Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ID számodat kérlek add meg helyesen!

2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Bocsánat itt a kórházba mobiltelefon játszom nem láttam rendesen! ID48977191Most elinditottam egy kupont mert sietnem kell! Tegnap jó volt l! Köszönöm!

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A prémium tagsággal nem jár munkás előfizetés, csak a turbómalom.
    A vető munkásod él 2019-08-06 09:59:02-ig, a többi 2019-07-30 18:42:01-kor lejár.
    Vélhetően elkerülte a figyelmedet a munkások előfizetésének meghosszabbítása.
    Utolsó munkás előfizetésed ekkor volt: 2019-06-28 11:30:37

4. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Nem tudok belépni a játékba,pedig a fórum utasítása szerint próbálkozok.Légyszíves segítsetek.
    fmanyika ID 54274713 -m2002- ID 6012843 Köszönöm.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan mi a problémád? Részletesen írd le kérlek!
    Mindegyikkel, vagy csak a Chrome böngészővel van problémád?
    Megpróbáltál belépni másik böngészőt használatával?

6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! Kérdezném hogy egyszeri beállítás nem elég? Nálam minden belépésnél végig kell csinálni, hogy bejussak.

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nekem is nehézséget okozott a belépés, mert eddig csak 1 felugró ablakra katt és itt voltam. Nem töltöttem le eddig a Flash-t, mert úgy egyszerűbb volt. Nekem csak ide van szükségem rá, amúgy nem hiányzott eddig sem a letöltés. Miért változott meg?
    Mindig a fórumra fog eztán betenni, ahogy ma is?

tutitanya kedveli ezt.
  8. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Kedves Kékmadár! Valamilyen változás jött ma a játékba ami nem enged belépni.A fórum adna segítséget,de nem tudom követni.Nem tudom milyen böngészőt használok,nem értek hozzá.Sajnos nem tartozom a fiatal korosztályhoz,és különböző kifejezésekhez nem értek.
    Én csak játszom,ha engedi a gép.Köszönöm.

tutitanya kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    A Flash Player mindenképpen szükséges hogy játszhass a játékkal.

A mai napon a Chrome böngésző kapott frissítést, ami alapértelmezettként már nem támogatja a Flasht.

Erről az alábbi linken olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sh-playert-a-google-chrome-böngészőben.18346/

libuskafarm kedveli ezt.
  10. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Bocs Chrome böngészővel játszom.

11. Kékmadár1

Mi nem tudunk semmit beállítani a gépeden.

Az alábbi linken leírtakat neked kell követned.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...sh-playert-a-google-chrome-böngészőben.18346/

ha nem sikerül a beállítása, helyben kell segítséget kérned, megkérni egy informatikát ismerő személyt.
    Nem szükséges szakembert felkérni. Egy rokon, szomszéd, ismerős, is tud segíteni.

De az Explorer vagy a Firefox böngésző is használható a játékhoz.

tutitanya kedveli ezt.
  12. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia fmanyika!

Mivel a Flash Player rajt a gépeden,csak engedélyeztetni kell a böngészőbe.Én se vagyok nagy számitó gépes,de én így csináltam:Rá kattintottam a lakatra a farmerama.com szöveg elött.Ki adta az ablakot amibe ki irta az engedélyezést legfelül a sor végén lefele mutató kis három szöggel.Arra rá kattintottam és a legördülő szövegnél rá nyomtam a Flash engedélyezésre.Utána kirakja kék kockába a játék újra töltését oda kell kattintani és már tölti is be.Remélem nem nagyon bonyolult ahogy le irtam.

13. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

tv Bocsánat köszönöm szépen a fáradságod, segítséged! Idegességemben belekevered
    tem!

14. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nincs azzal semmi baj, de ha bezárom a böngészőt, és újra belépek, megint végig kell játszani ugyanezt. Pedig elvileg a beállításokat és az engedélyeket el kellene mentenie. De valahogy nem sikerül...

macsek03 kedveli ezt.
  15. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

sziasztok,én sem tudtam belépni, sajnos a végén a fiamat ültettem a géphez, hogy csináljon már valamit:D
    vagy a fórum vagy a support volt a két lehetöség.
    Ilyenkor megcsap a kor szele:D

nyuszi63 kedveli ezt.
  16. Minimaci

A Firefox alatt újabban eddig nem tapasztalt lassulásokkal fut (Win10 környezetben), a paszuly egy görgetésre kettőt ugrik (Win7 környezetben), meg ilyesmik. Én azért váltottam Chrome-ra pár hete, mert hiába pucoltam, akkor is tűrhetetlenül lassú volt, mintha diafilmet néztem volna. A Chrome-ban meg mindig újra és újra engedélyezni kell a Flash-t. Remek lesz...

17. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Én már jó ideje úgy játszom a farmommal a Chromba hogy minden első belépéskor engedélyezem.Ha többször kilépek a gépbő és utána vissza jövök újra engedélyezni kell.Pár nap után rutinból fogsz rá kattolni.

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

19. Minimaci

Tudom. De ma már minden *** menteni tud a gép a sütiktől a böngészési előzményeken át a felhasználóneveket és a jelszavakat is, meg bármely levelezőben be lehet állítani "tiszta" feladókat és tiltólistákat, akkor ezt miért képtelen megjegyezni? Vagy valahol, más beállításoknál kell próbálkozni? Körülnézek a böngészőmben...

ho-hoboy, Ananke és Evita-55 kedveli ezt.
  20. Paradicsom-díler

Paradicsom-díler Utánpótlás-írogató

Win 8 is hasonlókat produkált. Én is azért váltottam Chrome-ra. Már akkor is bosszantott az állandó engedélyezés, de ez már így...

ho-hoboy és Evita-55 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.