Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

tarkacica47 ID24920027 Problémám:A Haldorádó eventben még hiányzik 6 csali.Hova lettek,mit rontottam el,hol tudom megszerezni ?őket?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, ne írj több topicba azonos kérdést!
    Egy helyen várj a válaszra.

Játékostársunk - BombadilToma- már írt információt számodra egy másik help topicban:

https://board-hu.farmerama.com/inde...s-haladók-részleg.14194/page-427#post-1018003

Új dekor a Bambuszkunyhó.
    Az alapdekor, amiből a Bambuszkunyhó kifejlődik, "klasszikus tojgli". Neve: Pandatojás.
    A szentély 4. kamrájában 35 arany banánért tudjuk kiváltani a Panda házi kedvenc szobrot,
    a pandás/pandatenyésztős szobor sor legvégén.
    Így a dekor menübe kerül egy Pandatojás,
    ami a kihelyezés után 168 óra múlva "átváltozik" Bambuszkunyhóvá, ha learatjuk.

Tudnivalók az új dekorról

Neve
    ..............................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    Pandatojás[​IMG] 1. 168:00 5000 + 1 db Bambuszkunyhó 1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Bambuszkunyhó[​IMG]1.21:002100 + 10% tp/btp bónusz az ólak aratásakor 2 órán át1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Bambuszkunyhó II[​IMG]1.21:002500 + 15% tp/btp bónusz az ólak aratásakor 2 órán át1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Bambuszkunyhó III[​IMG] 1. 21:00 3000 + 20% tp/btp bónusz az ólak aratásakor 3 órán át + 1 db Egzotikus tápok ládája II 1x1Baha ültetvényre, esőerdőbe, zuhatagok szigetére, kincses szigetre és a házi kedvenc futtatóba.
    Fejlesztések szerezhetők:
    - Panda projektje gazdakörből
    - Tiki város nevű eventből (2019. július)

Ez az idézet a Júliusi bahama újdonságok hírben olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...usi-területen-2019-július.18288/#post-1010239

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. merylu55

merylu55 Fórumlakó

A piacon mikor értékesíteni szeretnék és beírom az eladási árat össze vissza ugrál. Hol középen van, hol a bal oldalon és azóta van mikor a dinamikus piaci hiba volt. ID 6957461 merylu55

4. mamarygen

Szia!

A CsaliládaS jelű "dobozokat" több eventben kaphattuk, a teljesítéstől függően.

A Nyári haldorádó event ismertetőjében ezek az eventek/események felsoroltak.

A farmod ellenőrző paneljén látható, hogy nem végeztél a Nagy hajsza eventtel. A jobb oldalon nem jutottál el addig, amíg az utolsó Csaliládákat megszerezhetted volna.
    Így ez a hiány oka.

Megszerzés, pótlás már csak vásárlás formájában történhetne. (kosaras formák)

5. mamarygen

Szervusztok!

A kezdeti hiba már elhárult, mint ahogyan tapasztalhattátok.

Ezek az akciós dekorok már elérhetők a vásárlási felületen.

Elnézést kérünk, hogy gond adódott. A központban megtörtént a javítás.

bummka132 és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. pintyoke6806

pintyoke6806 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem sikerült rendezni ezt a tartozásos dolgot, megkaptam a választ, hogy megérkezett a befizetés(a sárkánygyíkot szerettem volna megvenni), de akkor most a sárkánygyíktojást hol keressem, mert sehol nem találom?

7. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogyha véget ér a csere, a kitett ajánlatok visszakerülnek a pajtába, vagy ajánlott levenni őket, mert elvesznek?
    Köszönöm a választ előre is :)

8. mamarygen

Szia!

Még nem vagy lemaradva, délután 14:00 óráig megvehető a sárkánygyík tojás:

Az érintett akció híre:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sárkánygyík-házikedvenc.18371/

új házi kedvenc kerül a játékba!

Az akció kezdete várhatóan: 2019. július 25. (csütörtök) 14:00
    Az akció vége várhatóan: 2019. július 29. (hétfő) 14:00

9. mamarygen

Szia!

Mindkét módszer járható.

Ha fenn marad a "léghajós" felületen, akkor napok múlva érkezik csak a farmra vissza a kihelyezett tárgy.

Ha most, az akció vége előtt visszavonod az ajánlatot, akkor azonnal a menüdbe kerülnek a felhelyezett ajánlataid.

Az utóbbit ajánlom személy szerint, mert megnyugtatóbb, mint várakozni.

10. pintyoke6806

pintyoke6806 Utánpótlás-írogató

11. monster_02

monster_02 Junior szaki

Sziasztok...Egyre több a hiba egyre kevesebb az öröm...jó lenne ha jó lenne végre a játék ..úgy mint a kezdetekkor....

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Írásod inkább panasz mint segítségkérés. Ebben a formában nem id való.A >>panaszkönyv topikban<< lenne a helye.

Ha segítségre van szükséged, akkor kérlek részletesen írd le mi a problémád. Farmnevedet és ID számodat megadva, mert csak ezen adatok birtokában tudunk segíteni.

13. éccsanya

éccsanya Járnitanuló

hello a horgász boltban kiváltottam 2 db felhosort de nincs sehol mit tegyek? megvan az valahol?

14. Kékmadár1

Szia!
    Ha kiváltottad biztosan meg is kaptad.
    Használd a paszulyág kereső funkcióját a megtalálásukhoz!
    A felhősor pontos nevét a boltban ellenőrizd hogy melyeket vetted meg. Kereséskor figyelj rá hogy az összes felhősor kategória legyen kijelölve!

éccsanya kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek próbáld meg egy másik böngészőt használva a piaci eladást. A javítás óta a piac rendben működik. Nincs máshol jelzés problémáról.

Javasolhatok még egy alapos takarítást a gépeden a >>CCleaner<< program használatával!

Töröld a flash sütiket az alábbi link segítségével:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Fontos a FlashPlayer elmentett adatainak törlése is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Kérlek a műveletek elvégzése után jelezz vissza az eredményről!
    Együttműködésed köszönöm!

16. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget, de ez meghaladja a képességeimet.

17. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia!
    Eltüntek a neon pillangó óljaim. Ki akartam helyezni őket és akkor hiába kerestem, pedig biztos vagyok benne hogy volt, megcsináltam a tavalyi eventet.
    Legyél szíves megnézni hová tünhetett?
    ID:22211372
    Lizikerje

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Szédült szántón találod raktárházban a 3 neon Pillangókertet és 1 rózsa Pillangókertet.

19. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

ÓÓÓ nagyon szépen köszönöm, eszembe sem jutott hogy ott keressem, mivel oda eddig mindig srtuccokat raktam.
    Nagyon szépen köszönöm és elnézést kérek,hogy feleslegesen dolgoztattalak.
    További szép napot kívánok.
    üdv: lizi

20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Megnéznetek mért nem működnek. a gépeim? A Prémium tagság még aktív 27 napig! Köszönöm! ID 489771191

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.