettem takarítottam semmi változás nem volt. Chromban viszont jól működik a játék,de a flase playert minden belépésnél indítani kell.

20. qqce

qqce Junior szaki

Sziasztok. A kikötői bazár eventel lenne egy kis problémám. Beadtam a két oldalon kért dolgokat, és az utolsó beadásnál eltűnt minden amit addig beadtam. Újra be kell adnom mindent? Gazda: qqce ID: 3011539

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.