Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Melyik kérdéskört jelölted meg leveled írásakor?
    Ha a probléma a megrendeléssel témakört választottad, akkor a pénzügyi, "Payment supportnak" ment a levél.
    Ha ezt választottad javaslom írj egy újabb levelet de az általános kérdések témakört jelöld meg leveled írásakor. Számolj be részletesen a problémádról!

A support mindenképpen válaszol.
    Arra az email címre érkezik válasza, ami az oldal megnyitásakor olvasható az ablakban.

Ha ezt a email címet már nem tudod használni, leveledben adj meg mindenképpen egy olyan email címet, amit olvasni tudsz!

2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Akkor itt vagok és segítséget kérek.A halas eventet 2 felhősorát nem tudom befejezni mert nincs több csalim,pedig a hozzátartozó feladatokat megcsináltam az ID :1484938 köszönöm és várom választ

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy itt tetted fel a kérdésedet.
    Emlékeid szerint mely eventeket végezted el, amelyekben csaliládát, illetve csalit kaptál?
    Ugyanis, ha minden eventet megcsináltál, akkor a felhősorodnak is meg kellene lennie.
    A dekort - mely a csaliládát adja - kitetted és időben arattad is?
    Kérlek, hogy írd le, hogy melyik (a pecáshoz kapcsolódó) eventet végezted el, vagy milyen szintig jutottál az ide kapcsolódó eventekkel.

4. varga1234

varga1234 Fórum hercege

amai most fut a farmon az első megis van de a másogik felhőt nem lesz meg .A kitehetőt mindig arattam

89 lejátszott játékom van és 90 -nek kell lennie

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.7.19
  5. Wellwisher

A Nyári haldorádó eventhez az eventben nyerhető csalik mellé egész júliusban kellett csalit gyűjteni.
    Ezek az eventek szervesen kapcsolódtak a pecázáshoz:
    A 2019. júliusi, alább felsorolt eventek nyereményeiből gyűjthetők a csalik:
    - "Tánc a szélben" 2., 3., 4. hétvégi küldetések
    - A "Nagy hajsza" event
    - "Csípős paprikaland" event
    - "Kikötői bazár" event

Ezekből az eventekből mit sikerült teljesítened?

A Nyári haldorádó event részletes leírását itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-haldorádó-event-2019-július.18323/

6. bence09995

bence09995 Utánpótlás-írogató

Köszönöm ! Oda írtam az általános kérdésekbe , ma írtam egy újabb levelet , hátha a sok levél között át siklottak felette . Köszönöm , akkor várok !Szép estét!

7. Wellwisher

A második felhősort a 99. lejátszott horgászást követően kapod csak meg!
    Ha 89 játékot játszottál, akkor még 10 játékra van szükséged!

8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

igen tudom de nincs több csalim és a feladatok amik adták a csalit azt mind megcsináltam ezért írtam le az id számomat fentebb hogy megtudod e nézni hol bakiztam ,de én úgy tudom minden kész

9. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Lenne egy érdekes kérdésem, ha 20 db neon medvét kitennék,(gyorsabb termelés az állatos ólaknál: Medve. Bónusz 5%) és beérés után learatnám, majd a medve ólakat is kitenném, etetés után azonnal le is lehetne aratni (0 percezni lehetne)?
    Előre is köszi a választ!

10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

A kikötői bazár 2 oldalsó részét még aznap megcsináltam nem az a baj ?Valamit olvastam hogy baj volt vele

11. Wellwisher

Szia!

A kérdésedet kérlek, hogy a Beko topikban tedd fel, mert ott már foglalkoznak ezzel a témával és bizonyára választ is tudnak adni azok, akik ezt tesztelni fogják.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-162#post-1017754

ördög0 kedveli ezt.
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

13. Wellwisher

Annak a hibának a javítása megtörtént, tehát nem ott hiányzik 10 horgászatod.
    Viszont annyi adatot, mely az egész hónapot átöleli, képtelenség végig nézni.
    Mivel a felhősorig nem 1, hanem 10 játék hiányzik, így a végeredményen sajnos nem változtat, ha az általad hiányolt 1 játék előkerülne.
    Amennyiben mégis kerestetni szeretnéd, akkor a játék supportját keresd fel ez ügyben.

A játék supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy pontosan mi a problémád.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok! Már megint rossz a középső beadási sor.... nekem fehér, mintha nem adtam volna be semmit... de a felhőm már megvan.:) Úgy megijedtem, hogy elkezdtem beadni a maradék növényt.... még a felhőt is ellenőriztem, megvan!

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mivel nincs a rendszerben megválaszolatlan levén jelenleg, már biztosan kaptál választ.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a hibát sajnos nem sikerült javítani a hétvégén. A lényeg az, hogy ilyen esetben mindenki megkapott minden jutalmat rendben, nem kell nekilátni újra teljesíteni a feladatsort!

zorcso kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok! a kikötői bazár eventnek még nincs vége
    de aratás után nem találom az event növényt
    vetni sem tudok mi történt?

18. interlala

interlala Fórumprofi

Szép Napot!
    Kedves Módik segítsetek egy talányt meg fejteni. A bahán 35 arany banánért meg vettem, olyat hogy Panda Házi Kedvenc Szobort, és azt írja ki hogy egyszeri paradicsomi ajándékra számíthatok, nos ez mit jelent, várom válaszotok, köszönöm interlala ID .20489972

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

A szokásos..

Bátyus és nrg18 kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Nálam is ez van :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.