Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Ami duplán lett beadva a kikötői eventbe azt mikor kapjuk vissza ??? Több millió csengőpengőm bánta ! Erről van valami info ? Előre is köszönöm :)
    Doriszka81ID: 44871326

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen módon szeretnél fizetni?
    A bankkártyás és hitelkártyás fizetési mód nem bankfüggő. A kártya típusát kell kiválasztani hozzá. (VISA, Maestro, stb.....)
    Ha nem ezen módokon szeretnél fizetni, a >>Paysafecard<< fizetési formát tudom ajánlani!

3. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek írj a játék Supportjának! Válaszd az általános kérdések témakört és részletesen számolj be a problémáról!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

4. Emm94

Emm94 Járnitanuló

Szia. Köszönöm a választ. Közben rájöttem én is.

5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Valami hiba biztosan van a vásárlásnál. A Panni megvásárlásakor paysafe fizetéssel a fizetés befejezésekor azt az üzenetet írta ki hogy ilyen fizetésre nincs jogosultságom. Ennek ellenére pár perc múlva megkaptam a Pannit és le is vonta az árát. Ma ismét ez az üzenet fogadott a tojás vásárlásakor. Csak jelzésként írtam.

6. Kékmadár1

Szia!
    Valójában ez nem hiba.
    A vásárlás befejezése után a rendszer visszavált a vásárlási oldalra, ahogy ezt általában tapasztalod is. Hogy újabb vásárlást kezdeményezz vagy hogy kilépjél.

De minden egyszer megvásárolható dolognál ez az üzenet jelenik meg, mivel a vásárlás pillanatában megszűnik a lehetőséged újabb vásárlására.
    Vagyis hogy nem vagy jogosult rá! Hiszen már megvetted.

-ágianyu33- likes this.
  7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Azért ez elég félrevezető, mivel a paysafe oldalán a fizetéskor írja ki az üzenetet. Értelme nem sok van mivel ha már megvásároltam a gazdaraktárban meg se jelenik a lehetősége.

8. -guminyuszi-

-guminyuszi- Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Vásárolni akartam sárkánygyíkot, mire kiírta a rendszer, hogy 359.- Ft tartozásom van. Amennyiben nem fizettem meg 08.08.-ig zárolásra kerül a fiók. Hogyan lehetne tartozásom, mindig is hitelkártyával fizettem, amit azonnal le is emelt.
    Gazda: -guminyuszi-ID: 6718504

9. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek írj a játék Supportjának! Válaszd az általános kérdések témakört és részletesen számolj be a problémáról!

Supportot, farmodról, az alábbi módon érheted el:

genka53 likes this.
  10. -guminyuszi-

-guminyuszi- Utánpótlás-írogató

Rendben, köszi.

11. Edcullen117

Edcullen117 Fórum-zöldfülű

Nekem az egyik farmnál fel sem hozta a bankkártyás fizetési módot, mindjárt a trusty-t ajánlgatta, pedig el volt mentve a bankkártáym, mint fizetési mód. Mérgemben ki is töröltem őket. És most már nem is lehet újra felvenni a kártáyás fizetési módot. A másiknál előszörre azt írta ki, hogy a kérésemre ezt a fizetési módot törölték, másodjára meg azt írta, hiba lépett fel. Szórakozik a bigpoint, vagy a kínai tulaj?

zoldert likes this.
  12. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek írj a játék Supportjának! Válaszd az általános kérdések témakört és részletesen számolj be a problémáról! Jelezd azt is hogy több farmodon is problémák vannak.

13. Edcullen117

Edcullen117 Fórum-zöldfülű

Köszi, már a fiztési problémajelzésnél írtam nekik, most csak a több órát kell kivárni, mire a fülük botját megmozdítják.

14. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

A játék oldalán írtam a supportnak és Bigpoint válaszolt!
    Most este megint a supportnak írtam a játékon belül és a Bigpoint válaszolt!
    Mi van a játékkal? Ez komplett vicc, a játékon belül nem lehet írni panaszt avagy bármit?

Doriszka81 likes this.
  15. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Mért nem kaphatok választ a feltett kérdésemre ????

16. Kékmadár1

Szia!
    Elnézésedet kérem és köszönöm a türelmedet. Figyelmetlen voltam.

Kérlek írj a játék Supportjának!
    Válaszd az általános kérdések témakört és részletesen számolj be róla, mi történt a tegnapi napon!

17. Kékmadár1

Szia!
    Mikor a support oldalát megnyitod NE a fizetési probléma opciót válaszd.
    Az általános kérdések lehetőséget választva egy másfajta oldal nyílik meg és ott tudod résztletesen leírni a problémádat.
    Az első egy automatikus válasz hogy leveled megérkezett.
    Kérlek várj türelemmel az érdemi válaszra!

18. zoldert

Az általános kérdésekhez írtam és a Bigpoint küldött választ!
    Kezd elegem lenni ebből az egészből.
    Most válaszként egy kérdőívet küldtek, mennyire vagyok elégedett és érdemben semmi választ nem küldtek!
    A supporttól sem jön semmi válasz, kezd nagyon elegem lenni. Szóval jó lenne ha már történne valami a fenyegetéseken kívül!
    38 Ft tartozást követelnek rajtam a Bankom utálási alsó limitje 281 forint, tehát képtelenség 38 forint tartozást rendezni.
    Azt sem értem, ha mindig van pénz a számlámon, miként tudok tartozni.
    Eddig is nem kevés pénzért vásároltam és itt szórakoznak tartozással és a játékom zárolásával fenyegetnek!

19. Kékmadár1

Kérlek légy türelemmel!
    A Supprtos kolléga is szabadidejében végzi munkáját. Minden levélre válaszol. Biztosan választ fog adni a te leveledre is.

Előfordulhat hogy levele a spam, promóciós, vagy egyéb más mappába kerül a levelezőrendszeredben.
    Kérlek tekintsd át azon a mappákat is!

-ágianyu33- likes this.
  20. zoldert

Reggel óta csak ezzel foglalkozom, már nagyon dühít, hogy 38 forint tartozást képtelenség rendezni és ezt nem fogják fel!
    Tele a levelezőm a Bigpoint leveleivel, csak a feltett kérdésre nem reagálnak!
    A spambe sem érkezett support válasz.
    Tényleg tanácstalan vagyok és még utalni sem tudok egy ilyen összeget.
    Ötletet várok és nem a support válaszát! Ha Bank nem enged ekkora összeget utalni, miként rendezhetem a tartozásom.
    Ma a legtöbb reklamálás a fizetés oldal hibájáról szól itt , talán továbbítani kellene a sok hibát.

Last edited: Jul 25, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.