Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mamó1949

Mamó1949 Utánpótlás-írogató

Mamó1949 ID 7697319 Segítséget szeretnék kérni napok óta kínlódok a farmomon ültetett és tartott állataim leszedésével ill. ültetésével. Az egérrel már régen elvégeztem az aratást de a tényleges leszedés csak másodpercek múlva történik meg. Sokszor 4-5 így is rá kell kattintani ha eredményt akarok elérni. Eddig már több millió kattintás van az újaimban ez igazán fárasztó és idő rabló tevékenység nem így kellene működnie. Előre is köszönöm a várható segítséget. üdv

szpiró61 kedveli ezt.
  2. czirjakrebeka

czirjakrebeka Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyanez van.

szpiró61 kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Segíts kérlek, hogy a hibát rekonstruálni tudjuk!

- Kézi aratások alkalmával tapasztalod ezt a helyzetet?

- Milyen gyakorisággal takarítod a gépedet a Ccleaner programmal?

- Hogyan játszod a játékot? Állandóan nyitva van a farmod, vagy célirányosan az aktuális érések alkalmával lépsz be a farmra?
    Animációkkal látszanak az ólak, dekorok a játékosban? (Ezt az opciót le lehetne kapcsolni, amíg a hiba feltárása meg nem történik a beállítási menüben, ott a hangeffekteket is le kellene állítani, kikapcsolni.)

- Másra is használod a gépet játékon kívül?

- Tudnál-e speedtest-et elvégezni abban az időtartamban, amikor az ólak leszedése, ellátása éppen nehézségbe ütközik?
    Ezt azért lenne fontos akkor elvégezni, mert a netszolgáltatás le és feltöltési értékét a problémás időszakban lehet mérni így.
    A teszt eredménylapját, az összesített információ kivágott képét kellene eljuttatnod a topicba képmentéssel, képfeltöltéssel.

Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő lehet, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal lehet a segítségedre: http://www.speedtest.net/
    Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

Köszönöm, ha segíted a feltáró munkákat a kért adatokkal, válaszokkal.

Tündi100149 kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Jobb lenne, ha konkrét dolgokat írnál, mit tapasztalsz, milyen feltételek adottak a farmodon.

Ezért, amennyiben az időd engedi, Te is válaszolj a kérdéseimre, amit az előző posztban olvasol.

Köszönöm a közreműködésedet.

Tündi100149 kedveli ezt.
  5. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Sokszor végigcsináltam a betöltő programot ,lépésről lépésre,de nekem nem működik .Mikor be akarok lépni a játékba megjelenik a " helló farmer" és újból és újból végigmegyek a pontokon. Aztán kikapcsolom a gépet és mikor bekapcsolom játszani szeretnék megint kezdhetek mindent előröl,valamit biztos nem jól csinálok,de mit? :(

6. mamarygen

Szia!

A farmkeretben látod a "Üzvözlet farmer! " képet.

A címsorban kapcsold, kattintsd a lakat ikonját!

Ami megjelenik ablak, például, ilyen:

Engedélyezni kell a falsh működését! (minden bejelentkezésnél ezt meg kell tenni) - pirossal jelöltem, lenyíló menüben az engedélyezés kattintandó)
    flash-hez ablak.png

Ha az engedélyezés gombot kattintottad, akkor ezen ablak mellett, a keretezett részen kívül kattints egyet az egérrel.

Eltűnik ez az engedélyezési részleg, és a címsor alatt ott egy üzenet:

újratöltő üzenet.png

Az újratöltés kapcsoló kattintását követően a farmra be lehet lépni.

Még egyszer: Ezt a műveletsort meg kell a következő belépésnél is ismételni!

7. muci555

muci555 Járnitanuló

ID:5927815 Sziasztok szeretném megkérdezni ,hogy miért dobot ki játék közbe a gép elvesztettem a rózsákat ? 3-szor tette meg

8. julianna44

julianna44 Utánpótlás-írogató

Sajnos nem tudok mindenre válaszolni, a gépet másra nem használom, nemcsak az állatokra vonatkozik a felhőn is ez a helyzet, van olyan felhő amit sem kézzel, sem géppel nem tudok learatni, akkor kapcsolom be amikor esedékes az aratás. Néhány óra múlva le tudom aratni, de akkor másikkal fordul elő. Az egérrel is problémám van egy kattintásra kettőt ugrik, másik egérrel is próbáltam, ugyanez volt a helyzet. Frissítés takarítás sem segített. Máskor fél óra alatt learattam reggel, most van amikor 2 óra kell, olyan lassú. Köszi a segítséget.

9. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Rendben . Köszönöm!

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen nem, lépj vissza az eventfelületre, és folytatódik a minijáték.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek mutasd meg a számítógépedet egy informatikusnak, sajnos itt több probléma is van, ami viszont biztos, hogy nem a játékkal van a gond, mert jelenleg rendben működik a játék.

12. czirjakrebeka

czirjakrebeka Utánpótlás-írogató

köszi, azt hiszem nekem is szakember kell

13. palkogazda70

palkogazda70 Utánpótlás-írogató

szia légy szíves néz utána hogy mért nem tudok tovább lépni a foci lázba köszönöm palkogazda70 ID38498557

14. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

sziasztok, reggel 8.30-9.00 óra körül 2x12 órás munkásokat indítottam, most 10.41 órakor 13.03 óra van hátra még, ez így nem stimmel ID 26300358, köszönöm

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Bent ragadtál egy játékban, először azt kell lejátszanod.
    Ezt követően tudsz újat indítani.
    Lépj be az event felületére és játszd végig az elkezdett meccset.
    Arra figyelj, hogy a képernyőt nézve csak jobbra, balra és felfelé irányban tudsz lőni, a vízszinteshez viszonyítva lefelé nem.

16. Wellwisher

Szia!

Ezen a farmon 2 db 12 órás munkás kupont indítottál ekkor:2019-08-02 23:42:40
    A lejárati idők ehhez igazodva rendben is vannak.

17. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A focilázas event játékablakában egy játék közepén kijelentkeztetett a rendszer. Azóta nem tudok játszani, amint ellövöm a labdát, kijelentkeztet. Mit tudok csinálni? Már másik számítógépen is próbálkoztam, hátha....
    Előre is köszönöm!

18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!!
    Letöltöttem a Mozillát _ ott hogy kell belépni a játékban , alapértelmezett böngészőm maradt a Googl . A Googl -on igen lakat Webhely beállítások, engedélyezés, újratöltés. csak így működik. nincs ennek egy egyszerűbb módja, ezért is töltöttem le a Mozillát hát ha ott egyszerűbben jutok be a játékba.

19. Wellwisher

Szia!

Farmnevet és ID számot kérünk szépen az ellenőrzéshez!

20. Wellwisher

A
    Szia!

A Farmerama oldalán elindítod a belépést és a farm helyén egy szürke felület lesz.
    A megjelenő ábrára kattints és ott tudod engedélyezni a flasht.
    fórumra.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.