Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Arra figyelj, hogy a képernyőt nézve csak jobbra, balra és felfelé irányban tudsz lőni, a vízszinteshez viszonyítva lefelé nem.

2. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Szia! Nemtudom jó helyre írok-e, de sajna nemtalálom a dekort amit az eventhez kaptam. Lehet, hogy én rontottam el azzal, hogy a pipa helyett az x-re kattintottam a nagy sietségbe?? Sajnálném nagyon ha nem lenne meg.

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Semmit nem rontottál azzal, hogy nem a zöld pipára kattintottál.
    A dekor pontos neve: Pihenő Rezeda doki I
    keresési hely: Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon

Az event indulását követő első belépéskor (a négy küldetés bármely időszakában jelentkezel is be) kapsz egy dekort (Pihenő Rezeda doki I), melyről a rendszer felugróablakban értesít.

Ez a dekor a raktáradba kerül. ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon).

Pihenő Rezeda doki I

4. anya5062

anya5062 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!!! Meg van, már ki is raktam. :) :)

Wellwisher kedveli ezt.
  5. anyóka_kertje

anyóka_kertje Utánpótlás-írogató

Sziaztok nem találom amit a ma eventhez kaptunk !!!

6. DögösBögyös

DögösBögyös Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Miért van kint a Kalóznál egy lakat? eddig simán be tudtam menni. Miért írja hogy ennek még nincs itt az ideje?
    DögösBögyös
    Gazda: DögösBögyös ID: 55906972

Csatolt fájlok:

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez a dekor a raktáradba kerül. ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon).

Pihenő Rezeda doki I
    a neve.

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

9. anyóka_kertje

anyóka_kertje Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen meg találtam Szép estét kivánok

10. éva7212

éva7212 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Nem találom sehol a pihenő rezedát pedig követtem a leírást , esetleg másik megoldás hogy hol tudnám megtalálni?

11. Othep

Szia.

Bemész ide: Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon), majd felül elkezded beírni a dekor nevét a keresőbe.
    Már a Pihenő szó beírásakor kiadja a játék.

12. éva7212

éva7212 Fórum-zöldfülű

Probáltam , de semmit nem ad be egyikre sem. csak a hálójavitót

13. Othep

Nem lehet, hogy valahová már kitetted?

Kérlek, alaposan nézz körül a farmodon (mi is csak ezt tudnánk tenni), és ha végképp nem találod, farmnév és ID-számod megadásával jelezd nekem!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. DögösBögyös

DögösBögyös Fórum-zöldfülű

Katka54 kedveli ezt.
  15. 11ZOLI1

11ZOLI1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

2 hete nem tudom szedni a kerge kertemet, meg egyre lassabb a játék, mit csináljak, amiket írtam már kipróbáltam, de mindig lassú.

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni: https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

17. Lemurcatta

Lemurcatta Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm!

18. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Az event óra nem mutat semmit!Nem gond végül is,mert a farmon az eventhez lehet jutni.Csak jeleztem

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Most fotóztam, készítettem ezt a képernyőmentést, van 5 elem az eventórában:

eventóra.png

Ha nálad nem látszik, akkor a címsorban lévő újratöltés gombbal frissítsd a játékot, kérlek!

Megnézheted egy másik böngészőből belépve a farmra, hogy Te látod-e már a napi ikonokat az eventórában.

20. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A frissítés nem segített,de a ki-be lépés igen.Már látni az ikonokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.